A cele Milan zawsze ma te same - potrójna korona - scudetto, triumf w CL i... Puchar Włoch

Post Wyświetl pojedynczy post autor: AgaM » 06 sie 2006, 21:29
AgaM

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zaza » 06 sie 2006, 23:49
Zaza

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Łukasz_ » 06 sie 2006, 23:53
Łukasz_

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zaza » 06 sie 2006, 23:58
Zaza
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Ewa_ » 07 sie 2006, 0:00
Za Bonere wydali 2,5 mln euro, natomiast za Shevę dostaliśmy ok.60 mln euroZaza pisze:Popszedniego okna wydali 35 milionów - [Gila = 25 - Jankul = 10] - w tym odeszedł już Stam, Rui Costa i Sheva [ sumy nie do zbadanie] a wydali ? Gourcuff = 7,5 miliona - Bonera = ? i okno trwa.
Ewa_

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Łukasz_ » 07 sie 2006, 0:02
Łukasz_

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zaza » 07 sie 2006, 0:10
Ewo jestem na 99% przekonany że to nie prawda - bo to samo źródło podało w ten sam dzień że Dalla Bona odszedł do Parmy w rozliczeniu - a potem że do AEK Ateny a jak sie okazuje nigdzie nie odszedł ...ewaacm pisze:Za Bonere wydali 2,5 mln euro [...]
To że my czy prasa nic nowego nie wie - nie znaczy że klub nie działa na rynku - z Bonera Cie zagieli jak nic - podobnie jak mnie. Wiec "ciech ploteczke na ławeczke"Łukasz_ pisze:6 dni to dużo jak na ten okres Mercato
Zaza
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Ewa_ » 07 sie 2006, 0:16
o jakim źródle mówisz?Zaza pisze:Ewo jestem na 99% przekonany że to nie prawda - bo to samo źródło podało w ten sam dzień że Dalla Bona odszedł do Parmy w rozliczeniu - a potem że do AEK Ateny a jak sie okazuje nigdzie nie odszedł ...
Tez na to liczę...zresztą Silvio, po odejściu Shevy, ładnie mówiąc, jest "lekko" poddenerwowany, więc na pewno coś sypnieZaza pisze:80 ?nie ma nic przeciwko ale znając Łysego nie wyda wszystkiego a znów zainwestuje
Choc w sumie i tak najbardzie licze na Silvio i jakoms max operacje na czesc jego powrotu na fotel prezydenta klubu
Ewa_

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Łukasz_ » 07 sie 2006, 0:19
Łukasz_

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zaza » 07 sie 2006, 0:27
Zaza
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Ewa_ » 07 sie 2006, 0:31
DziękujęŁukasz_ pisze:Ewaacm witaj na forum, ładne zdjęcia
Ja akurat mam te wiadomości z forum devilsmanii, od niejakiego Waltera, który powołuje się na znajomość z BraidąZaza pisze:Głowy nie dam ale to było chyba www.tuttomercatoweb.com - na 99% Wink Wiesz nie zapisuje news mercato w folderach bo mi mi pamieci nie straczyło Razz Mam w głowie info hehe Wink
Ewa_

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zaza » 07 sie 2006, 0:35
Zaza
Post Wyświetl pojedynczy post autor: peyter » 07 sie 2006, 7:47
peyter

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zaza » 07 sie 2006, 10:55
Mamy dziś 7 sierpnia - na moje oko 70% czołowych klubów nie odkryło jeszcze kart. Tak zawsze jest że na wiśieńki na torcie się czeka. Nie po raz pierwszy i nie ostatni. Może Barca bo ona uzupełniała skłąd i może Atletico bo Ci pokazali pazurki. Podobnie Viola bo ona działała w transiepeyter pisze: denerwujace ze dalej nie mamy zadnego poważnego wzmocnienia !
Zaza
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Morrow » 07 sie 2006, 11:17
Morrow
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio