! - Strona 15

Miejsce spoczynku zamkniętych tematów.
BUNCH

Post Wyświetl pojedynczy post autor: BUNCH » 15 lis 2004, 21:02

Albo kup Carlsberga, tam masz gratis piłke nożną, jeszcz, z Ligi Mistrzów dodają!

Awatar użytkownika
łengol
Junior
Junior
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: łengol » 15 lis 2004, 22:34

jaget pisze:Anna Kurnikova
tez jestem za Anna i moze jeszcze Shakira :D

Awatar użytkownika
MLSoccer
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: MLSoccer » 15 lis 2004, 23:39

Doli ten post nie powinnien znalesc sie w temacie "INNE" proponuje abys wpierw zastanowil sie o czym chcesz napisac,a pozniej w odpowiednim miejscu umiescil swoj post.Prosze moderatorow o przeniesienie tego tematu w inny dzial.Dziekuje i pozdrawiam.

Awatar użytkownika
doli
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: doli » 16 lis 2004, 15:04

Co sie czepiasz?? W inne też by mógł być!! I może też być w Rozrywka... W końcu chce se kupić porządną balle i ROZERWAĆ sie grajć ją na podwórku... a w dziale inne możesz sie zabytać o przepis dla babki :P ja tak przynajmniej sądze

Awatar użytkownika
Poko
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Poko » 16 lis 2004, 15:10

Właśnie przecierz dział INNE jest skierowany głównie do Lig któryxh nie ma wyżej jak np.Liga Turecka czy Holenderska a to że chłopak chce kupić sobie piłkę to należy do Rozrywki,przynajmniej ja tak uważam.

Paszti
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Paszti » 16 lis 2004, 15:38

najlepsza moim zdaniem jest total 90 aerow :wink:

Awatar użytkownika
RVN10
Dziecko neostrady

Post Wyświetl pojedynczy post autor: RVN10 » 16 lis 2004, 16:20

90 żołto niebieska

Awatar użytkownika
MLSoccer
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: MLSoccer » 16 lis 2004, 16:22

doli pisze:Co sie czepiasz?? W inne też by mógł być!! I może też być w Rozrywka... W końcu chce se kupić porządną balle i ROZERWAĆ sie grajć ją na podwórku... a w dziale inne możesz sie zabytać o przepis dla babki :P ja tak przynajmniej sądze
Ten temat to najbardziej nadaje sie do Ogloszen a najmniej w dziale INNE.Czepiac sie nie mam zamiaru ale Ty jestes zobligowany przestrzegac regulaminu do tego sie zobowiazales zakladajac tutaj konto,proste.
A tak dla zartow jak sie chcesz rozerwac to kup sobie babke,ale nie taka na choinke,to najlepszy sposob.Jezeli tyczy sie pilki to nie moge pomoc,bo nie znam sie na sprzecie i nie wiem,ktora jest lepsza.Pozdrawiam.

Mikusinski
Grafomańskie harakiri
Lokalizacja: Tam gdzie siarkowy leży gród, tam Mielec znalazł grób.....
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mikusinski » 16 lis 2004, 19:08

Kup sobie piłkę T90 Swift.Mam taką jak grają w Piemier League(tą z niebieskimi kółkami) jest zajebista.Jak kiedyś wykonywałem rzut wolny(chiłemw okienko) to centralnie wleciała w okno bramki.Gram nią na afalcie,rzadziej na trawie. Na piłce starły się tylko napisały,ani jedna łata się nie oderwała.BARDZO POLECAM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1

Paszti
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Paszti » 16 lis 2004, 19:23

Mikusinski pisze:Kup sobie piłkę T90 Swift.Mam taką jak grają w Piemier League(tą z niebieskimi kółkami) jest zajebista.Jak kiedyś wykonywałem rzut wolny(chiłemw okienko) to centralnie wleciała w okno bramki.Gram nią na afalcie,rzadziej na trawie. Na piłce starły się tylko napisały,ani jedna łata się nie oderwała.BARDZO POLECAM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1
to chyba bardzo żadko musisz grać albo niewiem co bo mój kolega miał taką samą i po miesiącu już miał jakby to określić takie jakby (nie oderwane łaty)tylko naderwane jakby :? nie wiem jak to opisać - i też gra nią na betonie + na treningach (trawa, piasek)

Awatar użytkownika
doli
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: doli » 16 lis 2004, 20:15

Ja tam MP3 nie ściągam ze stronek!! Od tego są takie programy typu Kazza, eMuł itp. radze nie ściagać ze stronek bo mągą ci trochu virusów nawpychac! Najczęściej na amerykańskich

romantyk

Post Wyświetl pojedynczy post autor: romantyk » 16 lis 2004, 20:25

Mikusiński 1 WP

BUNCH

Post Wyświetl pojedynczy post autor: BUNCH » 17 lis 2004, 13:52

atleti pisze:znam taką jedną z filmu "Klatka" :
Tu był bardzo wulgarny tekst !
to moja ulubiona :)

No to moje gratulacje.... właśnie zarobiłeś kolejne 2 WP.... Posta edytowałem Mazurek
W takim razie dlaczego tych 2WP nie widac nad jego avatarem, co?

Awatar użytkownika
Tomusmc
Juventino
Reputacja: 4832

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tomusmc » 17 lis 2004, 15:42

Ja sciagnalem hymny i piosenki o Juve ze strony (dawniej) www.juventus.soccer.pl .Teraz ta strona to www.juvepoland.com i niewiem czy jeszcze tam sa...

Awatar użytkownika
MLSoccer
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: MLSoccer » 17 lis 2004, 21:29

Wedlug mnie ten temat nie powinnien znalesc sie w tym dziale INNE,ale w np. Rozrywka.Prosze o przeniesienie moderatorow jezeli to mozliwe tego tematu,poniewaz tutaj dyskutujemy na tematy o pilce z innych stron swiata,ktore nie mieszcza sie w tych wymienionych powyzej na forum.Dziekuje i pozdrawiam.

Zablokowany

Wróć do „Wracając Do Meritum”