Mercato Nerrazzurich! - Strona 39

Miejsce spoczynku zamkniętych tematów.
Awatar użytkownika
Kluchman
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 2430
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kluchman » 11 lip 2006, 10:08

Pizarro może nie grał tak jak by wszyscy chcieli ale on ma czas. Ten sezon już na pewno będzie lepszy. Widziałem go parę lat temu i rokował naprawdę dobrze więc skreślanie go to głupota. Pirlo jest świetny ale potrzebny aż tak bardzo nie jest. Poza tym Milan raczej nie spadnie i tematu nie ma. Pizarro ma trudne zadanie gry jako ten najważniejszy rozgrywający w drugiej linii. Nie wiem czy podoła ale jest to w jego zasięgu.

Awatar użytkownika
potwor
Trampkarz
Trampkarz
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: potwor » 11 lip 2006, 14:58

Wlasnie, kiedy dokladnie zostanie ogloszony wyrok ?? miala byc jakas 3 dniowa narada za zamknietymi drzwiami :roll:
i chyba zaden z zamieszanych klubow sie nie wywinie od spadku.
Tak wiec jesli 4 czolowe zespoly spadne to najwieksze gwiazdy opuszcza swoje kluby. a gdzie maja sie przeniesc pilkarze , ktorzy nie chca zmieniac ligi ?? do chievo, albo sampdorii ?? czy raczej do nas :D
w tych 4 klubacg jest tylu znakomitych pilkarzy ze moratti moglby pomyslec o sciagnieciu rozgrywajacego wlasnie z tych klubow.
to bylby dobry pomysl, bo to na ogol pilkarze obyci z serie A .
i w razie spadku tych druzyn napewno nie bedzie trzeba wykladac wilkiech pieniedzy.
Dlategp uwazam, ze sciagniecie pirlo czy vieiry jest bardzo mozliwe.
byc moze tez moratti zrobi na niespodzianke ?? :idea:

Awatar użytkownika
Martin Pellegrino
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik
Reputacja: 1

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Martin Pellegrino » 11 lip 2006, 16:15

Skład Interu w przyszłym sezonie:
Buffon
Zambrotta Nesta Samuel Grosso
Stankovic Kaka Vieira Cambiasso
Adriano Toni

Na ławce tacy zawodnicy jak Trezeguet, Emerson czy Gilardino :twisted: Nie wydaje mi się. Teraz poziom i styl najlepszych lig Europy bardzo się wyrównał i zbliżył do siebie. Nie ma już takiej różnicy między La Liga a Serie A. Dawniej mówiło się, że to w Hszpanii strzela się więcej bramek, a w tym sezonie to właśnie Włosi zdobyli ich więcej. Premiership zawsze słynęło z meczy, w których biega się przez 90 minut, ale teraz wszędzie tak jest. Bez dobrego przygotowania motorycznego nie ma szans na sukces. Tacy zawodnicy jak Cannavaro, Kaka, Nesta, Buffon, Zambrotta czy Toni odnaleźliby się w każdej z 3 najlepszych lig. Owszem do gry wchodzi aspekt aklimatyzacyjny, ale myślę, że są to tak doświadczeni piłkarze, że nie straszna im żadna zmiana otoczenia.
Taka 11. jak powyżej zapewne byłaby trudna do pokonania, ale obiektywnie na to patrząc to transfery z Milanu czy Juventusu do Interu nawet po degradacji byłyby dla kibiców trudne do zaakceptowania.[/url]

Awatar użytkownika
Zaza
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zaza » 11 lip 2006, 16:21

:shock: :lol: Pellegrino ale faza :!: Co Ty bierzesz ? To nie taki temat załóż nowy Marzenia Pellegriniego :wink: Zacznij od ataku - ponoć Mancini wraca do gry :] Ale bedzie ofensywa :lol:

A tak na poważnie Luca Toni nadal trzyma i jeszcze potrzyma w niepewnośc fanów :roll: w sumie nie dziwie mu sie oferty ofertami ale został mistrzem świata 8) wiec nie musi teraz myslec o przyszłośc ...

Awatar użytkownika
Martin Pellegrino
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Martin Pellegrino » 11 lip 2006, 16:30

*_Zaza_* pisze:Co Ty bierzesz ?
Kilka minut na słońcu i widać efekty ;)
*_Zaza_* pisze:Zacznij od ataku - ponoć Mancini wraca do gry
Pewnie i tak byłby lepszy od Adriano. On z "mistrzowską" formą pewnie i by w Juventusie w Serie C1 był za słaby. (tak na marginesie to mam nadzieję, że zacznie grać na swoim poziomie).
*_Zaza_* pisze:A tak na poważnie Luca Toni nadal trzyma i jeszcze potrzyma w niepewnośc fanów
Niech wybierze Inter. Z drgiej strony ciekawe ile sobie Fiora za niego zarząda. Wiecie czy jak Fiora spadnie to Luca będzie mógł odejść za free?

Awatar użytkownika
BartekTS
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: BartekTS » 11 lip 2006, 16:30

Martin Pellegrino pisze:Skład Interu w przyszłym sezonie:
Buffon
Zambrotta Nesta Samuel Grosso
Stankovic Kaka Vieira Cambiasso
Adriano Toni

Skąd on tyle kasy weźmie? A pozatym chcesz Mistrzostwa czy nie? Skład napewno byłby zgrany. Cambiasso na lewej pomocy. :lol:

Racja Zaza. Toni byc moze bedzie mógł przebierac w ofertach wątpie zeby został we Florencji.

Zaza widziałes kogo dałby na ławkę? :lol: Napewno nie było by spięc w zespole :twisted:

Po kiego grzyba na słonce wychodziles? Taki upał... :lol: Przgrzało :wink:

Pelegrino nie ma klazuli w kontrakcie Luci wrazie spadku Violi ze go puszczą tak mi sie wydaje przynajmiej.

Awatar użytkownika
Sero
El Nerazzurro
Reputacja: 4

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sero » 11 lip 2006, 16:33

Martin Pellegrino pisze:Zambrotta Nesta Samuel Grosso

A gdzie Capitano :shock:

Taki skład to nie tylko byłby najlepszy zespół w lidze, ale wogóle stworzony z najlepszych graczy występujących w Calcio :D

Teraz pomiędzy nami, a Realem rozegra się walka o Toniego :twisted: Narazie oferujemy więcej $, ale niedługo można spodziewać się przebitki naszych 20 mln ojro. Ciekawe do jakiej sumy dojdzie, bo z początku Viola chciała za niego powyżej 20 mln. teraz może okazać się, że wyjdą grubo na swoim. Tylko, że Inter niedawno za niewielką kase opchnął Fiorentinie obrońce - Potenze, więc może i ten aspekt wezmą pod uwagę działacze fioletowych. Toni już sam zadeklarował, że wolałby zostać w Italii, więc wszysktie znaki na niebie wskazują, że w przyszłym sezonie będzie Nerazzurro :] A jeśli nie, to trudno, nie należy się załamywać tylko spokojnie powalczyć o Trezegola :wink:

Awatar użytkownika
cloner
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 8708
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 11 lip 2006, 16:41

Jest sens sprowadzac za wielkie pieniadze Toniego ?
Moim zdaniem lepiej byloby dac wiecej szansy Alvaro Recobie. Jest to pilkarz nieprzecietny, choc dosc kontrowersyjny, ale ja w niego wierze :wink:

Wiecie moze jak dlugi kontrakt maja Recoba i Materazzi z Interem ?

FORZA INTER 8)

Awatar użytkownika
Martin Pellegrino
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Martin Pellegrino » 11 lip 2006, 16:44

Eh... BartekTS - ta 11. to taki mój mały żarcik ;) o tym gdzie mają iść zawodnicy grający w w klubach zamieszanych w Calciopoli.
Sero - rzeczywiście nie wspomniałem o El Capitano :oops:

Co do Toniego to nie ma co płacić za dużo. 20 mln
Sero pisze:ojro
to i tak spora suma. Toni jest jej wart, ale jest też już lekko podeszły wiekowo. 30-sto latek nie pogra dłużej niż dwa - max trzy sezony na tym poziomie jaki prezentował strzelając 31 bramek dla Violi w lidze. Moim zdaniem nie ma co się zbyt długo licytować. 20 mln max

Awatar użytkownika
Zaza
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zaza » 11 lip 2006, 16:45

BartekTS masz pewnie racje co do braku klauzuli ale powiem Ci że smiesza mnie inne tego typu przypuszczenia - bo oni zarabiają taka kase że w momencie podpisania umowy żaden z nich nie robił jakis aneksów itd. Tzw. klauzule odstepnego to tylko chwyt reklamowy w Hiszpani i możliwośc zarobienia w słabych klubach inne częsci europy. Bo gdy taki Arsenal zarzuci sieć na gracza Bredy to nie pozostaje nim nic jak przyjąć to co zapisali w umowie :P

Recoby umowa już wygasła ale ponoć podpisał nowa choc nie było potwierdzienia :roll: Materazzi rok jeszcze ?

Awatar użytkownika
Martin Pellegrino
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Martin Pellegrino » 11 lip 2006, 16:50

*_Zaza_* pisze:Materazzi rok jeszcze ?
Materazzi niech pogra jeszcze długo. Pokazał swoją wartość na mistrzostwach świata. Teraz Mancio powinien dawać mu więcej szans na grę w pierwszej 11. W tej chwili nie potrzeba żadnych środkowych obrońców. Mamy Samuela, Cordobę, Matrixa i Burdisso, którego z chęcią bym się pozbył na rzecz Barzagliego, albo Bonery

Awatar użytkownika
potwor
Trampkarz
Trampkarz

Post Wyświetl pojedynczy post autor: potwor » 11 lip 2006, 16:54

eh, ten burdisso 8)
bonera to swietny pilkarz, ale napewno nie zgodzi sie na to, zeby siedziec na lawie. moglby grac w pierwszej 11 ale co na to mistrz swiata, albo cordoba ?? nam potrzeba rozgrywajacego :lol:

Awatar użytkownika
Zaza
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zaza » 11 lip 2006, 17:20

Martin Pellegrino ale mi nie chodził o to ile Materazzi jeszcze pogra w piłke ale ile ma jeszcze umowe z Inter zobacz o co byłem Cloner :wink: Bo to że pogra jeszcze troche to nie wątpie. Moze teraz będzie tworzył podstawowa linie obrony w Interze. A pamiętaj ze Daniele Bonera może grac też na prawej stronie - tylko gdzie tego chłopaka juz nie sprzedawano ? :roll: Trafi do Violi i tam Cesare Prandelli go oszlifuje bo co rok cofa się w tył :?

Awatar użytkownika
Jarzinho
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 16

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Jarzinho » 11 lip 2006, 17:56

No jak narazie Inter sprowadzil wzmocnienia na flanki szczegolnie w obornie :arrow: Maxwell, Maicon i Grosso, szczególnie ten ostatni teraz po odejciu pupila Favalliego bedzie mial miejsce w "11". tylko w Interze w defensywie robi sie tłoczno a co z pomoca i napadem :?:
Nie jestem pewien, ale bez kontraku jest chyba Recoba, Kily odszedł Veron. Dacourt zamiast Solariego. Jeden srodkowy pomocnik szczegolnie dobry w rozegraniu :arrow: J.R. Riquelme badz Aimar i paczkam oze byc niezła :twisted:

Awatar użytkownika
Martin Pellegrino
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Martin Pellegrino » 11 lip 2006, 18:31

*_Zaza_* mi chodziło, że w Interze pogra jeszcze długo.
potwor rozgrywającego nam potrzeba od dawna, bo Veron jakoś mnie nie przekonywał nigdy. Tak po głębszym zastanowieniu to chyba rzeczywiście Aimar by się nadał, ale i tak uważam, że Fiore miał świetne syzon i też dałby radę na rozegraniu ;)

Zablokowany

Wróć do „Wracając Do Meritum”