Ostrzeżenia - komentarze - Strona 158

Miejsce spoczynku zamkniętych tematów.
Awatar użytkownika
Babel
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 242

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Babel » 10 lip 2006, 22:48

Ze specjalną dedykacją dla Ciebie jeszcze raz skopiowałem z pod komentarzy.
Babel pod komentarzem pewnego usera pisze:po pierwsze nie jestem fanem Materazziego tylko Interu
po drugie każdy może miec swoje zdanie, ale musi je wyrażać w kulturalny sposób
po trzecie to nie onet to obowizuje regulamin
po czwarte do premo pisze się "frustracja"
po piąte po przeczytaniu tylku komentarzy straciłem poczucie humoru
po szóste 2WP za szmatrixa
po siódme nie ma siódmego
Dostałes 2WP za chama, a kolega który cie bronił dostał 2WP za Szmatrixa. Nie mam zamiaru ciągnąc dalszych wyjaśnień. Chcesz robic dziecinade to założ temat jaki to jestem zły i nieobiektywny. Może ktos to przeczyta i mnie wyrzuci z grupy moderatrów od komentarzy. Powodzenia

pozdrawiam

Premo
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Premo » 10 lip 2006, 23:14

Dobra teraz już rozumiem. Nie popatrzyłem potem. Dzięki, że zrobiłeś wyjątek... to nie kolega, nie znam go.

Również pozdrawiam

Awatar użytkownika
cloner
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 8789
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 13 lip 2006, 12:52

Za co ja kurde znowu WP dostalem :?:

Rozumiem, moglem raz dostac 2 WP w prezencie za friko, ale teraz kolejne - to juz jest przesada :evil: :evil: :evil:

Uprzedzam nastepne wypowiedzi - maila zadnego nie dostalem :evil:

Awatar użytkownika
Lisek
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 6

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Lisek » 13 lip 2006, 12:59

cloner, a nie dostałeś 2 wp za wyzywanie się z robinho w temacie Mistrzostw Świata?:)

Awatar użytkownika
cloner
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 13 lip 2006, 13:00

lisek_chz - teraz dostalem 1 WP, no i ja sie z nikim nie wyzywalem, jedynie wymienialem poglady, w zaden sposob go nie obrazilem :twisted:

Awatar użytkownika
czeher
Nałogowy hazardzista
Nałogowy hazardzista
Reputacja: 1

Post Wyświetl pojedynczy post autor: czeher » 13 lip 2006, 13:11

cloner pisze:lisek_chz - teraz dostalem 1 WP, no i ja sie z nikim nie wyzywalem, jedynie wymienialem poglady, w zaden sposob go nie obrazilem Twisted Evil
mogl sie poczuc dotkniety 8)

cloner
Ostrzeżeń : 8
coloner czyzby kolejny Ban sie zblizal :lol: w sumie u mnie tez za rozowo to nie wyglada :cry:

Awatar użytkownika
cloner
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 13 lip 2006, 13:12

czeher - mogl sie poczuc dotkniety ? ja tez sie poczulem dotkniety, gdy on przekrecil slowa Matrixa, i co ? on nie dostal WP :cry: :cry:

p.s. - ban sie zbliza, bo dostalem juz 8 WP za nic, a juz 3WP na pewno za friko :evil:

Awatar użytkownika
cloner
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 13 lip 2006, 13:44

Pisze tego posta, gdyz czuje sie zniesmaczony praca Panow [chyba nie ma zadnej Pani (poza Pania Agnieszka, ale ona chyba w Administracji)] Moderatorow. Wreczaja oni ostrzezenia nieslusznia, a pozniej nawet nie potrafia sie przyznac kto, a takze za co je wreczyl.
Moderatorzy maja sluzyc serwisowi, a nia rzadzic na nim - to jest roznica, nawet zasadnicza :!:

Jakis czas temu dostalem 5WP za komentarz : "hahahaha" :!: Nie mam pojecia od kogo, w mailu nie bylo napisane, nikt tez sie nie przyznal. 2 dni pozniej dostalem kolejne 2WP za ... :think: Chyba za nic. W mailu nie bylo autora, byl tylko link do ... mojego komentarza "hahahaha" :think: Bardzo dziwne, ze za jedna wypowiedz, ktora moim zdaniem nie kwalifikuje sie na az 5WP, dostalem az ... 7 :shock:
Szkoda, ze nikt z Was sie nie przyznal. Naprawde to zalosne, jestescie tak odwazni, zeby wreczac WP za friko, to pozniej badzcie tak odwazni i sie przyznajcie do tego :!:

Dzis kolejna sytuacja, lekka polemika w temacie o finale MŚ nt. zachowania Zidane'a i Materazziego, a tu nagle na moim koncie widze ... 8WP :shock: O co ku.wa chodzi :?: Sprawdzam maila, i nic, sprawdzam moje posty w temacie, i nic, sprawdzam odpowiedni temat, gdzie powinny byc wpisywane uzasadnienia ostrzezen, tez nic :!:
Czy Wy sobie jaja robicie z uzytkownikow :?: Wymagacie powagi od uzytkownikow, zeby pisali na 'poziomie', a Wy zachowujecie sie jak dzieci, ktore dostaly zabawki, i sie nimi bawia :roll:

Jest mi naprawde przykro, ze musze pisac tego posta, mialem nadzieje, ze minely juz czasy, gdy musialem sie dopytywac o WP, o powody, itp.
Ale niestety nie, nadal robicie sobie 'wolna amerykanke'.

Naprawde lubie wypowiadac sie na forum, jest czasem powaznie, czasem zabawnie, ale nigdy fair play. I tego mi brakuje. Moze kiedys sytuacja sie zmieni, ale watpie, zeby bylo to w najblizszym czasie. A szkoda ....

Awatar użytkownika
fieldy
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 2090

Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 13 lip 2006, 15:59

temu znowu w dupie źle. Lepiej byś napisał co u Rasiaka słychac bo coś cicho o nim ostatnio.

Uważaj, zebys nie dostał jeszcze 9 WP, za posta pod postem.
Od modów oczekujesz poważnego traktowania a sam umyślnie łamiesz regulamin. Szok ! [jakby napisał Fuckt]

Może po prostu nikt cię nie lubi i chcą się ciebie pozbyć, modzi to też ludzie, też mają swoje sympatie i antypatie.

Awatar użytkownika
petru
Administrator
Administrator
Reputacja: 680
Kibicuję: Konstytucja

Post Wyświetl pojedynczy post autor: petru » 13 lip 2006, 16:15

cloner pisze:Jakis czas temu dostalem 5WP za komentarz : "hahahaha"
Tak piszesz i piszesz w tym temacie nikt nie wie o co chodzi, człowiek szuka rozwiązania, szuka Twoich komentarzy i nie może znaleść...
Potem zastanawia się, że nikt inny nie ma takich problemów, a dawać WP za powyższe jest niemożliwe...
Potem patrzy, że nawet system się na Ciebie uwziął i jak wysyła meila automatycznie, to Ty nie dostajesz, a żaden mod nie ma możliwości, żeby meile zablokować...
Potem czyta się jakieś okreslenia pod adresem modów, które wyglądają bardziej na leczenie kompleksów niż na zażalenie.
I człowiek się zaczyna zastanawiać, nad czym innym. Nie czy clonera pokrzywdzony, tylko czy to nie jest przypadkiem jakiś prowokator... Czy te oskarzenia nie są fałszywe i czy cloner nie stara się psuć atmosfery...

A WP i tak miałeś dostać za
Robinhio23 - prostakiem to moze Ty jestes
tylko się strona zwiesiła.

Awatar użytkownika
rymownik
Czerwony Diabeł

Post Wyświetl pojedynczy post autor: rymownik » 13 lip 2006, 16:20

piwus pisze:Potem patrzy, że nawet system się na Ciebie uwziął i jak wysyła meila automatycznie,
To na mnie system też się uwziął :P

Awatar użytkownika
petru
Administrator
Administrator

Post Wyświetl pojedynczy post autor: petru » 13 lip 2006, 16:21

rymownik pisze:To na mnie system też się uwziął
A może po prostu masz meila na stronie, która blokuje wiadomości od serwisu pilka.pl :roll:.

Awatar użytkownika
rymownik
Czerwony Diabeł

Post Wyświetl pojedynczy post autor: rymownik » 13 lip 2006, 16:39

piwus pisze: A może po prostu masz meila na stronie, która blokuje wiadomości od serwisu pilka.pl Rolling Eyes.
Właśnie oto chodzi, że nie ;) Maile z redakcji do mnie dochodzą, jedynie te, które mają poinformować o ostrzeżeniu nie dochodzą.

Awatar użytkownika
petru
Administrator
Administrator

Post Wyświetl pojedynczy post autor: petru » 13 lip 2006, 17:23

rymownik pisze:Maile z redakcji do mnie dochodzą, jedynie te, które mają poinformować o ostrzeżeniu nie dochodzą.
No Houston mamy problem. I pewnie clonerowi się źle zinterpretowało, skoro faktycznie nie doszły meile :roll:. Chociaż pewnie nie przez przypadek, tylko z powodów które wcześnie wymieniłem. Kto normalny by wciskał, że dostał WP za "hahaha"?

Co do dzisiejszego ostrzeżenia, to mnie Jarzyna uświadomił, że moje dzieło. Wydawało mi się, że privy nie dochodzą, bo pokazywał się błąd. Dochodziły, więc wysłałem dziś 7 do Agnieszki. Dobrze, że nie próbowałem tak dać clonerowi WP, tylko kliknąłem raz i dałem spokój z tym. Nawiasem mówiąc miałem zamiar dać dwa, więc wyszedł z zyskiem z tej afery niekompetencji i matactwa moderacyjnego.

Awatar użytkownika
Tomachos
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tomachos » 16 lip 2006, 16:34

Tomachos Maria Konopnicka nie klnęła, więc klasykiem to raczej nie będziesz
6 wp dostałem
i motywacje "nagrody" przeczytałem
sprawa jest taka ze brzydkich wyrazów nie uzyłem
i zaskoczony motywacją WP byłem ...
czekam na wyjasnienie sprawy