CM 2001/2002 - Strona 17

Chwila oddechu dla stałych bywalców i świeżych owieczek. Trunki oraz coś na ząb w gronie znajomych, jak i dla tych którzy chcą podumać bądź przygadać sobie ramię w ramię z barmanem.
robur
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: robur » 11 kwie 2006, 19:21

zagrałem Foggią do 2067 roku :!: :!:
i wtedy coś się zepsuło :arrow: konto klubowe się wyzerowało i nawet jak sprzedałem kilku gwiazdorów to nic się nie poprawiało :(
a miałem już stadion na 70 tysięcy z zadaszeniem :D

Awatar użytkownika
RoRo
Kapitan
Kapitan

Post Wyświetl pojedynczy post autor: RoRo » 11 kwie 2006, 19:25

Krzysiu widze ze masz w skladzie mojego ulubienca za za czasow gry FOGGIA CALCIO a mianowicie Horatiu Satmara z Naval :wink:

Mam tylko jedno pytanie. W ktorym sezonie kupiles Tsigalke ?? No na poczatu pewnie forsy nie bylo za bardzo prawda ?? :wink:

Cloner spoko sklad ale na twoim miejscu w tym bloczku ofensywnym bym dal Ronaldinho do tych trzech cofnietych a na napastnika wysunietego, niezawodnego Maxima Tsigalko :wink: czuje ze wtedy bys wymiatal nieziemsko :)

----

Nudzi mi sie strasznie gra PSV jak mam narazie 20 meczy i 19 zwyciestw :roll: Wlasnie nei wiem jakim klubikiem moglbym zagrac :wink: Cos moze polecicie ??

POZDRO

Awatar użytkownika
Krzysztof Jarzyna
Lowelas
Lowelas

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Krzysztof Jarzyna » 11 kwie 2006, 19:31

RoRo pisze:Horatiu Satmara z Bahii
U mnie on byl zawsze z Naval, wiec nie wiem ;)
RoRo pisze:W ktorym sezonie kupiles Tsigalke ?? No na poczatu pewnie forsy nie bylo za bardzo prawda ??
Obrazek

Aaaa, tylko od razu mowie, ze gram w zlotowkach, wiec te wszystkie mln, to mln zlotych ;)

Lakier
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Lakier » 11 kwie 2006, 20:40

cloner pisze:Obrazek
Gdzie Rasiak? :o

Dobra. Sciagnelem sobie. Jakies niezbedne patche czy cus? Czy od razu na 'golym' grac?

Awatar użytkownika
RoRo
Kapitan
Kapitan

Post Wyświetl pojedynczy post autor: RoRo » 11 kwie 2006, 20:50

Lakier pisze: Dobra. Sciagnelem sobie. Jakies niezbedne patche czy cus? Czy od razu na 'golym' grac?
Ja raczej polecam grac na golej wersji bo mnie osobiscie taka sie najbardziej podoba. Pozatym gra nie posiada bledow wiec patchy nie trzeba instalowac. Wogole ja wogole nie gram np na updatach bo mi sie wtedy gra wydaje nudna, nie wiem czemu ale juz jakos tak mam. U mnie musi byc Crespo w Lazio, Ronnie w PSG, a R9 w Interku :twisted: :wink:

POZDRO

Awatar użytkownika
Sero
El Nerazzurro
Reputacja: 4

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sero » 13 kwie 2006, 18:21

Jestem w połowie 2 sezonu Interem i jestem narazie na 3 miejscu ze stratą 5 pkt do Romy. Gra wymiata ale ... jak ustawić żebym miał wszystkie te talenty które tu pisaliście ? bo z wybranych lig (Polska, Włoska, Hiszpańska, Angielska, Niemiecka) mam wszystkich piłkarzy, ale problem zaczyna się wtedy gdy kopacz gra w jakiejś innej lidze. I tak np. nie mam w grze Robbena :roll: :?

Skład:
-----------------------Toldo--------------------

J.Zanetti------Bonera----Cordoba---Tonetto

Seedorf-------------Gerrard-----------Doni

--------------------Riquelme-----------------

-------------Ronaldo----------Vieri-----------

Pozdro

Awatar użytkownika
Berele Lewartow
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 700

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Berele Lewartow » 13 kwie 2006, 18:30

W opcjach gry zwiększ baze danych na maksymalną i wszytko bedzie ok.

UltraInter

Post Wyświetl pojedynczy post autor: UltraInter » 13 kwie 2006, 18:49

Ja już mam połowe II sezonu Interem. Pierwszy sezon Mistrz Włoch, Puchar Uefa, Puchar Włoch. Teraz mam grudzień i stratę 5 pkt. do....Vicenzy która wtopiła mecz tylko ze mna. W składzie mam Kake, Ronaldhinio, Chivu, Heitinge, Ibrahimovica, Mutu, Gilardhino. Gram bez żadnych uaktualnień

Awatar użytkownika
Marco Van Basten
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 31

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Marco Van Basten » 13 kwie 2006, 20:22

Sero pisze:estem w połowie 2 sezonu Interem i jestem narazie na 3 miejscu ze stratą 5 pkt do Romy. Gra wymiata ale ... jak ustawić żebym miał wszystkie te talenty które tu pisaliście ? bo z wybranych lig (Polska, Włoska, Hiszpańska, Angielska, Niemiecka) mam wszystkich piłkarzy, ale problem zaczyna się wtedy gdy kopacz gra w jakiejś innej lidze. I tak np. nie mam w grze Robbena Rolling Eyes Confused

Włącz Game Settings i database ustaw na max albo normal... powinno rozwiązać problem

radox
Podawacz Piłek
Podawacz Piłek

Post Wyświetl pojedynczy post autor: radox » 01 lip 2006, 20:50

Otóż mam taki problem gdy chce uruchomić gre z trybu quixk start lub star pojawia mi sie taki napis "There is no enough available system memory to create the game" Oczywiscie pamieci jest wystarczjaco 1 GB moge sie tylko domyslac ze to wina sp2 z xp bo wczesniej chodziło dobrze na innym kompie z sp1 . Czy ktos ma jakis pomysl na to???

Awatar użytkownika
pizmak
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: pizmak » 03 lip 2006, 7:51

Ja mam takie pytanko:

Skąd moge ściągnąć CMa 01/02 bo planujemy z kumplem zagrać po sieci ale nie wiem skąd można ściągnąć :? Jeszscze najlepiej jakby było żeby ktoś dał polskiego :P

Z góry dzięki i pozdrawiam :)

Awatar użytkownika
Sero
El Nerazzurro
Reputacja: 4

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sero » 03 lip 2006, 12:16

pizmak pisze:Skąd moge ściągnąć CMa 01/02 bo planujemy z kumplem zagrać po sieci ale nie wiem skąd można ściągnąć

http://www.mininova.org/tor/61916

chyba po angielsku :(

Awatar użytkownika
davciol
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: davciol » 17 lip 2006, 15:14

Właśnie ściągnąłem z internetu CM'a :D Wcześniej pykałem rok w rok w 00/01, dla mnie rewelacja. Lecz teraz chciałem posmakować tak naprawdę 01/02 grałem tam czasami, lecz teraz chciałem dłużej skoro tak dobrze go oceniacie. Wg. Was którą drużyną powinnienem zacząć, chciałby objąć posadę menadżera w jakimś średniaku w jakiejś silnej lidze, lub w jakiejś II lidze. Talentów nie musicie podawać bo w temacie pewnie jest ich sporo, już i tak zresztą wiem,że Tsigalko i Harasimowicz są najlepsi :) I jeszcze jedno, macie może jakiś link do spolszenia? Z góry wielkie dzięki :wink:

Awatar użytkownika
davciol
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: davciol » 18 lip 2006, 16:59

Na początek wybrałem lige włoską i angielską. Zdecydowałem się na te kierunki z powodu silnych drużyn występujących w tych ligach. Po przejrzeniu obydwóch lig, postanowiłem pokierować drużyną Tottenhamu. Skład niezły, zarząd dał mi na start 17.5M ojro :) Za prawie 10M kupiłem kilku perspektywicznych graczy, m.in. 15-letniego Rooneya. Wywaliłem z drużyny zbędnych "przeciętniaków" i sprzedałem do Dortmundu obrońce Zeige za 12.5M. Dokupiłem niezawodnego Tsigalke i 21-letniego lewego obrońce Wayne'a Bridge'a z Southampton. Poszukuje teraz jakiegoś prawego obrońcy do 6M ojro ;) Poradźcie kogoś

Awatar użytkownika
cloner
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 8653
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 18 lip 2006, 17:10

Siema 8) Nudzilo mi sie dzis troszke, to postanowilem 'odkurzyc' starego CD z ... ukochanym CM 2001/2002 :D
Jestem zbyt leniwy, zeby brac sobie jakies slabsze ekipy, zeby probowac cos z nimi dzialac, ale ciagla gra Legia czy Interem tez mi sie znudzila :wink: Oczywiscie prowadzeniem Naszej reprezentacji nie moze sie nikomu znudzic 8)
Jak wiecie [a moze i nie, bo nie prowadziliscie nigdy Naszej reprezentacji] - w el. do MS2002 zostaja tylko 2 lub 3 mecze, udalo mi sie je jakos wygrac :wink: Pozniej mecze towarzyskie, i ... 3 porazki, przed mundialem, nieciekawa sprawa :P Ale bylem optymista, na mundial zabralem najlepszych graczy i ... nie najgorzej wypadlem :wink:
Losowanie nie bylo takie najgorsze, gdyz trafilem do grupy z Niemcami, Tunezja i Paragwajem. Pierwszy mecz z naszymi sasiadami, i ... wielka niespodzianka :D Czerwona kartka dla Kahna, i na 1-0 z karnego strzela Radomski, pozniej gralo sie juz latwo, wiadomo w przewadze, i wygralem 3-0 8) Z Tunezja wygralem 2-0. Z Paragwajem gralem rezerwowym skladem, ale rowniez udalo sie wygrac [1-0 po golu w doliczonym czasie] :wink: W 1/8 trafilem na Portugalie i juz myslalem, ze to moj koniec. W sumie bylem bliski odpadniecia, fakt, ze pierwszy strzelilem gola, ale pozniej rywale strzelili az 2 :( Musialem zaryzykowac, zrobilem 2 zmiany ofensywne, i w ostatnich minutach wyrownalem :wink: Dogrywka nie przyniosla rozstrzygniecia, a w karnych moi lepiej strzelali 8) W 1/4 trafilem na Brazylie i bylem juz bez szans, nie dosc, ze kontuzje 2 graczy, to jeszcze jeden pauzowal za kartki, ehhh, i 2-0 w plecy :( Ale zadowolony jestem :lol:
Wszystkie mecze zagralem niesamowitym ustawieniem .... 4-5-1 :lol: Po raz pierwszy nim gralem, i sie nie zawiodlem :wink:
Boczni obroncy ze lekka strzalka do przodu, boczni pomocnicy tak samo. I sie gralo :wink:

Fajnie tak po miesiacach pauzy uruchomic klasyka :D Naprawde niesamowicie sie gra :D

ODPOWIEDZ

Wróć do „Hyde Park”