Filmy

Awatar użytkownika
Void
Don Corleone
Reputacja: 0

Post autor: Void » 03 sie 2006, 13:19

WZGÓRZA MAJĄ OCZY
RóżA ten opis jest lepszy, chociaż zawiera kilka błędów rzeczowych :P
Filmweb.pl pisze:Pewne amerykańskie małżeństwo aby uczcić swoją dwudziestą piątą rocznicę ślubu wybiera się do słonecznej Kalifornii. Zabierają ze sobą syna, dwie córki, męża starszej z córek oraz jedyną wnuczkę. W pewnym momencie wycieczki głowa rodziny decyduje, że zamiast jechać autostradą pojadą przez pustynie aby podziwiać widoki. Jak się szybko okazuje był to fatalny wybór, ponieważ na środku pustyni ich auto łapie kapcia i to w dodatku nie przez przypadek. Ich prześladowcą jest rodzina mutantów, którzy swój obecny wygląd zawdzięczają przeprowadzanym na pustyni testom atomowym.

RóżA pisze:Horror o nieco oklepanej już tematyce, ale śmiało można powiedzieć, że swój urok ma.
Z tą oklepaną tematyką się zgadzam, natomiast ja w nim nie odnalazłem żadnego uroku, z wyjątkiem
RóżA pisze:Emilie de Ravin
:love:
Nawet ci kanibale wiedzieli co dobre :lol:
Jej siostra zupełnie nie przypadła mi do gustu-wygląd bez rewelacji, aktorstwo mierne :roll: IMO najciekawszą postacią był szef (:?:) kanibali, ten który nie ruszał się z fotela i śpiewał hymn USA :lol: Ogólnie nie wiem jak podsumować ten film, ale niestety nudziłem się na nim.
Moja ocena: 3+/10

Teraz, żeby nabrać z powrotem nici sympatii do horrorów ściągam Wolf Creek - podobno rewelacja :wink:
RóżA jeśli lubisz horrory z ładnymi dziewczynami to polecam Ci "Drogę bez powrotu", aktorki są dużo ładniejsze niż we "Wzgórzach..." a cały film zawiera dużą dawkę humoru i jest bardziej efektowny :)

Wróć do „Kultura, polityka, wydarzenia”