po prostu wyjechali za chlebem...Diablo_ASR pisze:Tak - Anna Maria i Francesco. Wyemigrowali na Wyspy w latach 60., a w 82 r. powrócili do ojczyzny.Zico_FCI pisze: ps. Diablo obydwoje rodzice Perotty są Włochami ?

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Totnik_ASR » 12 lip 2006, 14:32
po prostu wyjechali za chlebem...Diablo_ASR pisze:Tak - Anna Maria i Francesco. Wyemigrowali na Wyspy w latach 60., a w 82 r. powrócili do ojczyzny.Zico_FCI pisze: ps. Diablo obydwoje rodzice Perotty są Włochami ?
Totnik_ASR
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Lakier » 12 lip 2006, 14:44
Lakier za to co zrobil dla Twojego prawie drugoligowegu juz klubu powinienes miec do niego wiecej szacunku.
Krzysztof Jarzyna pisze:On zawsze o Juve wypowiadal sie z sympatia, mimo ze pewnie sadzisz, ze Was zostawil.
Krzysztof Jarzyna pisze:Po prostu wieksza renoma klubu, takie zycie.
Lakier
Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 12 lip 2006, 14:45
ty już byś najelpiej dał sobie spokój, sprawa ucichła na forum, a ty teraz z tym wyskakujesz, napinki szukasz ? zastanów się co wypisujesz, zaraz wszyscy znowu zaczną pisac o zdrajcach, a ty będzies zodpowiadał, zeby przestali.Martinho pisze:Ale jak Klose i Podolski sie urodzili w Polsce to juz oznacza ze sa Polakami, w dodatku pieprzonymi zdrajcami i ze reprezentacja Niemiec to zlepek obcokrajowcow..
fieldy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Łukasz_ » 12 lip 2006, 15:03
Łukasz_
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Martinho » 12 lip 2006, 17:04
To tylko kibice calcio, a szczegolnie Milanu sobie to ubzduraliŁukasz_ pisze:Poprostu przez włoską piłke dostał już szału na wskutek porażki Bayernu i reprezentacji Niemiec. Teraz szuka każdej okazji żeby tylko wyjechać coś na Włochów.
Martinho
Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 12 lip 2006, 17:26
to dlaczego ja tez to zauważyłem ? skoro do kibiców ligi włoskiej nijak przypisać mnie nie mozna ?Martinho pisze:To tylko kibice calcio, a szczegolnie Milanu sobie to ubzdurali
w porządku, teraz wytłumacz jakim cudem Łukaz, który wyskakuje z komplekasmi był cicho, a Ty, który nie masz z tym problemu ... wypisujesz nagleMartinho pisze:A Wy (szczegolnie Lukasz) wyskakujece z jakimis kompleksami....
Kod: Zaznacz cały
Ale jak Klose i Podolski sie urodzili w Polsce to juz oznacza ze sa Polakami, w dodatku pieprzonymi zdrajcami i ze reprezentacja Niemiec to zlepek obcokrajowcow..nic bardziej mylnego - ja ci udowodniłem, ze to Łukaz ma racjęLukasz wyskakuje z tekstem ze ja mam kompeleksy, a nie twierdze ja ze on je posiada Wink zle zrozumiales.
fieldy
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Martinho » 12 lip 2006, 17:30
Lukasz wyskakuje z tekstem ze ja mam kompeleksy, a nie twierdze ja ze on je posiadafieldy pisze:w porządku, teraz wytłumacz jakim cudem Łukaz, który wyskakuje z komplekasmi był cicho, a Ty, który nie masz z tym problemu ... wypisujesz nagle
Martinho

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Robinhio23 » 13 lip 2006, 11:48
Robinhio23
Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 13 lip 2006, 11:53
cloner

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zaza » 13 lip 2006, 12:01
Zaza

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Robinhio23 » 13 lip 2006, 12:06
Robinhio23
Post Wyświetl pojedynczy post autor: ossy » 13 lip 2006, 12:11
Taki Argentyńczyk, ze jego dziadkowie(a co za tym idzie jeden z rodziców) są Włochami. A Simone jest Włochem, to ze urodzil sie i kilka lat tam mieszkal nic nie znaczy.Krzysztof Jarzyna pisze:Argentynczyk
ossy
Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 13 lip 2006, 12:15
cloner

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Robinhio23 » 13 lip 2006, 12:25
Tego nie napisałem. Miałem co innego na mysli. To, ze odpowiadasz w sposób agresywny zamiast mnie po prostu poprawić.cloner pisze:Robinhio23 - tak swiadczy o mnie, ze jestem chamski, bezczelny, arogancki, mam w dupie to co Ty o mnie myslisz, wiec pisze to dale
To, że we włoskiej lidze jest normą to nie znaczy, ze norma taka musi być wszędzie a tym bardziej takiej normy nie ma podczas rozgrywania Mundialu. Tu są ostrzejsze przepisy i pewnie beda jeszcze poprawione po tym zdarzeniu.cloner pisze:Materazzi od zawsze stosuje takie prowokacje, zreszta w lidze wloskiej to standard przy kazdym rzucie roznym
Robinhio23
Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 13 lip 2006, 12:30
wybacz, ale nie domyslilem sieMiałem co innego na mysli
cloner
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio