Operacja "Czyste ręce" ... - Strona 69

Miejsce spoczynku zamkniętych tematów.

Czy uważasz, że wyroki ogłoszone przez Corte Federale, w sprawie Calciopoli, są sprawiedliwe??

Tak
27
42%
Nie
37
58%
Awatar użytkownika
AgaM
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: AgaM » 25 lip 2006, 21:08

napiszcie cos więcej please jak to LM :shock: 8) :jupi:

EDIT:
Juve in Serie B a -15; Fiorentina in B a -6; Lazio in A a -11; Milan in Champions e prossimo anno a -8. Nove mesi a Galliani, due anni a Meani. due anni a Lotito.
Czyli to prawda gramy w lidze misatrzów, chyba się upiję
Ostatnio zmieniony 25 lip 2006, 21:10 przez AgaM, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
maestro
Podwójne standardy
Reputacja: 174
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: maestro » 25 lip 2006, 21:08

No to nam się dostało najbardziej... :? Nie sądziłem, że przywrócą Viole i Lazio do Serie A :roll:

Awatar użytkownika
myhalek_acm
Kapitan
Kapitan
Reputacja: 102

Post Wyświetl pojedynczy post autor: myhalek_acm » 25 lip 2006, 21:09

Ej kiedy bedzie pelna tresc wyroku i czy milan bedzie gral w champions leaguea serio :D .przepraszam za bledy to z nerwow

Awatar użytkownika
myhalek_acm
Kapitan
Kapitan
Reputacja: 102

Post Wyświetl pojedynczy post autor: myhalek_acm » 25 lip 2006, 21:10

ej a dal kogo scudeto z sezonu 2005/2006 i czy 2004/2005 tez zostanie przyznanae

Nie pisz posta pod postem, zły jestem :P //maestro

Awatar użytkownika
Zaza
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 1

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zaza » 25 lip 2006, 21:14

Żniwiarze Umysłów-HUNTER- pisze:Zaza Viola w Serie B gra i -6 pkt na starcie

No jak ? :shock: co Ty mnie straszysz ? Jaka B ? Elita ale z 19 na debecie mam racje ? Viola to Viola mowa :P nie denerwuj mnie bo stawiałem na nich :P

Awatar użytkownika
Adek_17
Skład C
Skład C

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Adek_17 » 25 lip 2006, 21:17

A nie wiecie czy Viola może zagrać w pucharach? Nic nie mieli na Milan a mimo to musimy się męczyć z tymi -8 punktami. Szkoda.. Liczyłem na całkowite uniewinnienie.
Foraza Milan :!:

edit: Już wszystko wiem. Dość orginalny sposób ukarania klubów :)
Ostatnio zmieniony 25 lip 2006, 21:19 przez Adek_17, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
AgaM
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: AgaM » 25 lip 2006, 21:18

Już wiem dlaczego gramy w kwalifikacjach z -44 punktów zrobiło się -30 co zapewniła nam kwalifikacje do LM (mam nadzieję że Legia na nas nie trafi :? ) i z -15 na starcie -6 ostatecznie 8) :D .
Jest dobrze

Awatar użytkownika
Krzysztof Jarzyna
Lowelas
Lowelas

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Krzysztof Jarzyna » 25 lip 2006, 21:19

Chlopaczek pisze:Nie w LM ale w eliminacjach.Jeszcze mozemy odpasc
Jeszcze Was UEFA moze nie dopuscic :lol: ;)

Awatar użytkownika
Żniwiarze Umysłów-HUNTER-
Rapid Eye Movement

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Żniwiarze Umysłów-HUNTER- » 25 lip 2006, 21:19

Zaza kurcze to z nerowo pokiełbasiło mi sie :P
Ciekawe jak tam pan Szał chyba klnie na nas jak sadzisz był juz z Palermo w LM a teraz..:D

I jeszcze zle napisał ze 4 miejsce mamy jest lepiej bo mamy 3 :D
58 pkt. za nami Chievo 54 ;)

Jezeli chodzi o scudetto a własciwie o dwa to naturalnie odebrano ju Juve narazie nie wiem kto je dostanie czy wogole przydziela je komus
Moggi i Giraudo nie dostali rabatu 5 lat zawieszenia nadal
Galliani zmiejszona kara na 9 miesiecy
Leonardo Meani na dwa lata i 6 miesiecy
Lotito zmiejszona kara do 2,5 lat
bracia Della Valle na 3 lata
Co ciekawe Franco Carraro został uniewinniony

Zespoły zgłoszone do Europejskich pucharow:
LM: Inter, Roma, Milan,Chievo,
puchar Uefa: Palermo, Livorno i Parma
Ostatnio zmieniony 25 lip 2006, 21:33 przez Żniwiarze Umysłów-HUNTER-, łącznie zmieniany 2 razy.

Awatar użytkownika
Zaza
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zaza » 25 lip 2006, 21:29

W elminacjach LM trafimy na Legia i Nędza wybija Nescie piłke z głowy .... szkoda go

Hunter Pan Szał wpadnie w szał :lol: Ale mało razy widzieliśmy juz go zagotowanego :wink: powiedz co maja powiedziec kluby które na czas apelacji wróciły do serie A - jak sie okazało ... na chwile

Ale Lecce Zdenka się utrzyma bo ono było wysoko "za spadkowiczów" teraz i zajmie miejsce Juve mam racje ? Trudniej będzie Romie czy Milanowi Mirko wychaczyć :P

Awatar użytkownika
czeher
Nałogowy hazardzista
Nałogowy hazardzista

Post Wyświetl pojedynczy post autor: czeher » 25 lip 2006, 21:33

Zaza pisze:Ale Lecce Zdenka się utrzyma bo ono było wysoko "za spadkowiczów" teraz i zajmie miejsce Juve mam racje ?
nie, Messina byla najwyzej z sapdkowiczow, wiec ona zostaje

Viola - 19 bedzie ciezko, zalezy jaki sklad zostanie ale raczej dosc mocny - trzeba walczyc o kazdy pkt :!:

Awatar użytkownika
Adek_17
Skład C
Skład C

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Adek_17 » 25 lip 2006, 21:36

Zaza pisze:Ale Lecce Zdenka się utrzyma bo ono było wysoko "za spadkowiczów" teraz i zajmie miejsce Juve mam racje ?
Jak najbardziej :) Vucinić nie do ruszenia będzie. Plują pewnie sobie teraz w brodę że sprzedali Ledesme. Ale i tak pewnie nie spodziewali się że może być tak pięknie :P

Bardzo wysoki kary dla sędziów... o ile dobrze usłyszałem to De Santis dostał 4 i pół roku dyskwalifikacji...
Zna ktoś z was wyroki dla sędziów??
No to teraz przybędzie nowych sędziów w Serie A. Man nadzieję że z poza układów

Forza Milan!!

Edit
Sory za zamieszanie. Czeher ma rację. Messina była najwyżej. Pozdro

Awatar użytkownika
ZatykaczACM
Junior
Junior

Post Wyświetl pojedynczy post autor: ZatykaczACM » 25 lip 2006, 21:44

No i bajka! :)

Awatar użytkownika
Zaza
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zaza » 25 lip 2006, 22:04

Tak tak Czeher masz racje już sprawdziłem - dzięki za poprawienie -

A teraz na spokojnie, nie powiem że wyrok mnie smuci bo bym kłamał.Jest łaskawy dla Rossonerich - dzis mało sie pisało o możliwośc gry w LM były i takie opinie ale jakos podchodziłem do nich z dystansem a tu prosze. Bardzo dobra wiadomość - mowa :] - 8 punktów odrobimy [tylko do kogo ?] co spowoduje że sezon nie bedzie aż tak nudny. Co prawda to nadal 8 pkt ale jest szanse. Tym bardziej jak dokonaja jakiś mądrych ruchów. Bo teraz wracamy do gry i czas na mercato :twisted:

Trzeba pamietać ze ewentualne gra w Championa League to też kasa kasa i jeszcze raz kasa. I pod tym wzgledem jest dobrze. Łysy dostał 9 miesiecy zawiesznie - z tego co wiem jego sym na nos bo namówił take na kilka transferow :P a i kibic zapalony zawsze na meczu :] Tylko że Sylwek mu nie da fotela po starym hehe

Viola i Lazio pozostaja w serie A z dośc dużym debetem i to martwi. Viola juz zapowiada odwołania wiec może cos urwie. Narazie nie jest dobrze - a może inaczej mogło byc lepiej... najwazniejsze że pozostaja :!:

Jak napisałe w komentarzu szkoda mi Juventusu bo na nim do się odbiło najwiecej - i nie sądziłem że to kiedyś powiem ... naprawde chyba sie zmieniam :( :p hehe

Prawdziwi tifosi Juventusu wrócią ze Starą Dama do elity - mowa - bo serie A bez Juve to nie to samo ... I mówi to wasz wróg nr. 1 na tym forum :P i jeszcze nie ćmiłem - Bedzie dobrze - życze szybkiego powrotu do elity bo tam jest Wasze miejsce :!:

FORZA MILAN :]

Na poprawe humoru - choć nie którym nie do śmiechu ....

Awatar użytkownika
Akarin
Bundesliga ToNi Liga
Reputacja: 45

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Akarin » 25 lip 2006, 22:04

Ja nie wiem co o tym myśleć, Włoski sąd ośmieszył samego siebie- najpierw zapowiadano wielkie kary ( Juve conajmniej w Serie C1, Viola, Lazio, Milan w Serie B i ujemne pkt) i jak zwykle wyszło, że to wszytsko na pokaz
kary są nieadekwatne do czynów, spodziewałem się, że może zapadną naprawdę sprawiedliwe wyroki, ale się niestety przeliczyłem
Jedynie kary dla działaczy są dla mnie zrozumiałe, no oprócz pana Galliani'ego bo w tym przypadku powinien być co najmniej 12 miesięcy dyskwalifikacji
Juve w Serie B i kara zmniejszona z - 30 do -17 pkt, czyli Juventus walczy nie o utrzymanie , ale o awans
Viola w Serie A i - 19 pkt, to już naprawdę przegięcie, najodpowiedniejszą karą byłaby degradacja bez ujemnych pkt bna starcie nowego sezonu
Lazio w Serie A i -11 pkt, jw
A co się tyczy Milanu i jego pozostania w Serie A i wilekości ujemnych pkt na starcie sezonu 06/07 to powiem tylko tyle: Gratuluję Mialnowi mistrzostwa Włoch w sezonie 06/07, bo z takiem składem niemal napewno zostaniecie mistrzami, mimio iż lokalny konkuret Inter się nieźle wzmocnił przed tym sezonem, to na pewno jak zwykle zdąży w 38 meczach zgubic tyle pkt, że mistrzostwo przegra w końcówce sezonu
tye ode mnie, proszę o niecytowanie mojego posta

Zablokowany

Wróć do „Wracając Do Meritum”