9.07 - Berlin - Finał MŚ - Włochy : Francja - Strona 14

Miejsce spoczynku zamkniętych tematów.

Kto zostanie Mistrzem Świata?

Włosi
64
73%
Francuzi
24
27%
Awatar użytkownika
Zaza
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 1

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zaza » 10 lip 2006, 17:36

Robinhio23 FIFA zaprzeczytał temu co piszesz - sędzie techniczny i boczny podjeli decyzje bo widzieli zajście i przekazali to głównemu. FIFA już wyjasniła ta kwestie bo tez było zamieszanie.

Awatar użytkownika
Robinhio23
Junior
Junior
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Robinhio23 » 10 lip 2006, 17:40

*_Zaza_*
A co FIFA ma innego powiedziec? przyznac sie do tego?
Swiadkowie widzieli dezorientacje głownego sedziego i bocznych. Dopiero od sedziego technicznego sie dowiedzieli o tym.

Awatar użytkownika
Kluchman
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 2415
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kluchman » 10 lip 2006, 17:41

*_Zaza_* - Ciekawe te tematy :lol: Nikt nic nie wie, a wymyśla. Muzułmanie mają prawo takie coś robić. Dla nich wszystko jest obraźliwe więc skoro zaliczają Zizou do swego grona będą go poniekąd bronić. Ale to z tym Allegro to komizm totalny :lol: :lol: :lol:

Robinhio23 - Sędzia nie konsultował się przy pomocy żadnych zapisów video. To była zwykła narada z sędzią liniowym i być może technicznym (nier wiem). Żadnej taśmy jednak nie oglądał.

Awatar użytkownika
Krzysztof Jarzyna
Lowelas
Lowelas

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Krzysztof Jarzyna » 10 lip 2006, 17:43

*_Zaza_* pisze:Sam Zizou zaprzeczył temu co pisza ...
A w ogole sie wypowiadal? Bo dzisiaj slyszalem gdzies w radio ze... znalezc go nie moga :shock: Podobno wszyscy przylecieli do Paryza samolotem, a on z Barthezem i Henrym mieli poleciec wczesniej... rejsowym.
Juz wczoraj pisalem - podejrzewam, ze Zizou nie powie o tej sytuacji slowem. Na pewno nie uslyszymy od niego co powiedzial Materazzi. A szkoda.
Ale tak rodza sie legendy ;) Pamietacie 98 rok? Co sie stalo Ronaldo? Milion wersji, z archiwum x niektore ;) O tym tez bedzie sie mowic latami. "Co tam zaszlo?". Wg mnie pozostanie na domyslach. Pewni beda tylko Materazzi i Zizou ;)

Awatar użytkownika
Robinhio23
Junior
Junior

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Robinhio23 » 10 lip 2006, 17:45

RealFan
Dlaczego uwazasz, ze ja wymyslam? A Ty na jakiej podstawie twierdzisz, ze nie konsultowali? Bo tak FIFA powiediała? Nie wiem o jakich muzułmanach piszesz? Co ma do tego muzułmanin? Tu piszemy o człowieku, ktory zwie sie Zidane.
Poczytaj gazety francuskie i hiszpańskie. Tam wlasnie o tym piszą.

Awatar użytkownika
Kluchman
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 2415
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kluchman » 10 lip 2006, 17:48

Robinhio23 pisze:Dlaczego uwazasz, ze ja wymyslam? A Ty na jakiej podstawie twierdzisz, ze nie konsultowali?
Konsultowali ale bez zapisu z kamer.
Robinhio23 pisze:Nie wiem o jakich muzułmanach piszesz? Co ma do tego muzułmanin?
Tu chodziło mi o muzułmańskie gazety. Zajrzyj na poprzednią stronę i przeczytaj co napisał Zaza :wink:

Awatar użytkownika
Babel
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 242

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Babel » 10 lip 2006, 17:57

Wracając do samego starcia między Matrixem a Zizou. Nie można na głupote odpowiadać jeszcze większą głupotą. Jeżeli ktoś uważa, że Marco zachował się idiotycznie(a ma racje) to musi przyznac, że Zidane zrównał się poziomem do Włocha. Można tez odwrócic sytuacje. Co Zidane powiedział Materazziemu, że ten mu się odpałcił mało wyszukanym tekstem. Przecież widac było ewidentnie na powtórce, że Francuz taki święty nie jest.

Wielu uważa Zidana za piłkarskiego Boga. Zgadzam się z tym stwierdzeniem, Jednak wczoraj zachował się chamsko i pokazał, że jest tylko zwykłym śmiertelnikiem. Szkoda że taki piłkarz, skończył kariere w taki sposób.

Awatar użytkownika
Zaza
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 1

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zaza » 10 lip 2006, 17:59

Jarzyna tak jak słowa cytowane to domysły tak i może traktowac słoa Zizou - Miał ponoć powiedzieć - tak oficjalnie że piłkarz Włoski - Marco Materazzi :wink: i że to nie był powód islamu czy też jego rodziny w wywiadzie dla jakiegos portalu

Możliwe że nigdy się nik nie dowie - pozostawią to na zawsze w tajemnicy - Ale masz racje może być kolejne The X Files :wink: Materazzi to Dana - A Zizou Fox :lol: Ale przyznam że same spekulacje "sa niesmaczne" :? żenada :?

Awatar użytkownika
Krzysztof Jarzyna
Lowelas
Lowelas

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Krzysztof Jarzyna » 10 lip 2006, 18:14

A z drugiej strony lepiej zeby Ziziou nie mowil na glos, jezeli to faktycznie bylo cos z nawiazaniem do islamu :roll: Materac jaki jest taki jest, ale szkoda by bylo chlopaka gdyby jacys fanatycy sie na niego zasadzili. "Obraza calego islamu" to nie brzmi jak promocja w media markt... :roll:

Awatar użytkownika
Robinhio23
Junior
Junior

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Robinhio23 » 10 lip 2006, 18:17

Babel
Zidane to też człowiek i nikt nie jest świety. Pele tak samo nie był.

Zidane jak to piszą zartobliwie odszedł w WIELKIM męskim stylu :D

Czas pokaże kto miał racje odnośnie Zidana i z korzystania zapisów wideo przez sędziego.

Awatar użytkownika
Chlopaczek
Ten obcy
Reputacja: 3328

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Chlopaczek » 10 lip 2006, 18:36

Azzurri laduja :) Kanal 143 Cyfry :)

Awatar użytkownika
snake
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: snake » 10 lip 2006, 18:55

Juz chyba wszystko powiedzlieliscie co bylo do powiedzenia.
Dodam tylko to ze bylem za Francja i ze szkoda mi Zidanea. Ostatni mecz i tak przykro sie skonczyl, ale i tak zostal uznany za najlepszego pilkarza mundialu. :P Wczorajszy final podobal mi sie bardziej niz dwa ostatnie z 1998 i 2002 roku. :)

Awatar użytkownika
edilan
Podawacz Piłek
Podawacz Piłek

Post Wyświetl pojedynczy post autor: edilan » 10 lip 2006, 18:57

materazzi do zidana :"teraz ty jestes sprite, a ja pragnienie !!! " :P

Awatar użytkownika
Mentor
Zajebiaszczo
Reputacja: 18

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 10 lip 2006, 19:06

Robinhio23 pisze:Teraz sprawa zachowania Zidane. Obejrzałem na spokojnie jeszcze raz powtórki z tego zdarzenia. Powiem tak. Zachowanie napewno było złe ale napisze kontrowersyjnie
...jeżeli Zidane został sprowokowany to postąpił prawidłowo i po męsku. Nie wiem dlaczego utarło się przekonanie, że danie odporu chamowi to czyn niesportowy i naganny...
Ja też nie rozumiem dlaczego celowe uderzenie przeciwnika głową w klatkę piersiową uważane jest za niesportowe zachowanie :lol2: :lol2: :lol2:
[']

Prowokacje słowne w uderzenie przeciwnika to co innego. To chyba oczywiste. Nie ma sensu wałkować tego tematu. Materazzi zachował się beznadziejnie a Zizou jeszcze gorzej. Tyle. Nie przystoi takie zachowanie. Zrujnował sobie finał jakby nie patrzeć. Dostałby na pewno owację na stojąco bez względu na wynik. Odebrałby sobie medal. Pożagnałby się z kibicami. A tak to ucieka i kryje się. Fatalna sytuacja.

Zgadzam się z Jarzyną odnośnie tego, że prawda nie wyjdzie na światło dzienne. Będzie mnóstwo teorii i domysłów, ale pewności nie będziemy mieli.

robson_77
Podawacz Piłek
Podawacz Piłek

Włochy - Francja na DVD lub kasecie video.

Post Wyświetl pojedynczy post autor: robson_77 » 10 lip 2006, 19:58

Czy jest ktoś kto by sprzedał mecz Francja - Włochy na DVD lub kasecie video ?

Zablokowany

Wróć do „Wracając Do Meritum”