Post Wyświetl pojedynczy post autor: John Travolta » 25 lip 2006, 12:59
John Travolta
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mefiu » 25 lip 2006, 13:09
Witamy Rossi po długiej przerwie!Rossi pisze:Już najwyższy czas pożegnać sie z RvN tylko oczywisicie za ciekawą sumke np. 15 Ł albo niech sie zainteresowani licytująW nadchodzącym sezonie nie mam zamiaru ogladać tego zawodnika w barwach United bo tylko przeszkadza w grze. Choć stzrela dużo goli uważam że jego odejście wpłynie pozytywnie na team
Jol upadł na głowę sugerujac cenę za Carricka. Co mnie bardziej rozśmieszyło, to sytacja, w której Valencia liczy, zę bedzie musiała wydać na Ronaldo 16 mln funtówJohn Travolta pisze:Carrick nie jest wart 20 mln. 25 mln za Diarre to za duzo ale to obecnie najleszpy pomocnik na rynku i gra na poziomie od 3 lat ( Carrick dopiero pierwszy rok ) plus ma doswiadczenie w LM. Kazdy fan MU wie ze juz nie ma czasu na eksperymenty.
Ferguson powiedział ze decyzje o wyporzyczeniach młodych piłkarzy zapadną w ciagu najbizszych dwóch tygodni bo wtedy pownien wiec jak silnym składem bedziemy dystponowali. To moze by ukrty przekaz o zbilzających sie transferach. Jutro konferencja z Torresem, za kilka dni ma ją zwołac Diarra. Moze wielki podójny transfer ?Ja jestem za.
Niegłupia opcja. Słyszałem jednak, że Joey wyrażał niegdyś chęć grania w Liverpoolu. Chcemy takiego?Rossi pisze:Ja bym chcial osobisiice Bartona z MC ale to tylko marzenia
Oby. Niestety te świetne występy (szczególnie w meczach z rywalami z niższej półki) przeplata słabymi, a nawet żałosnymi.John Travolta pisze:Ma przebłyski geniuszu, wiec potencjał jest, mam nadzieje ze go wkoncu wykorzysta w 100%.
Mam to samo zdanie na jego temat.John Travolta pisze:O'Shea dla mnie to swietny zmiennik, nie narzeka jak siedzi na ławie, gra na kilku pozycjach i na kazej radzi sobie conajmniej dobrze(zadowalająca jak dla mnie).
No cóż. Nie da się ukryć - nie ma na tyle kasy, by można zakupić pomocnika i napastnika za tak horrendalne sumy, jak te za Torresa, Carricka czy Diarre. Kogoś trzeba było odpuścić.John Travolta pisze:Torres oficjalnie potrwierdził ze zostaje w Atletico. Troch szkoda bo to wielki talent ale przynajmnie kase wydamy na pomocników( jesli jakas kasa jest...).
Mysle ze moznaby ewentualnie sporóbowac Zlatana. Drogi nie bedzie, a jest spora szansa ze odzyzka forme i z Rooneyem mogliby sie swietnie uzupełniac. A jakby forma nie wróciła to byłby poprostu rezerwowym. Saha dałby sobie rade.
Mefiu
Post Wyświetl pojedynczy post autor: olson » 25 lip 2006, 13:51
Hola, holaManumef pisze:Około 10 mln funtów wpłynie na konto United, a zasili nas jeszcze Owen Heargreaves.
olson
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Rossi » 25 lip 2006, 13:53
John Travolta pisze:Richardson nie jest wychowankiem, przyszedł do nas z Wes Hamu jak miał chyba 17 lat
Rossi
Post Wyświetl pojedynczy post autor: matt » 25 lip 2006, 15:35
matt
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Rossi » 25 lip 2006, 15:57
matt pisze:Z transferem nie powinno być większych problemów, ale czy Sir Alex zdecyduje się na taki transfer ?
Rossi
Post Wyświetl pojedynczy post autor: matt » 25 lip 2006, 16:44
matt
Post Wyświetl pojedynczy post autor: ATI » 25 lip 2006, 18:44
ATI
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mefiu » 26 lip 2006, 14:31
Smudge powrócił, to faktATI pisze:Fajnie się złożyło, że mój pierwszy post po powrocie z wakacji jest taką miłą informacją. Otóż Alan Smith po paskudnej kontuzji, której nabawił się w styczniu wznowił treningi z naszą kadrą. Według zapowiedzi Fergusona bardzo możliwe, że będzie on w pełni dyspozycji na przełomie sierpnia i września. Jakiś czas temu SAF powiedział również, że Smudge z powrotem zajmie pozycję napastnika, tak więc jest jeszcze nadzieja na pozyskanie defensywnego pomocnika z prawdziwego zdarzenia.
ATI pisze:Kolejną informacją jest to, że Manumef obchodzi dzisiaj jakże ważne 18 urodziny, tak więc wypada mu życzyć wszystkiego najlepszego, a w szczególności jakiegoś "bombowego" transferu w tym okienku do United.
Mefiu
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Rossi » 26 lip 2006, 14:58
Manumef pisze:Dziś o 20.45 czasu polskiego Czerwone Diabły zmierzą się na Celtic Park z Celticiem Glasgow
Rossi
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mefiu » 26 lip 2006, 17:15
Niestety, nie mam pojęcia. Może Polsat Sport, który ma podpisaną umowę na pokaz meczów The Boys oraz retransmisji spotkań z udziałem Manchesteru United. Ale niestety w programie TV nie dostrzegam tego meczu.Rossi pisze:Może wiesz czy gdzieś ten mecz w necie mo9żna obejrzeć???
Mefiu
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Rossi » 27 lip 2006, 0:19
Rossi
Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 27 lip 2006, 0:24
fieldy
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Rossi » 27 lip 2006, 0:34
Rossi
Post Wyświetl pojedynczy post autor: ATI » 27 lip 2006, 8:25
ATI
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin