Mercato Rossonerich - Strona 94

Miejsce spoczynku zamkniętych tematów.

Kto uzupełni atak Rossonerich?

Mirko Vucinić
7
9%
Carlos Tevez
14
18%
Fernando Torres
10
13%
Ronaldinho
3
4%
Ronaldo
9
11%
Rafaell Sobis
5
6%
Maris Verpakovskis
8
10%
Niespodzinka !
3
4%
Nikt z tej listy ...
8
10%
Nikt, bo zmieni się system gry na jednego napastnika ...
12
15%
Awatar użytkownika
peyter
Rezerwowy
Rezerwowy
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: peyter » 20 lip 2006, 12:51

Po co nam ten Diarra ?? Mamy az 4 defensywnych pomocników Gattuso , Ambrosini, Vogel i Brocchi z reszta ci dwaj ostatni to takie zapchajdziury w Milanie. Massimo Ambrosini to gracz, który może spokojne grać od początku nie ma sensu wydawac gigantycznych pieniędzy za Malijczyka.

Żaden Diarra żaden Milevski tylko Zambrotta i Buffon w pierwszej kolejnosci a potem niech sobie robi Galliani co chce z transferami .....

Awatar użytkownika
mete
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 741

Post Wyświetl pojedynczy post autor: mete » 20 lip 2006, 12:54

a wiec na jednej z wloskich stron pisze ze dzis ma sie odbyc konferencja prasowa i maja byc na niej przedstawieni dwaj nowi gracze Milanu.wedlug wloskiej prasy maja to byc Torres za 20 mln euro + anulowanie dlugow oraz Ze Roberto kturego ponoc namuwili do przyjscia Kaka i Cafu.na ile to prawda powinnismy sie dowiedziec dzis wieczorem

zygy
Skład B
Skład B
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: zygy » 20 lip 2006, 12:57

W tej chwili naprawde trudno być optymistą i wierzyć że Zambrotta przejdzie do Milanu.
Póki jest jednak choć ułamek procenta szans to rossoneri powinni zrobić wszystko co w ich mocy aby pozyskać Gianluce.
Szanse upatruje w dość niskiej sumie odstępnego za Zambrotte i Thurama-"tylko" 19mln euro.
Licze że dziś Berlusconi weżmie sprawy w swoje ręce zgłosi się do Turynu i zaproponuje minimum 20mln euro za samego Zambrotte.To jest jedyna szansa aby przekonać Juventus do transferu włocha zaś oferta w moim mniamaniu musi być znacznie wyższa niż Barcelony gdyż jak wiadomo działacze Starej damy preferują jednak bardziej zagranice.

Nadzieje budzą też wypowiedzi agenta Thurama, który twierdzi że Lilian jest w połowie drogi pomiędzy Londynem a Barceloną a szanse ocenia wciąż na 50%.Natomiast jakby wierzyć hiszpańskim zródłą to Thuram już praktycznie jest graczem Barcelony.
Oby ostatecznie okazało sie że Zambrotta trafi do Milanu zaś Thuram do Arsenału zaś Barcelona obejdzie się smakiem.

Awatar użytkownika
Zaza
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 1

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zaza » 20 lip 2006, 13:00

Mete :? Słuchaj mógł być podaj źródło tego news ? i prosze Cie bie nie miał on miesiecznego spoźnienia :? Bo wiesz naprawde temat słuzy do plotek ale jak nie masz co napisac to nie pisz - prosze Cie - Informacje którą podałeś jest z przed miesciąca ...[']

Peyter Vogel ma ofery :roll: Brocchi niby pozostanie ale ale wiesz sam :wink: został by Ambro i Rino i nadal wydaje się dziwne ze Pacynka marzy o Momo bo "parasole ochronne dla Pirlo ma dwa" i to nie byle jakie :P

Awatar użytkownika
nerwowy
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

mercato

Post Wyświetl pojedynczy post autor: nerwowy » 20 lip 2006, 13:08

Sprawa jest prosta w walce o Zambrotte pozostaly Milan i Barcelona. Chelsea prawie na pewno kupi na lewa obrone Ay Cole, a co za tym idzie w Realu zostanie R. Carlos. Zarowno Chelsea i Real maja juz mocno obsadzone pozycje prawego obroncy, wiec Zambrotta nie powinien tam trafic. Wydaje mi sie, ze jesli Zambrotta przyjdzie do Milanu to raczej tylko w pakiecie z Buffonem, ale poki co sprawa wciaz jest otwarta i trudno ostatecznie roztrzygnac jak to sie skonczy. Co do Milewskiego to z obserwacji na MS wynikalo, ze jest szybki i dobry technicznie, ale Szewczenka to on rowniez raczej nie byl. Natomiast powrot do sprawy z Diarra pokazuje, ze Ancelotti nie zrezygnowal z pomyslu budowy "parasola ochronnego" dla Pirlo. Milan ma duze szanse na sciagniecie Diarry, bo Real troche lekcewazy go pozstawiajac jego transfer na dalszym planie, a to moze go rozdraznic. Jednak troche gotowki bedzie kosztowal ten zawodnik Rossonerich, wiec nie wiem, czy nie lepiej byloby poszukac innego zawodnika na ta pozycje.

Awatar użytkownika
nerwowy
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

mercato

Post Wyświetl pojedynczy post autor: nerwowy » 20 lip 2006, 14:19

To tekst ze strony www.sslazio.pl: "Z kolei AC Milan zainteresowany jest dwoma piłkarzami Lazio, Massimo Oddo i Valonem Behramim. Milan szykuje już ofertę za Włocha i Szwajcara. Prasa spekuluje, że Rossoneri chętnie dorzuciliby w zamian za Oddo pomocnika Pasquale Foggię, który jest wysoko ceniony przez trenera Delio Rossiego. O Behramiego, Milan będzie walczył z niemiecką Herthą Berlin, która także poważnie interesuje się tym młodym pomocnikiem."

Awatar użytkownika
peyter
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: peyter » 20 lip 2006, 14:25

To info z tymi nowymi graczami to jest stara informacja jeszcze sprzed calej afery wiec nie ma chyba co liczyc na jakies dzisiejsze transfery

Awatar użytkownika
Zaza
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zaza » 20 lip 2006, 15:00

Widziałem wcześniej ta inforamcje na temat graczy Rzymiskiego Lazio i sam nie wiem co o tym myśleć :roll: Foggia co rusz powtarza w wywiadach że liczy na gra - że Ancelotti mu zaufa - że chce pokazać się itd. Nie ma mowy o odejściu a już były oferty za niego od Empoli - powrotna z Ascoli czy nawet Parmy - wiec nic dziwnego ze trener Rossi widziałe by tego skrzydłowego u siebie.

Valon Behrami - skrzydłowy dobrze mówie ? - prawy jak Foggia ? :roll: z tego co pamiętam to Milan juz o niego pytał gdy on nie był jeszcze w 100% graczem Lazio. Wtedy Lotito pozyskał go w 100%. Ciekawe czemu im tak zależy - chyba mimo wszystko z tego duetu tylko Massimo Oddo sie liczy a to i tak nie bedzie łatwe bo Lotito [mimo innych spraw na głowie] chce gruszki na ...

Awatar użytkownika
AgaM
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: AgaM » 20 lip 2006, 16:25

Agente Zambrotta: "Barça vicino, attendiamo comunicazioni Juve"
Wygląda to na dalszy ciąg "udanych" transferów Milanu, Sheva odszedł, pokpiliśmy sprawę z Gigi a teraz Zambro, który nie chciał opuszczać Włoch :? co do cholery :?: :?: :evil: (przepraszam za zwrot), czyżbyCrespo był jedynym nowym zawodnikiem w Milanie (czuję przez skórę)

Awatar użytkownika
Zaza
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zaza » 20 lip 2006, 16:33

AgaM a co tam pisza ? Napisz mi bo mam już kuźwa dośc :P Co kuźwa tam jest napisane nowego ? prosze Ci napisz mi ... :?

Serial bedzie trwał przynajmiej do decyzji TAR ....

Awatar użytkownika
AgaM
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: AgaM » 20 lip 2006, 16:37

Mój włoski jest kiepski, tak naprawdę bardzo kiepski i to jedyna moja nadzieja :wink: że źle zrozumiałam, wiadomość ze sports.it agent Zambro powiedział że Barca vicino, czyli wygrała (mam nadzieję że tłumaczenie inne),
przyjść zmordowanym z pracy i takie miłe wiadomości czytać... :wink: :roll:

Awatar użytkownika
Żniwiarze Umysłów-HUNTER-
Rapid Eye Movement

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Żniwiarze Umysłów-HUNTER- » 20 lip 2006, 16:46

AgaM pisze:
Agente Zambrotta: "Barça vicino, attendiamo comunicazioni Juve"
Agent Zambrotty: "Barça blisko, czekamy na wiadomość Juve"
Chdzi o to ze wszystko jest juz dogadane nawet z piłkarzem teraz wszystko zalezy od Juve.
Niestety potwierdziły sie moje przypuszczenia ze miedzy Milanem a Juve pogorszyły sie stosunki bo jego agent powiedział ze nie chca rozmawiac z Milanem :cry:

Awatar użytkownika
Zaza
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zaza » 20 lip 2006, 16:50

Gdzie mój post ? :roll: :? czemu znikną ? Hunter kuknij na tuttoweb :wink: ja potem tu uzupełnie wypowiedz na nowo bo znikneła ...

Edit obrońca Juve ? nie znam żadnego - o czym Wy mówcie ? jakie spekualacje ? jaki transfer ? nie macie już dośc tego ? Aga bilsko - naciska - wiąże nadzieje - to nie wygrana czy wygrała :wink: Nie ma tematu do czasu oficjal ... pozabijam :P

Dobre stosunki na lini Milan Dynamo moga się przydac - ponoić młody mimo wielku ofert dostał pozwolanie tylko na transfer do Milanu. Podpisał nową umowe z Kijowskim klubem ale to nie ma być problem. Operacja trwa :wink:
Milan: opzionato l'ucraino Milevskiy

Braida coś słabo działa :? Niby od Pacynki zależy czy Crespo zasili Milan, a na inne tematy nie chce rozmawiać :P nie sie [...]:P
Ostatnio zmieniony 20 lip 2006, 17:11 przez Zaza, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
Łukasz_
Kapitan
Kapitan

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Łukasz_ » 20 lip 2006, 16:53

Daliśmy dupy, niech nikt nikogo nie usprawiedliwa bo usprawiedliwienia nie ma :!: :!: :!: Ogromne debile, większych nie widziałem dawno na rynku transferowym.

Awatar użytkownika
myhalek_acm
Kapitan
Kapitan
Reputacja: 102

Post Wyświetl pojedynczy post autor: myhalek_acm » 20 lip 2006, 16:57

jak tak dalej pujdzie to niech lepiej nie odwieszja Gallianiego i niech Berlusconi zatrudni jakiegos lepszego dzilacza

:won:

Zablokowany

Wróć do „Wracając Do Meritum”