FMy - Strona 344

Chwila oddechu dla stałych bywalców i świeżych owieczek. Trunki oraz coś na ząb w gronie znajomych, jak i dla tych którzy chcą podumać bądź przygadać sobie ramię w ramię z barmanem.
Awatar użytkownika
jackieboy
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: jackieboy » 18 lip 2006, 16:03

davciol pisze:A co już osiągnąłeś z tą kadrą? Polecam Ci poszukać w Grecji b. obrońców ;)
Włąsnie chciałem to dopisać ,że szukam bocznych obrońców.
Mam na transfer 33 mln złotych, Moge dać wysoki kontrakt...

A osiągnełem w pierwszym sezonie :
:arrow: Mistrzostwo Kraju
:arrow: Puchar Kraju
:arrow: 1/4 Ligi Mistrzów :D

Awatar użytkownika
Bassu
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 685
Kibicuję: Manchester United

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bassu » 18 lip 2006, 18:04

Nlewą strone bardzo dobry jest o`shea z ManU albo Heinze, możesz też spróbować Kompanego, choć u mnie gra na środku. Natomiat na prawej mam Browna i też bardzo dobrze sie spisuje a jak nie to pogrzeb w lidze brazyliskiej ; Indinho bodajrze ale nie wiem czy dobrze napisałem.Lewa pomoc to na bank richardson albo messi ( u mnie w ManU ciągle strzelają) jeśli chodzi o prawą strone to GovouC.Ronaldo( ze strzelnością jest tak samo) Ja na twoim miejscu dałbym pomocników troche wyżej i zrobił im strzałki do góry, wtedy będą bardziej ofensywnie grać i strzelać bramki. Do obrońców dodałbym też strzałki w góre tak do połowy, wtedy będą asekurować pomocników:) Pozdrawiam!

cukierwks
Junior
Junior

Problem

Post Wyświetl pojedynczy post autor: cukierwks » 19 lip 2006, 14:27

mam problem wziołem sobie ściągnełem Fm 2006 sćiągnełem wszystkie patche update najnowszy spolszczenie i wszystko pieknie gra Grałem sobie lecce a tu nagle po miesiącu (W grze czyli po 1.8.05) gra wychodzi do pulpitu i mi pisze że bład aplikacji i aplikacja jest zamknieta wiec ja ściągnełem drugiego fm 2006 to samo 3 to samo wiec co ja mam robić pomóżcie z góry dzieki

Awatar użytkownika
jackieboy
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Re: Problem

Post Wyświetl pojedynczy post autor: jackieboy » 19 lip 2006, 16:10

cukierwks pisze:mam problem wziołem sobie ściągnełem Fm 2006 sćiągnełem wszystkie patche update najnowszy spolszczenie i wszystko pieknie gra Grałem sobie lecce a tu nagle po miesiącu (W grze czyli po 1.8.05) gra wychodzi do pulpitu i mi pisze że bład aplikacji i aplikacja jest zamknieta wiec ja ściągnełem drugiego fm 2006 to samo 3 to samo wiec co ja mam robić pomóżcie z góry dzieki
Lepiej ściągnij sobie innego
cracka
:))

cukierwks
Junior
Junior

Post Wyświetl pojedynczy post autor: cukierwks » 19 lip 2006, 16:34

Brawo za intelekt

Awatar użytkownika
Loczek
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Reputacja: 2

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Loczek » 20 lip 2006, 13:48

cukierwks pisze:Brawo za intelekt
Obrazek

Nic dodać, nic ująć. Miałem podobnie.

cukierwks
Junior
Junior

Post Wyświetl pojedynczy post autor: cukierwks » 20 lip 2006, 20:39

może to wam pomoże jak nie wiecie jak mi wychodzi do widowsa pisze mi "arrway acces out of bounds" wiecie o co chodzi?/

Awatar użytkownika
Martin Pellegrino
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik
Reputacja: 1

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Martin Pellegrino » 20 lip 2006, 21:05

(L)egionista pisze:Czy ktoś wie czy są kody do Fm-a a jeśli sa to niech troche poda i gdzie się te kody wpisuje.Będę bardzo wdzięczny.
Nie było, nie ma i nigdy nie będzie kodów do FMa ;)
adik_pl pisze:bywają takie dni, że zachciewa mi się grać, wciągam się, poświęcam kilka dni, po czym się wypalam i odkładam FM'a na kolejne tygodnie.

Też tak mam :) Teraz znów mnie wciągnęło... eh
jackieboy pisze:Co poradzić co do składu.. ???
Jeśli chcesz wzmocnić jeszcze skład to po pierwsze zmienić rozgrywającego. Rozumiem, że Guarin gra tego defensywnego, a Vilakazi rozgrywającego. Benedicta proponuję wymienić na Kallstroema (chociaż często dostaje kontuzje) albo np Aguerro (niby pozycja AM/F C ale jako rozgrywający kapitalny). Dobry i tani jest też Krancjar, ale on potrzebuje dwóch sezonów na rozegranie się.
Guarin też powinien przejść na ławkę a w jego miejsce kup z Marsylii Lorika Canę jeśli nie chcesz wydawać zbyt dużej sumy (ok 8 mln Ł) albo Mascherano lub Aliou Diarra, ale to już są sumy zbliżające się do 20 mln Ł.
Na prawe skrzydło Skjelbred (chyba tak się to pisze). Świetny młody Norweg. Angażuje się w każdy mecz i daje z siebie wszystko.
Lewa pomoc to Anderson z Porto lub Silva z (chyba) Valencii lub Aissatiego z PSV.
Na prawą obronę polecam Loe Binga, który może grać wszędzie!!! Mój brat raz nawet wstawił go na bramce i bronił świetnie :)
Z lewą obroną jest problem. Nie ma nikogo dobrego na początku. Może ktoś się wygenerował? Proponuję Bainsa z Wigan, albo Fabio Aurelio z Valencii (najlepszy DL w FMie).
Na środek obrony jest sporo możliwości. Kompany, Nigel de Jong, Chivu, Cristian Alvarez, Vidic (dużo kontuzji), Sinkiewicz i wielu wielu innych.
Bramka to tylko i wyłącznie Samir Handanovic. Po trzecim sezonie jest nie do przecenienia. Super bramkarz. Polecam jeszcze Ochoę.
Najlepszy atak w FMie to Fernando Torres + Adriano lub Ibrahimovic, ale tej dwójki nie masz szans wykupić. Jeśli Hiszpana można za jakieś 40 mln Ł to za pozostałą dwójkę trzeba dać 80 za każdego. Jeśli Podolski gra jeszcze w Koeln to też można go kupić. Po transferze do jakiegokolwiek klubu nie ma możliwości kupić go za mniej niż 40 mln. Ja polecam Kuyta, który strzela średnio 20-30 bramek na sezon i nie pyskuje gdy nie gra z podstawowym składzie.

To by było na tyle życzę sukcesów ;)

Awatar użytkownika
davciol
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: davciol » 20 lip 2006, 21:22

Jak ja dawno nie grałem w FM'a. Niestety gdzieś się płytka zagubiła i będe musiał ściągnąć. Ma ktoś może linka albo może wrzucić, ale takiego bez Deamonów i innych?

Możecie napisać taką mini listę talentów do Lecha? Będe wdzięczny.

Awatar użytkownika
RóżA
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 7

Post Wyświetl pojedynczy post autor: RóżA » 21 lip 2006, 0:40

Martin Pellegrino pisze:Z lewą obroną jest problem. Nie ma nikogo dobrego na początku

A jest jeden taki piłkarz :P Zwie się Fabio Santos :wink:

Awatar użytkownika
Rom$on
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Rom$on » 21 lip 2006, 14:21

RóżA pisze:
Martin Pellegrino pisze:Z lewą obroną jest problem. Nie ma nikogo dobrego na początku

A jest jeden taki piłkarz :P Zwie się Fabio Santos :wink:
Święta racja. Miałem go w Napoli Soccer. Wymiatał niesamowicie, co chwila były spekulacje o jego odejściu (nie wywoływane przez innych managerów), kupiłem go za 8mln € (klauzula odejścia, nie chcieli taniej), natomiast sprzedałem za 11,5mln € + 5% z następnej sprzedaży ;)

Na lewą obronę polecam jeszcze Kevina Larsena z Lyn, też wymiata ;)

Awatar użytkownika
RóżA
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 7

Post Wyświetl pojedynczy post autor: RóżA » 21 lip 2006, 15:06

Rom$on pisze:kupiłem go za 8mln € (klauzula odejścia, nie chcieli taniej),

Taniej chyba się po prostu nie da :wink: Za każdym razem gdy gram od nowa, zawsze płacę za Niego 8 mln :wink:

Rom$on pisze:natomiast sprzedałem za 11,5mln € + 5% z następnej sprzedaży

To tanio :shock: Ja sprzedałem go po 3 sezonach (gry Arsenalem) za 80 mln Euro do Chelsea :wink:

Może powtórzę Jego nazwisko: FABIO SANTOS (lewy obrońca :wink: )

Awatar użytkownika
jackieboy
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: jackieboy » 21 lip 2006, 15:55

cukierwks pisze:może to wam pomoże jak nie wiecie jak mi wychodzi do widowsa pisze mi "arrway acces out of bounds" wiecie o co chodzi?/
Zainstaluj gre od nowa i ściągnij sobie patcha 6.0.3 DATA...

Martin Pellegrino pisze:...
Dzieki za rady, narazie jestem w wrzesniu drugiego sezonu. Mój cel to jakis puchar europejski. No zobaczymy jak będzie na koniec.
Na atak polecam MAZILU . Koleś jest poprostu genialny. w 11 meczach strzela 12 goli a jest dopiero początek sezonu. Co do obrony bardzo chciałem sobie ściągnąć z trójki Vanden Borre, Kompany lub Kruswijk ale niestety żaden z klubów nie zgadza sie na ofert 32 mln złotych co jest moim maximum.

Awatar użytkownika
Akarin
Bundesliga ToNi Liga
Reputacja: 45

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Akarin » 21 lip 2006, 16:08

Spróbuj Toma Vermaelen'a on jest dobry, lub Faty z Rennes, ja polecam Thomasa Manganiego
Na atak proponuje Palladino lub Rawez'a Lawan'a wielkie talnety swietnie grają pierwszy z Juve za 3 mln euro juz go masz, drugi z Malmo FF za jego transfer musisz zapłacic około 1 mln
proponuję sprzedać Guarina i Vilakaziego i zamiast nich kupic parę Zapater i Aguero, razem wymiatają

Awatar użytkownika
Fubu
Skład B
Skład B

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Fubu » 21 lip 2006, 22:01

Szukam jakiegoś prawego i lewego obronce do wolves w pierwszym sezonie (bardzo tanich), potrzebuje tez lewego pomocnika takze taniego

ODPOWIEDZ

Wróć do „Hyde Park”