AC Milan (zbiorczy)(cz.2) - Strona 132

Piłka nożna we Włoszech: Serie A, Coppa Italia | Kluby (Juventus, AC Milan, Inter, Napoli | Reprezentacja Włoch) (Squadra Azzurra | Transfery | Inne wydarzenia związane z włoską piłką nożną
ODPOWIEDZODP

Kto powinien być trenerem Milanu w przyszłym sezonie?

Sérgio Conceição
3
18%
Antonio Conte
2
12%
Massimiliano Allegri
5
29%
Gian Piero Ventura
4
24%
Fatih Terim
2
12%
Inny Włoch
1
6%
Inny straniero
0
Brak głosów
Awatar użytkownika
peyter
Rezerwowy
Rezerwowy
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: peyter » 17 lip 2006, 22:06

Zaza wyrok jest oczywista pokazówką pod hasłem "dokopmy Berlusconiemu !". Panowie przypomnijmy sobie słowa speca od prawa sportowego tego pana na C czy jak mu tam, mówił, ze maksymalnie mozemy dostac - 6 punktów i kare finansowa, a tu mamy - 15 pkt. i brak CL. Musimy sie odwoływac i racjonalnie i zgodnie z prawem wybrnac z tego problemu. TAS to juz troche bardziej powazniejsza instytucja niz ten cały trybunał. Jeżeli zmniejsza kare Juventusu to nam tez musza zmiejszyc to działa na zasadzie łancuchowej. Jedno jest pewne napewno gorzej byc nie moze. Ja licze ze uda nam sie jeszcze wrócic do CL chociazby nawet grajac w kwalifikacjach, a jesli nie szkoda i tak nie bedzei juz CL w Polsacie Sport wiec tez nie stracimy za wiele :D od takie glupie pocieszenie bo puchar UEFA pewnie bedzie w Polsacie :D

Awatar użytkownika
Kamilinho
Junior
Junior

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kamilinho » 20 lip 2006, 17:04

Znane juz juz wyglad koszulek Milanu na sezon 2006/2007. Oto zdjecie:

Obrazek

Bardziej podoba mi sie biala koszulka, choc szkoda ze nie ma ona kolnierzyka... Koszulka domowa mi sie w ogole nie podoba :roll: Ten napis jest okropny :roll: Najprostszy komentarz dotyczacy koszulek to jakie mercato takie koszulki :roll:

Forza Milan :!:

Awatar użytkownika
Zaza
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 1

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zaza » 20 lip 2006, 17:18

Sądziłem że inne będzie logo - bo to mi sie tak w kratke podoba - takie troche za duże - szkoda że nie dali samego napisu Bet and Win :?wyjazdowa koszulka ładna, nawet ten napis inaczej wyglada. To nie koszulki grają :P i nie one wygrywają :) ale ja bede chodził w Oplowskiej :P jakos trudno po tylu latach sie odzwyczaić :P

Awatar użytkownika
myhalek_acm
Kapitan
Kapitan
Reputacja: 102

Post Wyświetl pojedynczy post autor: myhalek_acm » 20 lip 2006, 17:19

Kamilinho nie bądz taki sceptyczny do tych koszulek sa fajne 8) .A mercato sie jescze nie skonczylo :wink:

Awatar użytkownika
Kamilinho
Junior
Junior

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kamilinho » 20 lip 2006, 17:21

Zaza pisze: szkoda że nie dali samego napisu Bet and Win
Zaza ;) BetAndWin przeksztalca sie w Bwin i maja nowe logo ;) dlatgo Bet and Win juz nie moglo byc :P www.bwin.com ;)

Awatar użytkownika
Zaza
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zaza » 20 lip 2006, 17:25

Aaa to chyba że tak - to masz racje Kamilinho to logo było już znane dawno - buki uznane na rynku - to nie logo Totomixa :P ale i tak inaczej sobie to wyobrażałem.

Koleżanka w avatarze Myhalek ma lepszy model :P wiem bo mam :] koszulke nie koleżanke :P

Awatar użytkownika
Żniwiarze Umysłów-HUNTER-
Rapid Eye Movement

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Żniwiarze Umysłów-HUNTER- » 20 lip 2006, 17:37

jeszcze kilka fotek koszulek....

Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek

nawet piłke nowa mamy :P
Obrazek

Forza Milan :!:

Awatar użytkownika
Chlopaczek
Ten obcy
Reputacja: 3308

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Chlopaczek » 20 lip 2006, 17:45

Koszulki mi sie podobaja.

Ale zaciekawila mnie prawa reka Pacynki.Widac tak dlugo bil w sciane lub biurko Berlusconiego domagajac sie transferow ze ja sobie uszkodzil :P Zdrowiej Carlo :]

Awatar użytkownika
Uchi_
Polski Przyjaciel Piwa

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Uchi_ » 20 lip 2006, 17:56

A mi właśnie nie bardzo, ten napis jest zbyt taki "prosty", powiem, że aż prostość razi w oczy.Nie pasuje kompletnie do koszulki domowej, ale jednak nie ma co marudzić, bo nie ma znaczenia w jakich koszulkach się wygrywa, szkoda, że Opel już na dobre wyszedł z reklamowania koszulek, apropos nie wiecie czy z tyłu zostanie złoty kolor napisów ?

Awatar użytkownika
Zaza
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zaza » 20 lip 2006, 17:58

Ty a może wsadził rączke tam gdzie nie trzeba :P albo to kara od prokuratora by przez telefon nie rozmawiał w najbliższym czasie hehe ale Moggiemu musieli by obciąc rece :P Jak by nie było zdrowiej Careltto szybko :)

Z "bilska" te koszulki wyglądaja lepiej ale i tak jest ale. Paolo stoi obok naszego nowego obrońcy :] Stam 2 tylko czerwony :twisted:

Awatar użytkownika
Żniwiarze Umysłów-HUNTER-
Rapid Eye Movement

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Żniwiarze Umysłów-HUNTER- » 20 lip 2006, 22:26

Przed godzina 18 w Milanello została rozegrana krotka gierka treningowa obserwowana przez spora liczbe kibicow.
Pierwszego gola strzelił nasz ulubieniec :P Marcio Amoroso 8)
Co ciekawe bardzo dobrze wypadł Yoann ktory strzelił dwie bramki.

Fotki z pierwszego treningu
Sam i Yoann
Obrazek

Yoann i Seedorf
Obrazek

Czujne oko Carletto :]
Obrazek

Obrazek

Obrazek

Carlo mowi ze po odejsciu Shevy bramki beda strzelac Pippo i Gilardino dodał rowniez ze liczy na bramki Foggi i Gorcouff'a

A tak pozatym wie ktos czy to prawda ze 30 lipca gramy towarzyski mecz z Tottenhamem ?

Awatar użytkownika
Zaza
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zaza » 21 lip 2006, 11:50

Obrazek

Jak wiadomo wczoraj na mediolańskim Piazza della Scala odbyła sie manifestacja tifosio - Brigade Rossonere jak i innych grup - fani Milanu protestowali przeciwko wyrokowi CAF i skazaniu Łysego. Troche ich było. Ale mowa :smoke: Karabinieri chyba sie bali bo bardzo dużo było patroli i ochrony :lol: Natomiast grupa Ultras "Guerrieri Ultras" była w klubie na rozmowach...

Jednak nie to miałem napisać - Chłopaczek po dzisiejszym ranku i dłuższym namyśle postanowiłem Ci przyznać racje co to naszej nie dawnej rozmowy na temat działaczy i zaangażowanie co nie których ludzi. Co planów i ostatnich lat. Dla tego znów jestem zwolennikiem "martwego mercato" - 5 dni temu każdy w Was mnie opierdzielał za to co napisałe ale teraz wiem że miałem racje :!: Teraz licze ze już nikt nie przyjdzie :!: tak tak ale licze również że rok starczy łysemu na przemycie okularów i przez ten rok bez LM Ancelotti nie bedzie lansował wyjadaczy a postawi na nowe pokolanie - niestety bardzo mnie martwia informacje na temat wypożyczeń Ardemagni'ego, Lino czy Nicoli Pozziego - odszedł Abate i kilku innych :? Przeciesz Nicola Pozzi to najgroższe dziecko w świecie Calcio :? To po jaka cholere tyle za niego płacono skoro gra na rzecz Empoli. Jeśle w Milanie grał by mało ale no hola hola jak sie nie ryzykuje to sie ma :? Mało tych mega talentów znineło w jakieś Bologny czy właśnie Empoli :? Wczoraj oddany Donati do Atalany - no lepiej trafic nie mógł bo tam sie najlepiej pracuje z młodzieza ale jeśli to jest nowy Pirlo to czemu ma sie nie uczyć własnie od Pirlo :?

Naprawde jeszcze wczoraj byłem zdanie że co by sie nie stało okno trwa i spokojnie pełen luzi co ma być to będzie ale zaczynam coraz bardzie sie gotować. I nie tyle przez transfer Zamrotty na Camp Nou co pierdzielenie co sezon tego samego :? Wkur..zają mnie mity i regułki od obrony po atak :? Co to ma być "złote myśli ?" - nie wiemy narazie jaki będzie wyrok TAR ale wiem że Galliani powołnił juz za dużo błegów jak na ostatnie lata - jeśli ten proces zawracał mu tak głowe że nie miał czasu mogli nie kręcić - i nie zmienia faktu oficjalne informacje że nikt nie odejdzie - skoro odszedł Sheva i teraz chyba by ich zabili jak by ktos jeszcze odszedł.

Prawdopodobnie już nic nie naprawi tego okna - a nie wiem co jest większym błedem "sen na rynku" czy oddanie młodych zdolnych chwalonych non stop graczy :? To po jakiego ... cukrować skoro oni zostają wypożyczeni ? Jeśli Milan nie zagra w LM to kiedy jak nie teraz postawić na zmiane pokolanie ? i nie ma ma myśli lat piłarzy bo tylko Szpakowski nie widzie że Ci starci są na ławce :roll: Trzeba przewietrzyć kadre - młoda nowe krew - przeciesz Ci piłkarze wygrali wszystko dosłownie i o dziwo to może byc nasz "błąd" - Łysy nadal ciągnie ta głupia Włoska manie że na ławke każdy gracz na zasadzie wolnego sie przyda :? Może najwyższy czas ruszyć głowa ? Nie śmiem go pouczać bo interesu umnie robić jak mało kto ale na Miłość Boską ile może :>? Naprawde obecna sytuacja jest bolesna, dziwna ale i w pewnym sensie nie powtarzalna. czemu tego nie widzą ? Forza Milan :!:

Awatar użytkownika
peyter
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: peyter » 21 lip 2006, 12:21

jak patrze na favalliego to mi sie żygac chce ! dodajmy do tego jeszcze cafu żujacego ta sama gume od 20 lat i kilka innych metnych postaci i bedzie superowo

Awatar użytkownika
Zaza
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zaza » 21 lip 2006, 12:27

Ty Peyter ale obrażać nikogo nie musisz - to bo nie na tym polega - fani Milanu śmiali się z Favalliego krzycząc "Ty to nie Inter - tu sie wygrywa :lol:" - ale co winy Cafu ? pisz petycje jak coś fani Juve dadzą Ci wzór :P

"Uzupełnienie" ataku po Shevhcenke bedzie ... Borriello :P :twisted:

Awatar użytkownika
Adek_17
Skład C
Skład C

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Adek_17 » 21 lip 2006, 12:49

Na tą chwilę już nie widzę realnego celu transferowego Milanu :/. Jedyną naszą szansą zaistnienia w tym sezonie na rynku transferowym było sprowadzenie Zambrotty. Galliani zawodzi już nie pierwszy raz. Największy ból głowy ma chyba teraz Ancelotti bo nie wiem jak wy ale ja nie jestem w stanie przewidzieć w jakim ustawieniu i jakim składzie Milan wybiegnie w pierwszej koloejce serie A. Problemów jest dużo a Galliani zachowuje się tak jak by wszystko było spoko :? . Gratulacje dla tego Pana. Wychodzi na to że mercatto może w pewnym stopniu uratować zakup Oddo i zakontraktowanie Ze Roberto, ale nie zdziwię się jak to też nie wypali. Ze Roberto raczej wybierze klub grający w Lidze Mistrzów :/.
Zaza pisze:Prawdopodobnie już nic nie naprawi tego okna - a nie wiem co jest większym błedem "sen na rynku" czy oddanie młodych zdolnych chwalonych non stop graczy
Tak jak napisał ZAZA ten sezon mógł być dla Milanu dobrym momentem na odmłodzenie składu. No to co wypożyczać najzdolniejszych graczy?? Cała ta afera chyba aż do tego stopnia pochłonęła działaczy że całkiem zapomnieli o przemyślanym ustaleniu kadry :( .
Wychodzi na to że w tym sezonie znowu będziemy oglądać w pierwszym składzie Serginho i Cafu.
Dziwi mnie też pasywność samego Berlusconiego bo o ile lewa obrona na której grywa Serginho jest obsadzona przez jego ulubieńca dlatego wątpie że z niego zrezygnuje o tyle trzymanie Cafu jest niepoważne :evil: .
Jak Łysy chce zachować resztke honoru to niech nie odpuszcza chociaz Oddo!!.

Eh...brak mi słów już do tego wszystkiego. A miało być tak pięknie...
FORZA MILAN :!:

ODPOWIEDZ

Wróć do „Włochy”