Post Wyświetl pojedynczy post autor: Redni » 04 sie 2006, 11:43
Redni
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Rydzek » 05 sie 2006, 12:53
http://bramkipolakow.com/news.php tutaj są bramki Legiimlody_10 pisze:Bramki z ostatniego meczu Legii z amatorami z islandi bardzo byłbym wdzięczny:)
Rydzek

Post Wyświetl pojedynczy post autor: smela-juninho » 05 sie 2006, 14:17
smela-juninho
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Martinho » 05 sie 2006, 14:32
Martinho
Post Wyświetl pojedynczy post autor: mlody_ » 05 sie 2006, 15:10
Nantes - Lyon (1:3) :Martinho pisze:Poprosze goraco o bramki z wczorajszego meczu Nantes - Lyon. Z gory dzieki.
mlody_

Post Wyświetl pojedynczy post autor: smela-juninho » 05 sie 2006, 16:32
smela-juninho
Post Wyświetl pojedynczy post autor: mlody_ » 05 sie 2006, 17:02
W WMM to jest normalne, a przyczyny mogą być różne - kodeki, no i błędy w WMMsmela-juninho pisze:mam problem.robię kompilacje w WMM 2 aż tu nagle jak dodaje jakąś bramke to WMM mi się wyłancza.co to może byc??
mlody_
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Rydzek » 05 sie 2006, 23:49
Ponawiam prośbęJa mam natomiast inna prośbe. Licze w szczególnosci na mlodego, ale jak ktos inny pomoze, to tez sie stasznie ucziesze . Przydałaby mi sie kompilacja Maćka Żurawskiego, z wszystkimi bramkami z pierwszego sezonu w Celticu . Bardzo na was licze . Nie musi być jaka bardzo ładna, tylko zeby byly wszystkie brameczki. A jak nie, to prosze przynajmniej o jakis namiar do wszystkich bramek Magica.
Pozdrawiam
Rydzek

Post Wyświetl pojedynczy post autor: rebuzz » 06 sie 2006, 0:49
rebuzz

Post Wyświetl pojedynczy post autor: smela-juninho » 06 sie 2006, 11:38
smela-juninho
Post Wyświetl pojedynczy post autor: mlody_ » 06 sie 2006, 12:50
Tutaj mam o nim kompile, ale nie wiem czy tam są wszystkie jego bramki z tamtego sezonuRydzek pisze:Ponawiam prośbęJa mam natomiast inna prośbe. Licze w szczególnosci na mlodego, ale jak ktos inny pomoze, to tez sie stasznie ucziesze . Przydałaby mi sie kompilacja Maćka Żurawskiego, z wszystkimi bramkami z pierwszego sezonu w Celticu . Bardzo na was licze . Nie musi być jaka bardzo ładna, tylko zeby byly wszystkie brameczki. A jak nie, to prosze przynajmniej o jakis namiar do wszystkich bramek Magica.
Pozdrawiam.
mlody_
Post Wyświetl pojedynczy post autor: REAL FAN » 06 sie 2006, 14:11
REAL FAN

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tomi » 06 sie 2006, 14:30
Tomi
Post Wyświetl pojedynczy post autor: mlody_ » 06 sie 2006, 19:44
Real Madryt - Reggina (1:0) :REAL FAN pisze:Witam,
Ogromna prośba ... kto z was może załatwić bramke lub lepiej skrót z meczu REGGINA 0-1 REAL MADRYT ???
POZDRO 4 ALL !
rebuzz pisze:Ma ktoś bramki z meczu Borussia Dortmund - Tottenham 1-1 ? prosze i dziekuje i pozdrawiam
Na razie mam tylko gola BerbatovaTomi pisze:Ja prosze o bramki z meczu BVB - Spurs
Frei i Berbatova
Z góry dzięki
mlody_
Post Wyświetl pojedynczy post autor: archie » 07 sie 2006, 10:59
archie
Wróć do „Piłka nożna na świecie”
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio