Niggaz bo wiesz jak jest - dla nie których takie transfery "kradzione" bardzie smakują - po walce - a jak on powie że był już na Camp Nou ale ja go tu sprowadziłem i jestem dumny z tego

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zaza » 10 lip 2006, 16:03
Zaza
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 10 lip 2006, 16:07
Mentor
Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 10 lip 2006, 16:08
(L)egionista pisze:Cesc, jeśli Fabregas powiedział że chce odejść to Arsenal go nie będzie trzymać na siłe
dokałdnie Zaza, Cesc powiedział, ze zostaje na 100% w Arsenalu, przenajmniej na razie, dodał, ze prędzej czy później na pewno bedzie chciał zagrać w hiszpanii, ale póki co - ZOSTAJE. To juz powinno rozwiać wszelkie wątpliwości.*_Zaza_* pisze:(L)egionista i nalezało by zadać kolejne pytanie gdzie Cesc powiedział że odejdzie ? ma zamiar odejśc ? Bo ja w ostatnim czasie wydziałem jego wypowiedzy w stylu "Arsenal dał mi wszystko" i "Tu jest moje miejsce" a dziś nawet cos w stylu "Nie" Realowi
Agent Cesc'a to sobie może dużo mówić, od tego sa agenci, zeby głosno było o ich piłkarzu.(L)egionista pisze:Zaza coś tam mówił agent Cesca że Caesc jest zainteresowany czy coś w tym rodzaju.Ale wątpie żeby przeszedł do Realu.
fieldy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kluchman » 10 lip 2006, 16:13
Kluchman

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zaza » 10 lip 2006, 16:29
Zaza
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Loczek » 10 lip 2006, 16:44
RealFan pisze:No właśnie. Jak prasa będzie wymieniać 50 nazwisk przez cały okres transferowy to pewnie w coś trafi. Wtedy Calderon będzie mógł się cieszyć, że spełnił chociaż część założenia
RealFan pisze:Pewnie dobrze by zrobił kupując Cristiano
Loczek

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Krzysztof Jarzyna » 10 lip 2006, 17:05
Krzysztof Jarzyna

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zaza » 10 lip 2006, 17:19
Zaza
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Loczek » 10 lip 2006, 17:23
*_Zaza_* pisze:Loczek napisałeś to tak że MU dało mu wszystko i trudno się z tym nie zgodzić ale pytanie czemu chce odejśc ? chyba że uważasz że nic nie mówi na ten temat ?
Kibice Barcelony z całą pewnością nie będą chcieli piłkarza, który za rok, dwa może wyrazić gotowość ziszczenia dawnego marzenia i przeniesie się na Santiago.*_Zaza_* pisze:Cristanio Ronaldo powiedział "Real albo Barca" a reszta napisałe strone wcześniej. Mam ogromne przeczucie ze tak będzie Krzywy
Loczek

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kluchman » 10 lip 2006, 17:29
Kluchman

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Krzysztof Jarzyna » 10 lip 2006, 17:31
A co mial mowic zeby go wybrali? "Ciezko bedzie kogokolwiek sprowadzic, nikt sie nie pcha do nas, nikt nie chce nam nikogo puscic". Myslisz, ze mialby szanse? Watpie. A z drugiej strony tylko obietnicami transferow mogl zdobyc przychylnosc. Chyba lepiej powiedziec "Kupie Kake" niz "Wygram LM". Nie sadzisz? Poza tym obietnice transferowe byly najbardziej uwypuklone, ale pomysl ze i inne punkty jego programu mogly sie spodobac. Osoba Pedji, obietnice braku ingerencji w sprawy prowadzenia druzyny, dobry trener na lawce, obietnice zwiazane z druzyna koszykowki (m.in. wybudowanie hali).*_Zaza_* pisze:Lanie wody to jedno masz przykład na prezydencie Real - a fakty drugie - jak wytłumaczysz to że w czasie kampani mówił pewka - Cesc i Robben Kaka' a teraz "zobaczymy " - "mam nadzieje" - no chyba troche zmienił taktyke.
Tego nie zrozumialem. Przykro mi.*_Zaza_* pisze:Ryzyko jest takie że dzieci nie wiedzieci bo z listy 30 czy 40 nawet ten 39 będzie miał otoczne
Krzysztof Jarzyna

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zaza » 10 lip 2006, 17:51
Zaza

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kluchman » 10 lip 2006, 18:01
Kluchman
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Makis » 10 lip 2006, 18:30
Makis

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kluchman » 10 lip 2006, 18:36
Nie tylko by nie przeszło ale jeszcze do Azji by pojechali żeby żółtki pooglądały sobie Davidamakis pisze:No no, za Pereza by chyba takie cos nie przeszlo![]()
Kluchman
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio