Post Wyświetl pojedynczy post autor: knockout » 20 lip 2006, 0:23
knockout

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zaza » 20 lip 2006, 0:44
Zaza

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Krzysztof Jarzyna » 20 lip 2006, 1:21
Krzysztof Jarzyna
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Chlopaczek » 20 lip 2006, 1:32
Chlopaczek

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zaza » 20 lip 2006, 1:33
Zaza

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Krzysztof Jarzyna » 20 lip 2006, 1:47
Nooo to baaaa, prawie tak jak z Michala ZewlakowaChlopaczek pisze:Krzysiu a z Zebiny bylbys zadowolony?
Krzysztof Jarzyna
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Chlopaczek » 20 lip 2006, 1:55
Mam nadzieje ze zdajesz sobie sprawe ze Zaza mowi o Christiano Zanettim a nie o Javierze?Krzysztof Jarzyna pisze: A co z Zanettim?
Chlopaczek

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zaza » 20 lip 2006, 2:11
Zaza
Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 20 lip 2006, 10:36
niestety sprawa Cole'a dla was też umarał raczej, bo juz prawie przesadzony jest jego transfer do Chelsea.Krzysztof Jarzyna pisze:W ten sposob mamy juz tyly zabezpieczone, choc do pelni szczescia brakuje mi Zambrotty albo Cola na lewa strone Razz
Szkoda tylko, ze sprawa Zambrotty raczej juz umarla. Bo jezeli mialby przyjsc, to przyszliby w pakiecie Wink No chyba, ze Juve chce wyciagnac za samego Zambrotte tyle ile za dwojke Emerson-Cannavaro.
mowa o 16 mln funtów, jak dla mnie może być, ani mało ani dużo. Jestem tak zły na niego, że za darmo bym go oddał, byleby juz nie grał u nas .... wytchowanek pfffZaza pisze:ale Cole na 99% zasili Chelsea - ponoc zapłaca sume odstępnego które zcale nie jest "duża" i nie tylko jak na Czerwonego Romka.
nie kracz, bo potem będzie ci głupioKrzysztof Jarzyna pisze:Bo jak pojdzie do Chelsea, to del Horno bedzie mogl wrocic do Hiszpanii. Tylko, ze wtedy Roberto nam zostanie az umrze na boisku
fieldy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Duch » 20 lip 2006, 10:50
fieldy pisze:niestety sprawa Cole'a dla was też umarał raczej, bo juz prawie przesadzony jest jego transfer do Chelsea
fieldy pisze:mowa o 16 mln funtów, jak dla mnie może być, ani mało ani dużo. Jestem tak zły na niego, że za darmo bym go oddał, byleby juz nie grał u nas .... wytchowanek pfff
Duch
Post Wyświetl pojedynczy post autor: subuK » 20 lip 2006, 11:07
subuK

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Jimmy Jazz » 20 lip 2006, 11:10
Fajnie tak żyć stereotypami. Real kupi napastnika, bo go potrzebuje. A jeśli ten pozwoli przy okazji zwiększyć klubowy budżet to tym lepiej i raczej nic w tym złego nie ma.subuK pisze:eal powoli zaczyna robic dobre transfery ale jak znam zycie to na 1 obronce kupi 3 napastnikow takich ktorych koszulki beda sie dobrze sprzedawały i bedzie wiecej kasy na tranfery sławnycha napastników ;d
Jimmy Jazz
Post Wyświetl pojedynczy post autor: guru » 20 lip 2006, 11:10
no to jest ciekawie, tyle krzyku bylo o Zambro i Cole'u a tu Abidal jest na celowniku...Zespół Realu Madryt chce pozyskać obrońcę reprezentacji Francji - Adibala występującego na pozycji bocznego obrońcy w zespole mistrza Francji. Po nieudanej próbie sprowadzenia Zambrotty, trener zespołu z Madrytu zdecydował się kupić Adibala, proponując za Niego sumę 10 mln euro. Kwota ta została jednak odrzucona przez kierownictwo Lyonu. Ale Real nie daję za wygraną i chce wznowić rozmowy w sprawie transferu tego obrońcy.
guru

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Premo » 20 lip 2006, 13:10
Premo
Post Wyświetl pojedynczy post autor: guru » 20 lip 2006, 13:19
Tym pierwszym interesuje sie Celtic Glasgow i Galatasaray Stambuł. Taka info podala MarcaPremo pisze: Wygląda na to, że odejście Gravesena lub P. Garcii jest przesądzone z czego się cieszę.
Premo pisze:Po tym jak Realowi nie udało się sprowadzić Cesca powróciła sprawa Alonso.Myślę, że byłby to dobry transfer. Pytanie tylko czy Liverpool będzie chciał się go pozbyć.
Moim zdaniem to Abidal i Del Horno prezentuja mniej wiecej taki sam pozom, tylko ze Del Horno to wkoncu Hiszpan, ale onjest blisko Valencii....Premo pisze: Co do Abidala. Jakoś nie jestem za tym transferem. Po prostu za nim nie przepadam. Za to z chęcią widziałbym Del Horno.
guru
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio