Post Wyświetl pojedynczy post autor: Chlopaczek » 06 lip 2006, 20:55
Chlopaczek
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sero » 06 lip 2006, 20:57
Sero

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Łukasz_ » 07 lip 2006, 0:36
Łukasz_
Post Wyświetl pojedynczy post autor: ossy » 07 lip 2006, 14:41
E tam, prawdopodobnie Nedved zostanie.Łukasz_ pisze:Trzeba zrozumiec Nedveda chociaż to dziwne Ostatnio mówił że zostanie w Juve nawet jeżeli zostaną zdegradowani a teraz myśli o przenosinach do Kataru czy Arabii.
Ja wiedziałem że 3/4 składu Juve odejdzie ale myślałem że Nedved będzie jednym z tych którzy zostaną z klubem w ciężkiej chwili Jak widać się myliłem. Sero ma dużo racji bo o zdrowie też pewnie chce być spokojny i przy tym pogra sobie na luzie, nie mówie już o kasie
Wydaje się, że Fabio Capello zdołał bardzo szybko zapomnieć o Juventusie. Po tym, jak podpisał 3-letni kontrakt z Realem Madryt, przyznał, że hiszpański klub jest dla niego najważniejszy na świecie.
"Jestem przekonany, że Real to najważniejszy klub na tej planecie." - powiedział przedstawicielom mediów. "Mam nadzieję na ponowną owocną współpracę z tym klubem."
60-latek to w oczach zarządu Królewskich człowiek, który jest w stanie wprowadzić Real na drogę sukcesów. Wcześniej odnosił je jeszcze z Milanem, Romą i Juventusem. Sam Capello przyznaje, że nie zamierza zmieniać swojej mentalności zwycięzcy.
"Musimy zdobyć trofea, w związku z czym musimy też ciężko pracować, być otwarci i ożywić ducha Realu Madryt." - zapewnił. "Chyba właśnie to straciliśmy ostatnimi laty."
"Potrzebujemy w drużynie atletów. Kibice nie znoszą piłkarzy, którzy nie biegają po boisku. Trzeba wszystkim uświadomić, że samo noszenie białej koszulki Realu nie zapewnia zwycięstw." - powiedział włoski taktyk. "W świecie futbolu mamy to wielkie szczęście, że pracujemy dwie godziny dziennie. W moim przekonaniu musimy wykorzystać ten czas w stu procentach." - dodał.
Capello przyznał również, że rozważa możliwość wydania pieniędzy na piłkarzy swojego byłego klubu. "W związku z tym, co teraz dzieje się we Włoszech, myślę, że wiele klubów będzie chciało kupić piłkarzy Juve i Milanu. Sporo klubów ma nadzieję, że oni zostaną zdegradowani." - powiedział Capello. Po chwili jednak pokusił się o komplement w stronę piłkarzy Bianconerich: "Dlaczego kluby się nimi interesują - zobaczycie w niedzielę. Oglądajcie finał Mistrzostw Świata i przekonajcie się o ich umiejętnościach. W tym meczu będzie aż ośmiu piłkarzy Juve!"
straciliśmy ostatnimi laty
Co za świnia. Chyba zapomnial skąd uciekł. Ale mozna bylo sie tego spodziewać. Po tym co zrobił Romie, i moze zrobić Realowi.się nimi interesują
ossy
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Balon » 08 lip 2006, 21:31
Balon
Post Wyświetl pojedynczy post autor: maestro » 09 lip 2006, 17:05
maestro
Post Wyświetl pojedynczy post autor: ossy » 10 lip 2006, 14:10
Hehe, musieli sie niezle bawic. Ciekawe jak teraz bedzie wygladal CamorW przeddzień finału Mistrzostw Świata Mauro Camoranesi otrzymał telefon od Diego Armando Maradony. Legenda Napoli życzyła pomocnikowi reprezentacji Włoch sukcesu w ostatnim meczu Mundialu.
"W noc przed meczem byłem poruszony, ponieważ miałem okazję rozmawiać z Maradoną" - powiedział Mauro.
Do gry w Squadra Azzurra przekonał Argentyńczyka Giovanni Trapattoni. Zawodnik Juventusu wcale nie żałuje podjętej decyzji.
"Jestem bardzo szczęśliwy i dumny z naszego osiągnięcia. Czuję nieopisane emocje, dziękuję wszystkim, którzy we mnie wierzyli, od trenera do zawodników i Federacji."
Po meczu Camoranesi stracił swój długi kucyk. Koledzy z drużyny posadzili go na krześle, a następnie otoczyli i tańczyli jak Indianie. Nieoficjalnym fryzjerem kadry został Massimo Oddo.
Czyli już prawie pewne ze trenerem zostanie Didier. Specjalnie sie nie zmartwie, ale przyznam szczerze ze wolałbym aby trenerem został Donadoni. I ciekawo co z tym Cannavaro, licze ze zostanie ale ostatnie pogloski stają sie niepokojące. Trzeba czekac bo tylko tyle zostało. Mówił ze zostanie, ale to tylko słowa. Co świetnie pokazuje przypadek z Capello i Mutu, który obiecywal ze zostanie bo musi sie odwdzieczyc klubowi. Chyba ze klub chcial go sprzedac, bo budzet po degradacji(raczej pewnej) bedzie mocno nadszarpniety. I zobaczymy co pokaze Bojinov.Kwestią godzin pozostało mianowanie Didier Deschampsa na stanowisko trenera Juventusu. Już dzisiaj, w godzinach popołudniowych, Cobolli Gigli - prezydent klubu - ma oficjalnie ogłosić zatrudnienie byłego piłkarza Starej Damy.
Turyńscy działacze doszli do porozumienia z Francuzem w zeszły piątek w restauracji "La Sporcacciona" w Savonie.
Nie obyło się bez rozmowy o piłkarzach, którzy gotowi są na grę w Serie B. Zostaną Del Piero i Nedved. Deschamps liczy na Cannavaro, jednak świeżo upieczony mistrz świata przyznał, że jest o krok od przejścia do Realu Madryt.
Didier Deschamps już dwa lata temu mógł objąć Juventus, jednak wtedy wybór padł na Fabio Capello.
Kandydatem jest także Donadoni, ale wszystko wskazuje, że tym razem działacze Juve zdecydują się na Francuza.
ossy
Post Wyświetl pojedynczy post autor: bagg » 10 lip 2006, 21:17
bagg

Post Wyświetl pojedynczy post autor: sci » 11 lip 2006, 12:29
sci
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sawyer » 14 lip 2006, 18:59
Sawyer

Post Wyświetl pojedynczy post autor: sci » 16 lip 2006, 10:36
fajna, oldschoolowa koszuleczka:) podoba mi się. W sumie dobrze że nie ma już jakichś dziwnych tworów żółtych czy czerwonych, chociaż ta 3 niebiesko-niebieskaIbrahimović pisze:Domowa mi się bardziej podoba niz ta z sezonu 05/06 - więcej pasków Cool
i oby nie skończyc jak ,,czarne koszule"Ibrahimović pisze:Wyjazdowa to całkowita nowość - "Czarne koszule" Laughing
sci
Post Wyświetl pojedynczy post autor: ossy » 17 lip 2006, 21:45
Brawo młodyNa poniedziałkowej konferencji prasowej o swojej przyszłości wypowiedział się Giorgio Chiellini. Zapewnił kibiców, że jego miejsce jest nadal w Turynie. "To wielki honor grać dla Juventusu. Jestem dumny, że będę mógł wziąć udział w odbudowie naszego klubu. Moja obecna umowa obowiązuje do 2009 roku ale w planach mam spotkać się z klubem by odnowić mój kontrakt." Chiellini wypowiedział się także nowych ambicjach. "Mamy do zrealizowania poważny projekt. Chcemy odzyskać nasze miejsce na szczycie. Nie zamierzam się poddawać do póki cel nie zostanie osiągnięty!". Mistrzostwa Włoch które zostały nam odebrane i tak należą do nas. Wywalczyliśmy je na boisku."
"Jeśli odwołania nie zmienią wyroku, będzie nam bardzo ciężko już po roku powrócić do Serie A. Jednak wszystko jest możliwe. Jeśli kara zostanie zmniejszona to dobrze, jednak w obecnej sytuacji nie stoimy na straconej pozycji. Łączy nas klub, drużyna, kibice i miasto. Jeśli już w przyszłym sezonie uda nam się awansować będzie to jedno z najbardziej niewiarygodnych osiągnięć w historii klubu. Jesteśmy zdeterminowani i chcemy powrócić na piłkarski szczyt, na którym byliśmy w minionym sezonie."
Co Giorgio sądzi o pozostaniu w klubie Del Piero oraz o objęciu posady trenera przez Deschampsa? "To co zrobił Alex powinno wszystkim dać do myślenia. To bodziec, który powinien namówić także innych do pozostania, aby razem napisać kolejny rozdział w historii klubu. Z Deschampsem spotkałem się dwa dni temu. Już zdążył wprowadzić w klubie bardzo dobrą, roboczą atmosferę, zarówno od strony technicznej jak i swoją charyzmą i osobowością. On grał w tym klubie, doskonale wszystko rozumie. Zrobił na mnie bardzo pozytywne wrażenie."
Na koniec Chiellini dodał kilka słów o reprezentacji Włoch. "Bardzo chciałbym grać w reprezentacji Azzurrich, to moje marzenie. Nie powinno być ważne w jakim kraju się gra i w jakiej lidze. Jeśli jesteś naprawdę dobry, zawsze otrzymasz swoją szansę."
Konferencja zakończyła się słowami "Nasz plan to powrócić na piłkarski szczyt. Zrobimy to."
ossy
Post Wyświetl pojedynczy post autor: No_Name » 19 lip 2006, 10:31
No_Name
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Lakier » 20 lip 2006, 11:15
Lakier
Post Wyświetl pojedynczy post autor: guru » 20 lip 2006, 11:18
wez nas nie straszLakier pisze: Vieira (oby wrocil do Arsenalu, bo ten swietny pomocnik powinien tam zostac do konca kariery)
guru
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio