Post Wyświetl pojedynczy post autor: potwor » 11 lip 2006, 19:12
potwor

Post Wyświetl pojedynczy post autor: ~Kubinho_RMCF~ » 11 lip 2006, 19:17
~Kubinho_RMCF~
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Jarzinho » 11 lip 2006, 19:18
~Kubinho_RMCF~bo widać że nie nauczysz się niczego od mądrzejszych userów.
Kod: Zaznacz cały
Jak to mają być zbawcy polskiej piłki nożnej to gratuluję poczucia humoru. Mógłby być tylko Kasperczak ale ten związał się z Senegalem. Wybacz ale wędrownik Smuda mnie nie przekonuje zwłaszcza po występie Lecha w Intertoto. Engel już był to go wywalili za nieudany Mundial i już nie wróci. Michniewicz? A co on osiągnął z tym Lechem, że tak go ubustwiasz? Wdowczyk też jeszcze za mało pokazał. Zobaczymy jak sobie w pucharach poradzi z Legią. Reszty komentować nie będę bo chyba nie warto... Jarzinho
Post Wyświetl pojedynczy post autor: potwor » 11 lip 2006, 19:25
potwor

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kluchman » 11 lip 2006, 19:29
To pogrubione już go skreśla. Jeśli trener chce przegrać mecz to niech lepiej go w ogóle nie rozgrywa. Bo po co? Trener jest motywatorem całego zespołu. Jak powie w szatni "Chcę przegrać ten mecz" to nie tylko zniszczy nastawienie piłkarzy ale również narazi się w jakiś sposób na pośmiewisko.Messi E2 Ronaldinho pisze:Jak ktos ocenia np. smude po jednym meczu, jeszcze po meczu, ktory niejako chcial przegrac
A co takiego osiągnął aby stawiać go tak wysoko w roli selekcjonera? Sukcesów zero poza areną krajową, którą zwojować trudno nie jest mając odpowiednich ludzi. A takich miał jak na drugą ligę w Koronie i takich ma w Legii.Messi E2 Ronaldinho pisze:Jesli ktos uwaza, ze np. Wdowczyk za mało osiagnal to takze brawo
To są osobistości. Ci ludzie mają zapewniony szacunek w swoich krajach, mają autorytet. Może jako trenerzy nie osiągnęli nic wielkiego ale swoje przygotowanie przeszli. Popatrz na jakość szkoły trenerskiej w Niemczech i Holandii na tle Polski i poznasz odpowiedź.Messi E2 Ronaldinho pisze:dlaczego van Basten, Klinsmann dostali posady w bardziej renowmowanych druzynach
Kluchman
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Jarzinho » 11 lip 2006, 19:39
Chyba do umiejetnosci motywacyjnych Smudy nikt nie ma watpliwosciTrener jest motywatorem całego zespołu
Wydaje mi sie, ze na nasze warunki takie wymagania spokojnie spelnia min. Wdowczyk czy Urban, a nawet Nowak. Ja do konca nie znam kariery van Bastena czy Klinsiego przed reprezentacja, ale wydaje mi sie, ze oni nie pelnili jakis rol asystenta czy cos kolo tego.To są osobistości. Ci ludzie mają zapewniony szacunek w swoich krajach, mają autorytet. Może jako trenerzy nie osiągnęli nic wielkiego ale swoje przygotowanie przeszli. Popatrz na jakość szkoły trenerskiej w Niemczech i Holandii na tle Polski i poznasz odpowiedź.
Ale w Koronie byli to w wiekszosci ludzie, kotrych on wczesniej sprowadzil. W Legii podobnie choc w mniejszym stopniu, to oznacza, ze ma umiejetnosci wyboru odpowiednich zawodnikow.A co takiego osiągnął aby stawiać go tak wysoko w roli selekcjonera? Sukcesów zero poza areną krajową, którą zwojować trudno nie jest mając odpowiednich ludzi. A takich miał jak na drugą ligę w Koronie i takich ma w Legii.
Jarzinho

Post Wyświetl pojedynczy post autor: ~Kubinho_RMCF~ » 11 lip 2006, 19:49
Napewno mam większe pojęcie o piłce nożnej niż ty.Aaa i napewno nie mówie że Urban,Tarasiewicz,Trzeciak to odpowiedni trenerzy na Reprezentacje Polski.A jeśli ktoś tak mówi to już wiadomo jakie ma pojęcie o piłce nożnej.I jak narazie z mojej strony twoje posty do mnie nie istnieja bo jesli piszesz takie rzeczy to nikt z tobą raczej gadać nie powinien.Messi E2 Ronaldinho pisze:~Kubinho_RMCF~ chyba nie mowiles tego w kontekscie swojej osoby
~Kubinho_RMCF~
Post Wyświetl pojedynczy post autor: potwor » 11 lip 2006, 19:55
potwor

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kluchman » 11 lip 2006, 19:56
Zwłaszcza po chęci przegrania meczu z jakąś nieznaną drużynąMessi E2 Ronaldinho pisze:Chyba do umiejetnosci motywacyjnych Smudy nikt nie ma watpliwosci
Na ligę tak ale czy na reprezentację? Poza tym nie sądzę by Wdowczyk chciał teraz zrezygnować z pracy w Legii, gdzie stara się zbudować zespół zdolny co kolwiek zrobić w europejskich pucharach.Messi E2 Ronaldinho pisze:to oznacza, ze ma umiejetnosci wyboru odpowiednich zawodnikow.
Kluchman
Post Wyświetl pojedynczy post autor: potwor » 11 lip 2006, 19:58
potwor

Post Wyświetl pojedynczy post autor: ~Kubinho_RMCF~ » 11 lip 2006, 20:01
~Kubinho_RMCF~
Post Wyświetl pojedynczy post autor: potwor » 11 lip 2006, 20:05
potwor
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Jarzinho » 11 lip 2006, 20:30
O Mirku nic nie wspomialem.Napewno mam większe pojęcie o piłce nożnej niż ty.Aaa i napewno nie mówie że Urban,Tarasiewicz,Trzeciak
Jarzinho

Post Wyświetl pojedynczy post autor: ~Kubinho_RMCF~ » 11 lip 2006, 20:35
~Kubinho_RMCF~

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Martin Pellegrino » 11 lip 2006, 23:58
A yo jest jakiś wyznacznik zatrudnienia zagranicznego trenera? Wiele krajów ma problem ze szkoleniem młodzieży, ale to im jakoś nie przeszkadza w zatrudnianiu trenerów z zagranicy. W Polsce ma być inaczej?~Kubinho_RMCF~ pisze:czy ja napisałem że polska myśl trenerska jest lepsza od zagrancznej Question Rolling Eyes Nie Exclamation Tylko napisałem żę trzeba szkolić młodzież a później zatrudnić zagranicznego trenera który ich poukłada.
Czyli niby od kogo? Ciebie?~Kubinho_RMCF~ pisze:widać że nie nauczysz się niczego od mądrzejszych userów.
Ja bym do tego jeszcze dodał, że ten człowiek powinien być poza wszystkimi układami w polskiej piłce. Poraz kolejny przytoczę przykład trenera Lozanopotwor pisze:esli leo nie pozna naszych pilkarzy wystarczajaco szybko, to do me takze i z nim nie wejdziemy.
i tu nalezy spojrzec w ten sposob :
ktory trener jest w stanie na przestrzeni czasu zbudowac mocniejsza ekipe ??
ktory trener nie bedzie naciskany przez PZPN ??
ktory trener wprowadzi nowoczesny system gry ??
ktory trener najlepiej przygotuje druzyne na MS ??
wedlug mnie trzeba dac wolna reke czlowiekowi ktory sie na pilce zna i ktory moze stworzyc ekipe ktora nie bedzie przynisic wstydu na wielkich imprezach.
Ma... tylko go nie pokazała na mistrzostwach. Nie rozumiem, dlaczego wszyscy wieszają psy na polskich kopaczach. Czy nikt z was nie oglądał hoćby jednego meczu Żurawskiego w Celtiku? Smolarka w Dortmundzie? Szymkowiaka w Tranzbostorze? (to chyba jest ciężkie, ale gdy zjawiał się w reprezentacji w środku sezonu to grał naprawdę dobrze). Nie będę dalej wymieniał. Chodzi o to, że wina nie leży po stronie zawodników, ale złego przygotowania. To Janas ich przygotowywał, a PZPN się na takie przygotowania zgodził i to oni powinni odejść i to o nich powinniśmy teraz rozmawiać. Listkiewicz najlepiej wybudowałby sobie pomnik i nie myśli o tym, że jakakolwiek wina leży po jego stronie. Czas mu chyba uświadomić, że jest inaczejpotwor pisze:nasz charakter ?? czy polska druzyna wogole ma charakter ??
Masz magistra z wiedzy o piłce nożnej? Masz jakieś testy na IQ piłkarskie? Jeśli po jednym lub dwóch postach potrafisz określić, że koleś jest tępy, a ty jesteś wspaniały i znasz się na piłce to weź młotek... podejdź do lustra... spójrz sobie w oczy i... i uwielbiaj się dalej. Ja tego nie będę robił.~Kubinho_RMCF~ pisze:Napewno mam większe pojęcie o piłce nożnej niż ty.
Polecam naukę pisania ze zrozumieniem... nic z tego bełkotu nie rozumiem (może to przez późną porę, alkohol w mej krwi, albo poprostu z winy autora~Kubinho_RMCF~ pisze:potwor-będzie trudno, jeśli w grupie Eliminacyjnej Europy będzie Polska 2 to będzie jego zwycięstwo.Na Euro będziemy jeśli sami zoorganizujemy.
Taki znawca jak ty potrzebuje pomocy nieuków i debili (bez urazy dla nikogo)~Kubinho_RMCF~ pisze:Chcesz wziąźć Tarasiewicza możesz przedstawic jego życiorys
Martin Pellegrino
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio