Włąsnie chciałem to dopisać ,że szukam bocznych obrońców.davciol pisze:A co już osiągnąłeś z tą kadrą? Polecam Ci poszukać w Grecji b. obrońców
Mam na transfer 33 mln złotych, Moge dać wysoki kontrakt...
A osiągnełem w pierwszym sezonie :

Post Wyświetl pojedynczy post autor: jackieboy » 18 lip 2006, 16:03
Włąsnie chciałem to dopisać ,że szukam bocznych obrońców.davciol pisze:A co już osiągnąłeś z tą kadrą? Polecam Ci poszukać w Grecji b. obrońców
jackieboy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bassu » 18 lip 2006, 18:04
Bassu
Post Wyświetl pojedynczy post autor: cukierwks » 19 lip 2006, 14:27
cukierwks

Post Wyświetl pojedynczy post autor: jackieboy » 19 lip 2006, 16:10
Lepiej ściągnij sobie innegocukierwks pisze:mam problem wziołem sobie ściągnełem Fm 2006 sćiągnełem wszystkie patche update najnowszy spolszczenie i wszystko pieknie gra Grałem sobie lecce a tu nagle po miesiącu (W grze czyli po 1.8.05) gra wychodzi do pulpitu i mi pisze że bład aplikacji i aplikacja jest zamknieta wiec ja ściągnełem drugiego fm 2006 to samo 3 to samo wiec co ja mam robić pomóżcie z góry dzieki
cracka
jackieboy
cukierwks
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Loczek » 20 lip 2006, 13:48
cukierwks pisze:Brawo za intelekt

Loczek
Post Wyświetl pojedynczy post autor: cukierwks » 20 lip 2006, 20:39
cukierwks

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Martin Pellegrino » 20 lip 2006, 21:05
Nie było, nie ma i nigdy nie będzie kodów do FMa(L)egionista pisze:Czy ktoś wie czy są kody do Fm-a a jeśli sa to niech troche poda i gdzie się te kody wpisuje.Będę bardzo wdzięczny.
adik_pl pisze:bywają takie dni, że zachciewa mi się grać, wciągam się, poświęcam kilka dni, po czym się wypalam i odkładam FM'a na kolejne tygodnie.
Jeśli chcesz wzmocnić jeszcze skład to po pierwsze zmienić rozgrywającego. Rozumiem, że Guarin gra tego defensywnego, a Vilakazi rozgrywającego. Benedicta proponuję wymienić na Kallstroema (chociaż często dostaje kontuzje) albo np Aguerro (niby pozycja AM/F C ale jako rozgrywający kapitalny). Dobry i tani jest też Krancjar, ale on potrzebuje dwóch sezonów na rozegranie się.jackieboy pisze:Co poradzić co do składu.. ???
Martin Pellegrino
Post Wyświetl pojedynczy post autor: davciol » 20 lip 2006, 21:22
davciol

Post Wyświetl pojedynczy post autor: RóżA » 21 lip 2006, 0:40
Martin Pellegrino pisze:Z lewą obroną jest problem. Nie ma nikogo dobrego na początku
RóżA

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Rom$on » 21 lip 2006, 14:21
Święta racja. Miałem go w Napoli Soccer. Wymiatał niesamowicie, co chwila były spekulacje o jego odejściu (nie wywoływane przez innych managerów), kupiłem go za 8mln € (klauzula odejścia, nie chcieli taniej), natomiast sprzedałem za 11,5mln € + 5% z następnej sprzedażyRóżA pisze:Martin Pellegrino pisze:Z lewą obroną jest problem. Nie ma nikogo dobrego na początku
A jest jeden taki piłkarzZwie się Fabio Santos
Rom$on

Post Wyświetl pojedynczy post autor: RóżA » 21 lip 2006, 15:06
Rom$on pisze:kupiłem go za 8mln € (klauzula odejścia, nie chcieli taniej),
Rom$on pisze:natomiast sprzedałem za 11,5mln € + 5% z następnej sprzedaży
RóżA

Post Wyświetl pojedynczy post autor: jackieboy » 21 lip 2006, 15:55
Zainstaluj gre od nowa i ściągnij sobie patcha 6.0.3 DATA...cukierwks pisze:może to wam pomoże jak nie wiecie jak mi wychodzi do widowsa pisze mi "arrway acces out of bounds" wiecie o co chodzi?/
Dzieki za rady, narazie jestem w wrzesniu drugiego sezonu. Mój cel to jakis puchar europejski. No zobaczymy jak będzie na koniec.Martin Pellegrino pisze:...
jackieboy
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Akarin » 21 lip 2006, 16:08
Akarin
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Fubu » 21 lip 2006, 22:01
Fubu
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio