AC Milan (zbiorczy)(cz.2) - Strona 134

Piłka nożna we Włoszech: Serie A, Coppa Italia | Kluby (Juventus, AC Milan, Inter, Napoli | Reprezentacja Włoch) (Squadra Azzurra | Transfery | Inne wydarzenia związane z włoską piłką nożną
ODPOWIEDZODP

Kto powinien być trenerem Milanu w przyszłym sezonie?

Sérgio Conceição
3
18%
Antonio Conte
2
12%
Massimiliano Allegri
5
29%
Gian Piero Ventura
4
24%
Fatih Terim
2
12%
Inny Włoch
1
6%
Inny straniero
0
Brak głosów
Awatar użytkownika
gilardino11
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 1294

Post Wyświetl pojedynczy post autor: gilardino11 » 26 lip 2006, 17:27

Powrót na forum po dużych problemach z komputerem :wink:
Cóż w mercato zbyt wiele się nie działo.Zaprzepaszczony Zambrotta który zamiast w Mediolanie stawi się na treningach w Barcelonie.Teraz najnowsze informacje mówią że wzmocnimy każdą formacje graczami takimi jak:Oddo,Diarra,Suazo,Buffon.Tego ostaniego chyba każdy by chciał w Milanie choć władze Juve mówią że na bank zostanie w drużynie Bianconerich.Ale stała się bynajmniej dla mnie ważniejsza rzecz:będziemy grali w LM a to za sobą napewno pociągnie transfery których my kibice oczekujemy.Galliani wypowiedział wojne Realowi.Ricky potwierdził że zostanie i to jest najważniejsze teraz.Dziwi mnie troszke że pierwszy naszym meczem będzie 3 runda kwalifikacji LM :shock: .Ale Carlo wie co robi i musi jak najszybciej zebrać chłopaków z wakacji i załatwić nam awans do fazy grupowej.

Awatar użytkownika
myhalek_acm
Kapitan
Kapitan
Reputacja: 102

Post Wyświetl pojedynczy post autor: myhalek_acm » 27 lip 2006, 15:42

Decyzja UEFA 2 sierpnia

UEFA ustaliła na 2 sierpnia termin podjęcia decyzji w sprawie dopuszczenia AC Milan do Ligi Mistrzów w sezonie 2006/2007.
Rossoneri odzyskali część punktów za poprzedni sezon w Serie A, co sprawiło, że mogliby startować w prestiżowych rozgrywkach.

UEFA zwołała specjalną komisję, która zajmuje się sprawą udziału włoskich drużyn w europejskich rozgrywkach. Miała ona podjąć decyzję już w czwartek, ale uznano, że wszystkie materiały muszą zostać dokładniej przeanalizowane i los Milanu w Lidze Mistrzów zostanie przesądzony dopiero w najbliższą środę. Tym samym w piątkowym losowaniu III rundy eliminacji LM AC Milan będzie warunkowo uwzględniony.

- Jeśli chodzi o sytuację Milanu, komisja wzięła pod uwagę raport przygotowany przez naczelnego inspektora ds. dyscyplinarnych w UEFA dotyczące tego czy będzie to stosowne, w związku z pewnymi okolicznościami, by dopuścić Milan do rozgrywek klubowych UEFA w sezonie 2006/2007. Po tym raporcie, komisja ds. nagłych wypadków zdecydowała uważniej przyjrzeć się sprawie dopuszczenia Milanu do rozgrywek klubowych UEFA w sezonie 2006/2007. Milan i FIGC będą miały możliwość przedstawić UEFA swoje spostrzeżenia w tej sprawie. Decyzja, która zostanie podjęta 2 sierpnia, podlega apelacji w Sportowym Sądzie Abitrażowym - czytamy w oświadczeniu UEFA.

Trzeba czekac do 2 sierpnia.

Awatar użytkownika
AgaM
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: AgaM » 27 lip 2006, 20:46

2 sierpnia odbędzie się również towarzyskie spotkanie Milan- Calcio Lecco 1912, które początkowo miało odbyć się 29 sierpnia. Dochód ze sprzedarzy biletów zostanie przekazany na Fondazione Milan. Ciekawe czy to powtórka do "przed ligomistrzowych" planów, czy po prostu sparing przed meczami do CL :think: :?
A tak w ogóle to już z wakacji wrócili nasi mistrzowie :D pierwszy zameldował się Inzaghi, ale w Milannello już są pozostali: Gila, Rino, Andrea i i Sandro.

Awatar użytkownika
Wuju_ASR
Trampkarz
Trampkarz

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Wuju_ASR » 27 lip 2006, 22:46

juz Berlusconi zrobi tak, że będzie dobrze :wink:

Awatar użytkownika
Zaza
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 1

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zaza » 27 lip 2006, 23:55

AgaM nie wiem czy wiesz ale chyba mecze sparingowe zostały odwołane mi. przez elminacje LM - to mecze z Legią beda naszymy sparingami :P Nie ma meczu z Lecco czy nawet Trofeo Tim :roll:
mariuszmilan pisze:wyglada na to ze naszym pierwszym sparingiem bedzie pierwszy mecz w 3 rundzie

A piłkarze powinni być jeszcze na wakacjach ale musieli szybciej wrócic do treningów przez ... LM. No chyba że nie zagramy :roll: I chyba już wszyscy są w Milanello.

UEFA chyba nie popsuje nam planów - bo Łysy poprze Aulasa w walce G14 o własna Lige Mistrzów :] Projekt jest ... No i cały czas Lyon walczy o odszkodowania dla kadrowiczów :roll: ale w tym mu chyba pomagają inne klubu.

Wuju lepiej by piłkarze zrobi tak by było dobrze na boisku :P

Awatar użytkownika
Wuju_ASR
Trampkarz
Trampkarz

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Wuju_ASR » 28 lip 2006, 0:57

:P

swoją drogą to wolę uznane marki w LM :wink: choćszkoda mi naszych ziomów Palermo :P

Awatar użytkownika
Zaza
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zaza » 28 lip 2006, 1:16

Wuju chyba tylko mega zwolennicy Ligue 1 są za propozycja Lens aha i wrogowie Rossonerich :P hehe - Palermo przeciesz przewidywało tak obrót sprawy - jeśli po pierwszym wyroku Pan Szał - El Zamparino :wink: głosił hasła "Viola musi wrócić :!:" to chyba nie sądził że sąd drugiej instancji tylko zmieni kare dla Violi.

Jesli UEFA zrobi numer to mam nadzieje że właśnie Zamparini na tym skorzysta :roll: ale powiem szczerze że wątpie w to że wyklucza Milan. Teraz dali im czas na "obrone" - federacja też zapewne swoje zrobi. No i chąc nie chcąc mogą popatrzeć też na gablote z pucharami Europy :roll: Zreszta federacja musi działać bo nie tylko Milan straci na ewentualnej apsencji

Awatar użytkownika
Wuju_ASR
Trampkarz
Trampkarz

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Wuju_ASR » 28 lip 2006, 1:25

Zaza pisze:Wuju chyba tylko mega zwolennicy Ligue 1 są za propozycja Lens aha i wrogowie Rossonerich :P hehe - Palermo przeciesz przewidywało tak obrót sprawy - jeśli po pierwszym wyroku Pan Szał - El Zamparino :wink: głosił hasła "Viola musi wrócić :!:" to chyba nie sądził że sąd drugiej instancji tylko zmieni kare dla Violi.

Jesli UEFA zrobi numer to mam nadzieje że właśnie Zamparini na tym skorzysta :roll: ale powiem szczerze że wątpie w to że wyklucza Milan. Teraz dali im czas na "obrone" - federacja też zapewne swoje zrobi. No i chąc nie chcąc mogą popatrzeć też na gablote z pucharami Europy :roll: Zreszta federacja musi działać bo nie tylko Milan straci na ewentualnej apsencji
no niebawem wszystko będzie jasne i niech każdy będzie zadowolony :P

Awatar użytkownika
myhalek_acm
Kapitan
Kapitan

Post Wyświetl pojedynczy post autor: myhalek_acm » 28 lip 2006, 9:24

Wuju nie da sie zrobic tak zeby wszycsy byli zadowoleni ale mam nadzieje ze milaes na mysli ze to Milan bedzie zadowolony :P

Pozdro :!:

Awatar użytkownika
myhalek_acm
Kapitan
Kapitan

Post Wyświetl pojedynczy post autor: myhalek_acm » 28 lip 2006, 9:27

sorry za post pod postem :!:

wie ktos o ktorej losowanie w Nyonie :?:

Awatar użytkownika
Adek_17
Skład C
Skład C

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Adek_17 » 28 lip 2006, 9:37

myhalek_acm pisze:wie ktos o ktorej losowanie w Nyonie
12:00. Ale nie wiem czy będzie można gdzieś obejrzeć na żywo.

Troche jest to śmieszna sytuacja, bo dzisiaj rozlosują trzecią rundę kw. LM a w losowaniu weźmie udział Milan, który jeszcze może zostać wykluczony... Wychodzi na to, że ten kto dzisiaj trafi na nas, nadal nie będzie wiedzial z kim zagra, bo może to być Milan, Pelermo i Lens...
Ja jednak jestem dobrej myśli... nawet jestem pewny tego, że zobaczymy Rossonerich w kwalifikacjach.
Pozdro

Awatar użytkownika
Zaza
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zaza » 28 lip 2006, 10:53

Adek Eurosport coś pokaże ale o 13:15 może losowanie UEFA :roll:

Jak by zdecydowali że tak nie moze być to by nie przyznali prawa gry wcale. Narazie jest tym czasowe bo i klub i federacja przedstawia swoje racje. Trzeba czekac - dziś poznamy rywala i tyle. Narazie jest troche wyolbrzymiane. Bo jeśli UEFA miała by sprzeciw to nie było by takiej sytuacji. I po co by były oświatczenia ze nie wyrok sądu bedzie wiążacy itd. Poczekamy - zobaczymy :wink:

Awatar użytkownika
czeher
Nałogowy hazardzista
Nałogowy hazardzista

Post Wyświetl pojedynczy post autor: czeher » 28 lip 2006, 11:01

Zaza pisze:Adek Eurosport coś pokaże ale o 13:15 może losowanie UEFA Rolling Eyes
:think:
13:15 Hokej na trawie Trofeum Mistrzów: Mecz Argentyna - Australia

http://www.uefa.com/index.html tutaj mozecie na zywo sledzic losowanie :!: o 12 jest rozpoczecie ale znajac tego typu imprerzy losowanie zacznie sie 30minut pozniej

Awatar użytkownika
Zaza
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zaza » 28 lip 2006, 11:24

Masz racje Czeher - mój błąd - wczoraj chyba program w dekoderze pokazywał losowanie :roll: dziś juz nie :roll: Nawet nie wiem czy Eurosport 2 wczoraj nie zapraszał na to losowanie do swojej stacji. Chyba że miałem zwidy :P Ale dzięki za link jak TV nie pokaże to warto skorzystać. :wink: Pozdro :)

Awatar użytkownika
gilardino11
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 1294

Post Wyświetl pojedynczy post autor: gilardino11 » 28 lip 2006, 12:17

Już wszytsko jasne jeśli chodzi o Milan.
Milan-Cork/Crvena Zvezda
Słabszego rywala trudno tam znaleść

ODPOWIEDZ

Wróć do „Włochy”