Wczoraj na meczu Arka - Korona był Czesiu Michniewicz i Bobo Kaczmarek - gdyby to było 7 kolejka już był sie zastanawiał kto kogo zastąpi

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zaza » 30 lip 2006, 11:25
Zaza

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Krzysztof Jarzyna » 30 lip 2006, 12:00
Krzysztof Jarzyna
Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 30 lip 2006, 12:07
cloner

Post Wyświetl pojedynczy post autor: czeher » 30 lip 2006, 12:12
Wisla wcale tak pewnie nie wygrala, bramka prezent w postaci karnego od JarczykaKrzysztof Jarzyna pisze:Legia i Wisla pewnie, choc z klopotami niewielkimi.
Masazystecloner pisze:otoz jakiegos pracownika G.Leczna
cloner jeszcze pol roku temu glosiles wszem i wobec iz Ptak powinien dostac nagrode dla najlepszego dzialaczacloner pisze:Pogon - coraz bardziej brazylijska - chyba stacza sie mocno w dol, szkoda mi tego klubu. Przyznam, ze liczylem na wiecej po Brazylijczykach. Fakt, ze sa to albo drugoligowcy, albo pierwszo-, ktorzy nie lapia sie w druzynach Wink
czeher

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zaza » 30 lip 2006, 12:15
Krzysztof Jarzyna pisze:Ciekawy wynik w GDyni, przyznam, ze nie spodziewalem sie takiego zwyciestwa Korony. Oczywiscie to dopiero poczatek, ale zaczyna sie troche podkopywac mit Stawowego cudotworcy
cloner pisze:[dzisiejszych wynikow juz nie skomentuje, bo jutro wyjezdzam]
Zaza

Post Wyświetl pojedynczy post autor: LookAsh » 30 lip 2006, 12:17
LookAsh

Post Wyświetl pojedynczy post autor: czeher » 30 lip 2006, 12:20
No nie wiem czy wygryzaLookAsh pisze:Nawet mlody Janczyk wygryza ze skladu Wlodarczyka,
czeher

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Krzysztof Jarzyna » 30 lip 2006, 12:25
Kto patrzy nieprzychylnie? No dobra ja, ale to tak uogolniajacczeher pisze:Nie wiem co tak nieprzychylknie patrzycie na LKS, moze za duzo tutaj Widzewiakow
wiec to chyba nie jest jakis wyznacznik "nieprzychylnego patrzenia" tylko realnej oceny szans. Bo na mistrza raczej szans nie majaKrzysztof Jarzyna pisze:Nie sadze, zeby ŁKS byl az tak silny, choc pewnie slaby tez nie jest.
Krzysztof Jarzyna

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zaza » 30 lip 2006, 12:51
Zaza
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Jarzinho » 30 lip 2006, 14:17
Jarzinho

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zaza » 30 lip 2006, 19:40
Zaza pisze:Bramka kolejki ?
Wolny Golański - strzał Fonfary w okno - bramka [a szczegónie ten zamach i uwolnienie sie] Gizy.
Messi E2 Ronaldinho pisze:Czym wiecej Brazylijczyków tym gorsze wyniki i bedzie spadek.
Zaza

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zaza » 06 sie 2006, 0:17
Zaza
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Martinho » 06 sie 2006, 8:40
To co zrobil bramkarz Gornika przy jeden z bramek to wola o pomste do nieba... No ale co sie dziwic jak chlopak zagral dopiero swoj 2 mecz w ekstraklasie w karierze.Zaza pisze:ale to w zasadzie Górnik strzelił dwie
Strzelili bramke i mysleli ze juz mecz jest wygrany...Zaza pisze:Legia zagrała dla Szachtara
No fakt, tez jestem pod wrazeniemZaza pisze:GKS Bełchatów
Martinho
Post Wyświetl pojedynczy post autor: futbolowa » 06 sie 2006, 11:22
futbolowa

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zaza » 06 sie 2006, 17:47
Szczerze ? to mam nadzieje ze nie - [choć bramka przednia nie powiem] - bo to będzie znaczyć że zobaczymy coś lepszegoMartinho pisze:Swoja droga ta brama Matusiaka to kto wie czy nie bedzie nominowana do pilkarskich Oscarow. Zaza jak myslisz?
Zaza
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio