Reklama - Strona 17

Chwila oddechu dla stałych bywalców i świeżych owieczek. Trunki oraz coś na ząb w gronie znajomych, jak i dla tych którzy chcą podumać bądź przygadać sobie ramię w ramię z barmanem.
Awatar użytkownika
wiselkakrakow
Trampkarz
Trampkarz
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: wiselkakrakow » 06 lip 2006, 12:29

Witam
W związku że można tutaj zareklamować swą strone, zapraszam na www.mundial2010.pl jeżeli ktoś jest zainteresowany zakupem tej domeny za grosze zapraszam!
Obrazek

bartek21siwy
Ja tu tylko nabijam

Post Wyświetl pojedynczy post autor: bartek21siwy » 07 lip 2006, 18:09

Zapraszam wszystkich, którzy mniej lub bardziej znają się na piłce, na moje forum: www.justfootball.fora.pl 8) Potrzebujemy kilku (a może nawet kilkunastu) osób, które pomogą temu forum wyjść na prostą. Czy znajdą się tutaj "pomocne" osoby? Liczę na was! 8)

Awatar użytkownika
nEvErHoOd
Żenujący nabijacz :/

Post Wyświetl pojedynczy post autor: nEvErHoOd » 07 lip 2006, 18:15

Skoro tu jest na to miejsce, to...:

Zapraszam wszystkich na stronę http://www.globalextremes.tk. Strona o tematyce sportów extremalnych prowadzona przeze mnie ;)

Mile widziani również redaktorzy zarówno działów, które już istnieją, jak i nowych (jestem otwarty na nowe propozycje ;))

Strona za czasów swojej "świetności" miewała dziennie po 40-50 userów, którzy stale przebywali na tamtejszym chacie/forum...

Teraz nieco podupadła, bo nie znalazłem chętnych redaktorów, aby pomogli mi w prowadzeniu strony...

Na stronie można :

- wypowiadać się na forum
- rozmawiać na chacie
- komentować newsy
- dodawać swoje zdjęcia (po zaakceptowaniu przez admina)
- dodawać swoje artykuły (po zaakceptowaniu przez admina)
- dowiedzieć się o nowinkach z różnych działów sportów extremalnych

i wiele, wiele więcej!

Wszystkich serdecznie zapraszam!

(Jeśli ktoś jest zainteresowany redaktorstwem - proszę o kontakt - djszym@gmail.com)

Awatar użytkownika
kalitwa
Podawacz Piłek
Podawacz Piłek

Post Wyświetl pojedynczy post autor: kalitwa » 07 lip 2006, 19:32

Zapraszam na wspaniałe forum o Orange Ekstraklasie i nie tylko:http://orangeekstraklasa.phorum.pl/index.php Wchodźcie, rejestrujcie się i piszcie :)

Awatar użytkownika
Sairam
Trampkarz
Trampkarz

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sairam » 17 lip 2006, 13:16

Skoro wolno...

Zidane- Piłkarz z klasą

Chcesz dowiedzieć sie więcej o człowieku, który w ostatnich dniach nie znika z rubryk sportowych? Chcesz poznać historię wielkiego zawodnika, który 3-krotnie był wybierany najlepszym piłkarzem świata? A może interesuje Cie, co tak naprawdę powiedział mu Materazzi podczas meczu finałowego na Mundialu w Niemczech? Odpowiedzi na te wszystkiepytania i wiele, wiele więcej ciekawych newsów znajdzisz na polskiej stronie poświęconej wielkiemu Zizou.

Obrazek

Serwis zawiera m.in biografie Zidane'a, olbrzymią galerię, dział download z najładniejszymi bramkami Zidane'a, piosenkami i nim, a także Forum, na którym możesz podyskutować z innymi fanami piłkarza. Strona jest aktualizowana o nowe informacje ze świata sportu, jak i życia Zidane'a.

Zapraszam :)

Awatar użytkownika
Mentor
Zajebiaszczo
Reputacja: 18

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 17 lip 2006, 13:45

A może interesuje Cie, co tak naprawdę powiedział mu Materazzi podczas meczu finałowego na Mundialu w Niemczech?
Nie ma to jak 'dobra' reklama :lol: Choćby nawet mijała się z prawdą...

Coby nie było OT

www.pilka.pl - zapraszamy :lol: :wink:

Awatar użytkownika
Sairam
Trampkarz
Trampkarz

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sairam » 17 lip 2006, 14:00

Niggaz pisze:Nie ma to jak 'dobra' reklama Laughing Choćby nawet mijała się z prawdą...
A czy wlasnie nie takie 'reklamy' mozna najczesciej spotka w TV, radiu, czy nawet internecie...?;] Zreszta i tak sie mylisz, bo cale zajscie jest wyjasnione w wywiadzie, jaki znajduje sie na stronie. A tekst o tym tez powstaje...

Awatar użytkownika
Mentor
Zajebiaszczo
Reputacja: 18

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 17 lip 2006, 14:07

Sairam pisze:Zreszta i tak sie mylisz, bo cale zajscie jest wyjasnione w wywiadzie, jaki znajduje sie na stronie.
Może jeszcze napiszesz, że słowa Zidane'a są wiarygodne i można je traktować jako prawdę :> Przestań. Równie dobrze prawdę może mówić Materazzi.

Awatar użytkownika
Sairam
Trampkarz
Trampkarz

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sairam » 17 lip 2006, 14:14

Niggaz pisze:Równie dobrze prawdę może mówić Materazzi.
Nie wiem, czy zauwazyles, ale ich zeznanie wcale ze soba nie koliduja. Materazzi od poczatku twierdzi, ze uzyl sforumulowan, ktore pojawiaja sie w kazdym meczu...i byc moze on traktuje tak kazdego przeciwnika. To znaczy obraza jego matke, czy siostre...

I tak kazdy z nas ma wlasne zdanie na ten temat i zapewne nic tego nie zmieni, wiec proponuje EOT.

Materazzi powiedział też wprost, że nie obraził matki Zidane'a. Nie ma powodów, aby nie wierzyć jemu a wierzyć Francuzowi. // Niggaz

Michalson
Skład C
Skład C

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Michalson » 19 lip 2006, 12:03

www.schnix.yoyo.pl - polski serwis Bernda Schneidera

Awatar użytkownika
wazi
Bundesliga? To co najlepsze.

Post Wyświetl pojedynczy post autor: wazi » 19 lip 2006, 18:56

http://www.gfxworld.webd.pl/
O grafice... piłkarskiej.

Awatar użytkownika
el_loko
Trampkarz
Trampkarz

Post Wyświetl pojedynczy post autor: el_loko » 19 lip 2006, 21:08

http://87.118.98.35:8004/listen.pls - zajebiste rockow-punkowe radio... Naprawde najlepsze radio o tej tematyce w polskim internecie!! Słuchajcie...

Awatar użytkownika
Jimmy Jazz
Trampkarz
Trampkarz

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Jimmy Jazz » 19 lip 2006, 21:33

Raczysz żartować, pozwoliłem sobie na chwile włączyć tak polecane przez ciebie radio, ale jakoś nic mnie w nim nie powaliło. Chyba,że głos prowadzącego, ale to in minus, naprawde nie wiem kto go dopuścił do mikrofonu, jego mamrotanie jest zblizone do seplenienia Grzegorza Mielcarskiego w trakcie komętowania meczy.
Co do tracklisty, napotkałem się na Deep Purple(2 razy w ciagu 10min), New York Dolls, The Clash oraz Pink Floyd. Czyli klasyka, to raczej plus. Inna sprawa co łaczy tych wykonawców? Nie wiem, mogłes dać jakąś ramówke, jeśli tak owa istnieje, być moze po prostu puszczacie piosenki jak leci. Radziłbym jakoś bardziej tematycznie podejśc do tego. Wątpie aby fani punk rocka mieli ochot słuchać Pink Floyda.
Fajnie,że polecieli The Clash, tylko fajną sprawą byłoby też nauczenie się poprawnej wymowy nazwy zespołu przez prowadzącego.
No i pozdrowienia,ale to standart, dodam tylko ze żadnego nie zrozumiałem.

Awatar użytkownika
fieldy
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 2089

Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 19 lip 2006, 21:52

cicho bo leca Dictators :P

prowadzący rzeczywiscie jakiś przepity :P już myślałem, ze el loko sobie jaja zrobił i jakiś żart wykręcił z tym "najlepszym radiem"

ale Pink Floydów mógłbym słuchac cały dzień :P

Awatar użytkownika
Jimmy Jazz
Trampkarz
Trampkarz

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Jimmy Jazz » 19 lip 2006, 22:09

Wierze,ze Floydów mógłbyś słuchać cały dzień, tylko niektórzy fani załóżmy The Clash nie mogliby ich słucahć przez 2 min, dlatego też puszczanie dwóch tak róznych jakby nie było zespołów jest bezsensowane.

ODPOWIEDZ

Wróć do „Hyde Park”