Kibice na forum... - Strona 2

Wszystko o piłce w pozostałych rejonach nie tylko Europy ale i Świata. Ciekawostki, Wyniki, Transfery oraz inne wydarzenia powiązane z piłką nożną.
Awatar użytkownika
Milosz_FCI
Rezerwowy
Rezerwowy
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Milosz_FCI » 19 lis 2004, 17:07

a oto pare argumentów dla stereotypu fana juve :
zródlo ,,kibice juve gdzie jestescie'' forum Pilka.pl ........

,,JUVE FORZA'''
1cóz za twórcza inwencja

,,JUVE JEDEN Z NAJLEPSZYCH ZESPOŁÓW ŚWIATA

TEZ IM KIBICÓJĘ.''

,,nie kumam tego tematu ale ok wpisze się ''

2,,wyksztalcenie'' godne podziwu ... mam nadzieje ze sa wyjatki

Szkoda że w Juve nie ma Ronaldinho... Ale za to mamy ALEXA!!!

3 to nie wiem jak podpisac :roll:

Hmm coś nie wiele wyszło z wielkich zapowiedzi że Juve jest skończone, a Roma i szczególnie zespół X (inter:P) będą rządzić w Serie A

4 a to jest nawiazanie do tematu o wpisie kibiców juve

zaznaczam ze luknelem tylko do jednego tematu. Sami widzicie doskonali nie jestescie , troche szacunku do kibiców innych druzyn.

Awatar użytkownika
DORIAN
Pieniacz

Post Wyświetl pojedynczy post autor: DORIAN » 19 lis 2004, 19:36

Do kibicow Juve nic nie mam,z Tomusmc gadalo mi sie dobrze do momentu jak mi sie wlepil w rozmowe z RVN10 o butach,bo co go obchadza czyjes klotnie i jeszcze na mnie najechal nie majac powodow :evil:

romantyk

Post Wyświetl pojedynczy post autor: romantyk » 19 lis 2004, 19:45

Juve ma takich samych kibiców jak ManU, Arsenal czy inni. Oczywiście w każdym gromadzie znajdują się wyjątki

kostek
szara strefa pilka.pl

Post Wyświetl pojedynczy post autor: kostek » 19 lis 2004, 20:11

beckhs pisze:Juve ma takich samych kibiców jak ManU
Beckhs, nie bluźnij :evil:

:mrgreen:

Awatar użytkownika
Tomusmc
Juventino
Reputacja: 4832

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tomusmc » 19 lis 2004, 20:57

DORIAN pisze:Do kibicow Juve nic nie mam,z Tomusmc gadalo mi sie dobrze do momentu jak mi sie wlepil w rozmowe z RVN10 o butach,bo co go obchadza czyjes klotnie i jeszcze na mnie najechal nie majac powodow :evil:
Nie nie stary jest looz. Wtedy sie wkurzyłem bo troche zle napisałes, ale jak przeczytałem pozniej to RvN10 tez nie był bez winy. Przeciez to był jeden raz :) Jak było zle to sorki.

Miłosz kibice którzy tak piszą to są sztuczni kibice! Nie lubie tekstów w stylu Juve jest bajlepsze i o tym pisałem juz wiele razy! Ale fakt faktem to własnie antyjuve zaczynają najezdzac na kibiców!

Awatar użytkownika
Milosz_FCI
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Milosz_FCI » 19 lis 2004, 21:36

kostek pisze:
beckhs pisze:Juve ma takich samych kibiców jak ManU
Beckhs, nie bluźnij :evil:

dobre

Tomusmc nie mam zamiaru sie klocic . Wiec po rybke gadasz bzdury :x

Awatar użytkownika
DORIAN
Pieniacz

Post Wyświetl pojedynczy post autor: DORIAN » 20 lis 2004, 20:33

Tomusmc pisze:
DORIAN pisze:Do kibicow Juve nic nie mam,z Tomusmc gadalo mi sie dobrze do momentu jak mi sie wlepil w rozmowe z RVN10 o butach,bo co go obchadza czyjes klotnie i jeszcze na mnie najechal nie majac powodow :evil:
Nie nie stary jest looz. Wtedy sie wkurzyłem bo troche zle napisałes, ale jak przeczytałem pozniej to RvN10 tez nie był bez winy. Przeciez to był jeden raz :) Jak było zle to sorki.

Miłosz kibice którzy tak piszą to są sztuczni kibice! Nie lubie tekstów w stylu Juve jest bajlepsze i o tym pisałem juz wiele razy! Ale fakt faktem to własnie antyjuve zaczynają najezdzac na kibiców!
Spoko Tomusmc:) nie jestem zly,mm nadzieje ze nie bedziemy juz miec niepotrzebnej sprzeczki:)pozdrowka

Awatar użytkownika
Di Canio
Skład C
Skład C
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Di Canio » 30 lis 2004, 14:06

Ja jestem zdania, że wyzywanie innego klubu na Forum to zwykłe napinanie się, bowiem wszelkie nieporozumienia rozwiązuje się w życiu, a nie internetowej rzeczywistości.

Mimo wszystko nie zmienia to faktu, iż nie podał bym ręki kibicowi Romy, a także prowadził z nim dyskusji w tym mowa, również o forum.

Awatar użytkownika
LAZIO
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: LAZIO » 30 lis 2004, 15:42

Di Canio pisze:Ja jestem zdania, że wyzywanie innego klubu na Forum to zwykłe napinanie się, bowiem wszelkie nieporozumienia rozwiązuje się w życiu, a nie internetowej rzeczywistości.

Mimo wszystko nie zmienia to faktu, iż nie podał bym ręki kibicowi Romy, a także prowadził z nim dyskusji w tym mowa, również o forum.
zgadzam sie ale oczywiscie sa wyjatki :D

Awatar użytkownika
DORIAN
Pieniacz

Post Wyświetl pojedynczy post autor: DORIAN » 02 gru 2004, 20:48

LAZIO pisze:
Di Canio pisze:Ja jestem zdania, że wyzywanie innego klubu na Forum to zwykłe napinanie się, bowiem wszelkie nieporozumienia rozwiązuje się w życiu, a nie internetowej rzeczywistości.

zgadzam sie ale oczywiscie sa wyjatki :D
No My cos o tym wiemy nie??pozdro for U :)

ODPOWIEDZ

Wróć do „Piłka nożna na świecie”