Post Wyświetl pojedynczy post autor: Moff » 08 maja 2004, 11:08
Moff

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mazurek » 08 maja 2004, 19:37
Oj przecież teraz ManU spada, niewiadomo jak z Chelsea, a Liverpool planuje wzmocnienia, i już teraz gra idzie mu coraz lepiej. Coś mam wrażenie, że w przyszłym roku powalczy o mistrzostwo. A Arsenal będzie pewnie w stabilnej formie.(To tylko moje przypuszczeniaMoff pisze:(...)nie jest jeszcze dojrzały do końca na grę na najwyższym poziomie, a w AFC na pewno było by mu lepiej niż w LFC
Mazurek

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Moff » 08 maja 2004, 19:53
Moff

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mazurek » 08 maja 2004, 19:55
Mazurek
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Pisakk » 09 maja 2004, 10:42
Pisakk
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Jip » 12 maja 2004, 21:06
no z tych słów coś wynika...mianowicie to że beckham miał w DU** Man Utd..nic więcej.. Gerrard napewno się rozwinie, rok temu jego posądzali o to że lfc nie udało sie do LM awansowac i w tym roku opasak Kapitana widocznie go podbudowała, jak sam wspominał to bylo jego marzenie i każdy mecz z opaską kapitana będzie dal niego czymś warzny, czyms co zapamięta do końca życia........(coś takiego)....Gerrard w sezonie w dużej mierze przyczynił sie do tego że aktualnie Liverpool zajmuje 4 miejsce w lidzie!Moff pisze:Co do Stevena to on w LFC się już nie rozwinie, tak samo jak Beckham nie mógł już w MUFC grać.... Każdy z czasem musi odejść
Jip

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Moff » 12 maja 2004, 21:20
Moff
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Jip » 12 maja 2004, 21:35
chyba nie czytasz co piszą na necieMoff pisze:#6 - Heniu filarem rep. Gerrard jescze nie ....
no czyli Gerrard lepiej poaje piłki od Henrrego i Henry jescze musi dużo od niego sie nauczyc zeby tak podawał piłki jak onMoff pisze:#4 - Heniu umie strzelać dużo bramek [ SC ] lecz umie też grać jako denialny AMC lub nawet DC !! Gerrard to typowy podawacz
nmer 1 wśród napastnikówMoff pisze:#5 - Heniu jest #1 na świecie, Gerrard cały czas się uczy
Niebo porządane, a ziemia ceniona (życiowy przykład, chyba bardziej cenimy ziemie od nieba?!?!Moff pisze:#1 - Heniu ,a Steven to Niebo ,a Ziemia....
Jip

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mazurek » 12 maja 2004, 21:43
Gerrard został wybrany jako jedyny zawodnik FCL do 11-stki sezonu w Premiership. Gdzieś miałem tą całą listę... ale pamiętam, że tam mnóstwo zawodników Arsenalu było.Jip pisze:miał nominacje do nagrody najlepszego zawodznika lii angielskiej
I z pierwszą i z drugą częścią zdania się nie zgadzam. Jeden zawodnik nie buduje drużyny. Ponoć ManU nie mógł istnieć bez Backhama a tutaj.....suprise ...Real go wziął.#7 - Bez Henia nie ma AFC , bez Stevena nie ma LFC
Jeśli tak to jak porównasz zawodnika z ligi okręgowej do Henry'ego ??#1 - Heniu ,a Steven to Niebo ,a Ziemia....
Tym mnie zagiąłeś...aż nie będę komentował.#3 - Odnoścnie #2 Heniu też dobrze gra ciałem, Steven nie za dobrze technicznie
To akurat jest prawda.#5 - Heniu jest #1 na świecie, Gerrard cały czas się uczy
Mazurek

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Moff » 12 maja 2004, 21:52
Moff
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Jip » 12 maja 2004, 22:19
Jip

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Moff » 12 maja 2004, 22:21
Lecz jeżeli chodzi o dowodzenie grą o przegląd gry i o odbiór piłki to Gerrard musi się dużo jeszcze nauczyć żeby dorównać VieirzeJip pisze:bo Gerrard już ma lepsze podania od niego![]()
![]()
Moff
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Jip » 12 maja 2004, 22:24
Jip
Post Wyświetl pojedynczy post autor: becks » 18 maja 2004, 17:03
becks
Post Wyświetl pojedynczy post autor: R@f@ł » 25 maja 2004, 19:36
R@f@ł
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio