Real Madryt (zbiorczy) (cz.2) - Strona 182

Wszystko o piłce nożnej w Hiszpanii: La Liga (Primera Division), Zawodnicy, Kluby (FC Barcelona, Real Madryt, Atletico Madryt) | Reprezentacja Hiszpanii | Transfery, Wyniki, oraz inne wydarzenia związane z hiszpańską piłką.
ODPOWIEDZODP

Największy błąd Realu po 2000?

Zwolnienie Del Bosque
0
Brak głosów
Oddanie Robbena
4
31%
Oddanie Sneijdera
1
8%
Zatrudnienie Beniteza
0
Brak głosów
Zwolnienie Xabiego
6
46%
Zatrudnienie Mourinho
2
15%
lucas1988
Trampkarz
Trampkarz
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: lucas1988 » 09 lip 2006, 17:03

Premo pisze:Widzieliście nowe koszulki Realu? Wyrąbiste oprócz tej trzeciej. Jeśli takie same (podobne) mają być do 2010 roku chyba sobie sprawię jedną :)
gdzie je widziałeś? jakby co to daj linka to se zobaczymy. :)

Awatar użytkownika
brylancik
Oleguer Fan

Post Wyświetl pojedynczy post autor: brylancik » 09 lip 2006, 17:20

To z tym podziałem stadionu to dałem jako ciekawostkę ;) wszystko jest uzależnione od tego kto będzie organizatorem Olimpiady w 2016 roku. Oczywiście gdyby się okazało, że jest nim Madryt to moglibyśmy rozpocząć dyskusję na ten temat... Myślę że rozwiązano by to w inny sposób niż podział stadionu.

Awatar użytkownika
Kluchman
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 2405
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kluchman » 09 lip 2006, 18:09

Awatar użytkownika
brylancik
Oleguer Fan

Post Wyświetl pojedynczy post autor: brylancik » 09 lip 2006, 18:20

hmmm :think: mi się wydawało że one mają tak wyglądać
http://www.as.com/recorte.php?id=LCO&xr ... 8&type=Ies
Pozatym koszulka jest nieważna. Ważne żeby się gra zmieniła. Na lepszą oczywiście ;)

Awatar użytkownika
Kluchman
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kluchman » 09 lip 2006, 18:28

To ja już też nie wiem. Pierwsza może być taka jak podajesz bo ta co znalazłem też wydawała misię dziwna bo brakuje na niej loga Benq. Na tej z AS'a nie ma z kolei Siemensa. Druga i trzecia są chyba w porządku :wink: Przekonamy się za jakiś tydzień.

Premo
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Premo » 09 lip 2006, 18:36

Tutaj jak chcesz masz jeszcze inne fotki.

http://img75.imageshack.us/img75/7309/rm14rb.jpg
http://img429.imageshack.us/img429/6241/rm20ql.jpg
http://img217.imageshack.us/img217/7426/rm39cv.jpg

Gra się zmieni. Fajnie, że za długo Real nie będzie w USA a w Chinach w ogóle :) Tydzień dłużej Królewscy będą na zgrupowaniu w Austrii niż rok temu. Oby wyszło im to na dobre :wink:

brylancik - tak miały wyglądać na początku, ale postanowili jednak, że będzie "Benq-Siemens". No i ta nowa kolekcja Adidasa.

Awatar użytkownika
(L)egionista
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: (L)egionista » 09 lip 2006, 18:38

Ja widziałem koszulke Realu z logiem Benq i Siemensa razem.Ciekawe jaka czcionka będzie napisane nazwiska.Aaa i kto jako pierwszy ją założy(oczywiście z pierwszych nabytków).

Amaru
Skład B
Skład B

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Amaru » 09 lip 2006, 20:01

Witam wszystkich! jestem nowy na forum ale w mire możliwości będe sie starał wymieniać poglądy na temat najlepszego klubu świata! :wink: a co sie tyczy koszulek to zauważyłem że dojdzie logo Fifa związane z nagrodą jaką uzyskał Real kilka lat temu na najlepszy klub XX wieku! koszulki prezentują się conajmniej przyzwoicie ale poczekajmy na oficjalną prezentację!

dawdi17
Skład B
Skład B

Post Wyświetl pojedynczy post autor: dawdi17 » 10 lip 2006, 9:34

Amaru Witaj, podobnie jak ja :wink: .
Oj nie fajnie się robi. Jak już wiadomo ojciec Arjena Robbena zdementował plotki odnośnie jego syna mówiące o przeprowaddze Holendra do Blancos. Wydaje mi się, że to dobra informacja, bo nie podobało mi się ostatnio to co Real, a raczej pan Perez z uporem maniaka nacierali na piłkarzy, którzy niejednokrotnie odmawiali. Co z tego wychodziło każdy wie, zdenerwowanie piłkarza, kibiców i opinia drużyny, która na siłę chce mieć wymarzonego piłkarza. Myśląc realistycznie (nie REAListycznie, a po prostu na zdrowy rozsądek) powinniśmy się skupić na trzech piłkarzach. A są to: Mahamadou Diarra (chce grać dla Blancos), Joaquin (chce grać dla Blancos) i Cristiano Ronaldo (chce grać dla Blancos). Na reszte transferów przyszedłby czas po tych trzech zaawodnikach. Oni wg mnie są niezbędni, nie chodzi mi o nazwiska, ale o pozycję na których występują i umiejętności jakie pokazują. Zobaczcie w tej sytuacji mamy: defensywnego pomocnika, lewego i prawego. To jest konieczność. Bo powiedzmy sobie szczerze: Cesc jest nam potrzebny? Środek Diarra-Baptista-Robinho, trzech piłkarzy, których każdy klub by chciał, a my wybrzydzamy. Podobnie Kaka czy Gago, nie są nam potrzebni, i czy warto wydać tak dużo kasy na piłkarzy, którzy są nam nie potrzebni? Chyba nie. Co do obrony. Jest Woodgate już zdrowy, mamy Mejie. Powinniśmy zaryzykować dla dobra tych dwóch piłkarzy. Będą mieli pewność, że mogą walczyć o pierwszą jedenstkę. Jeśli Woody ponownie dostanie kontuzji wtedy mamy okno transferowe w zimie, wtedy obrońca to będzie mus.

Premo
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Premo » 10 lip 2006, 9:52

Nie wiadomo czy Ronaldo chce u nas grać. Na jakieś stronce czytałem, że wybierze pomiędzy Realem a Barcą. Oby wybrał tą drugą opcję. Pozatym nie wyobrażam sobie w jednej drużynie C. Ronaldo z Cassano.

Woodgate może jest zdrowy, ale nie wiadomo w jakiej jest dyspozycji.
Capello zadecyduje czy zostanie. Mejia jest jednak za słaby. Potrzeba nam lepszego obrońcy, doświadczonego. Gracz na tę pozycję jest niezbędny.

Awatar użytkownika
Makis
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Makis » 10 lip 2006, 10:26

dawdi17 pisze: Co do obrony. Jest Woodgate już zdrowy, mamy Mejie. Powinniśmy zaryzykować dla dobra tych dwóch piłkarzy. Będą mieli pewność, że mogą walczyć o pierwszą jedenstkę. Jeśli Woody ponownie dostanie kontuzji wtedy mamy okno transferowe w zimie, wtedy obrońca to będzie mus.
Nie mamy juz czasu na ryzyko, trzy lata bez trofeum to wystarczajacy okres. Mejia nie jest pilkarzem, ktory moze stanowic o sile defensywy naszego klubu, nadaje sie do szerokiej kadry, a nie do gry w pierwszym skladzie. Jak jest z Woodym wszyscy wiemy, odkad przyszedl do Madrytu rozegral moze kilkanascie spotkan. Jakie mamy podstawy, zeby liczyc na niego w tym sezonie :?: Piszesz, ze zawsze mozna wzmocnic sie zima. Zauwaz tylko, ze do tego czasu Real moze stracic punkty, ktorych potem w ogolnym rozrachunku bedzie brakowalo na koncu sezonu. Ja osobiscie nie sadze, aby ta dwojka byla dobrym rozwiazaniem, jesli chodzi o defensywe Realu, IMO Capello powinien dokupic jakiegos dobrego stopera, zeby ten tworzyl pare srodkowych z Ramosem. Piszesz, ze Kaka i Fabregas nam nie sa potrzebni. Niby nie, ale faktem jest, ze po odejsciu Zizou, nie mamy teraz dobrego rozgrywajacego, bo Guti ma zbyt duze wahania formy, aby na nim opierac gre zespolu. Srodkowa linia potrzebuje wzmocnien i sam zakup Diarry nie rozwiaze problemu. Potrzebujemy graczy kreatywnych.

Awatar użytkownika
Kluchman
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kluchman » 10 lip 2006, 11:46

makis ma rację. Nie możemy tak ryzykować. Nigdy nie wiadomo co będzie z Woodym. Jeśli znów złapie kontuzję to bez zakupu żadnego stopera może być niemiło. Mejia jest jednak trochę za słaby na pierwszy skład. Ogólnie w ostatnim sezonie nie grał źle ale pamiętasz co zrobił z nim Henry? Potrzebny nam stoper z prawdziwego zdarzenia. Na Alvaro jeszcze przyjdzie czas jak będzie się dobrze rozwijał i robił stałe postępy.

Awatar użytkownika
brylancik
Oleguer Fan

Post Wyświetl pojedynczy post autor: brylancik » 10 lip 2006, 11:59

Ruben de la Red jest na ten moment jedynym piłkarzem Castilli, który rozpocznie przygotowania do sezonu z pierwszą drużyną Realu Madryt. Wychowanek Królewskich przystąpi do zajęć w środę, w sportowym ośrodku Valdebebas, razem z zawodnikami, którzy nie uczestniczyli w Mistrzostwach Świata w Niemczech.

Być może dołączy do niego Ruben Gonzalez. Ten środkowy obrońca był jednym z najstarszych zawodników Castilli w poprzednim sezonie. Wcześniej półtora roku spędził na wypożyczeniach do Borussi Moenchengladbach i Albacete. Jego agent, Manuel Garcia Quilon, w najbliższym czasie spotka się z Mijatoviciem, by wyjaśnić sytuację. W grę wchodzą raczej dwie opcje - gra w pierwszej drużynie lub zmiana klubu.
Podoba mi się to :) w końcu jakiś postęp. Ja bym dołożył do nich jeszcze tylko Soldado i Jurado i było by fajnie. Niech się ogrywają chłopaki ;)

Awatar użytkownika
Kluchman
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kluchman » 10 lip 2006, 12:03

Z tym włączeniem De la Reda to świetny pomysł i na pewno posunięcie bardzo sensowne. Poprzez trening z pierwszą drużyną na pewno ma szanse zrobić jakieś postępy. Pogra na pewno też w meczach kontrolnych. Talent chłopak ma i warto to wykorzystać. Może będziemy mieli z niego pożytek w postaci zawodnika pierwszego składu za jakieś dwa lata. Szkoda pozbywać się takich ludzi jak właśnie on, Soldado, Juanfran czy Jurado. Ruben Gonzalez ma chyba mniejsze szanse niż by chciał ale zobaczymy. Ten obrońca chyba jednak odejdzie z klubu choć nic nie można przesądzać.

Awatar użytkownika
Zaza
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 1

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zaza » 10 lip 2006, 12:14

Nie wiem czy widzieliście ale Arjen Robben i jego cała rodzina odrzucili jaka kolwiek możliwośc transferu. Mój syn pozostanie w Chelsea bo tu jest szcześliwy i ble ble - kolejny człowiek który podważa wiarygodnośc słów Calderona i co teraz ? Narazie tylko z obiecanych jest Capello ale jego było najłatwiej pozystkać - dosłownie - Sądze że zrobią wszystko co mogą by sprowadzić Cristiano Ronaldo po czym to będzie ten największy transfer - transfer, z myślą że fani w Madrycie choć w jakims stopniu będą zadowoleni i mu wybaczą.

Ciekawe jak sie to zakończy :twisted:

ODPOWIEDZ

Wróć do „Hiszpania”