Mercato Rossonerich - Strona 125

Miejsce spoczynku zamkniętych tematów.

Kto uzupełni atak Rossonerich?

Mirko Vucinić
7
9%
Carlos Tevez
14
18%
Fernando Torres
10
13%
Ronaldinho
3
4%
Ronaldo
9
11%
Rafaell Sobis
5
6%
Maris Verpakovskis
8
10%
Niespodzinka !
3
4%
Nikt z tej listy ...
8
10%
Nikt, bo zmieni się system gry na jednego napastnika ...
12
15%
Awatar użytkownika
Łukasz_
Kapitan
Kapitan
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Łukasz_ » 08 sie 2006, 11:07

Tutaj jest wypowiedź samego Teveza. Nie wiem czy Corinthians wystawiło go na liste transferową ale sam piłkarz rozważa zmiane klubu. To dobrze dla nas :lol:

"Uważam, że w tej sytuacji pozostanie w Corinthians będzie dla mnie trudne, ponieważ moja córka i moja żona są teraz bardzo wystraszone po tym, co się wydarzyło. To, co zrobili kibice jest czymś bardzo trudnym do zapomnienia. Bardzo ostrożnie i uważnie będę podejmował kolejne kroki, ponieważ mam córkę, to nie jest łatwa sytuacja. Rozumiem, że fanom nie spodobał się mój gest, ale najpierw oni powinni uszanować moją osobę. Wykonałem taki gest, ponieważ mnie obrażali, w innym wypadku nie postąpiłbym tak, jak postąpiłem. Kiedy mnie przeproszą, zrobię to samo. W każdym razie będę musiał porozmawiać o tej sytuacji z moją rodziną. Osobiście chciałbym zostać w Brazylii, ale moja rodzina jest bardzo zasmucona po tym, co się wydarzyło. W dodatku, gdy nadal będę grał w Corinthians, nie będę zabierał ze sobą swojej rodziny."

Awatar użytkownika
AgaM
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: AgaM » 08 sie 2006, 11:36

Łukasz ze sports it:
Per Ibrahimovic al Milan si attende l’ufficialità
więc chyba pozamiatane :roll:

Awatar użytkownika
Łukasz_
Kapitan
Kapitan

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Łukasz_ » 08 sie 2006, 12:48

AcMilan.com.pl pisze:Agent Carlosa Teveza – Adrian Rucco, poinformował media, że jego piłkarz nie ma żadnych ofert z innych klubów. W ostatnim czasie, przyszłość Argentyńczyka stanęła pod znakiem zapytania, ponieważ piłkarz wpadł w konflikt z kibicami brazylijskiej drużyny. Pozyskaniem piłkarza w ostatnim czasie zainteresowany był AC Milan. Chęć przetransferowania piłkarza wyraził także Manchester United i Chelsea Londyn.
Dziwne. Taki piłkarz a jego agent opowiada o braku ofert :? Ale robi się coraz głośniej i to jest ważne. Jak widać Tevez jest pośrodku, nie zadecydował że odchodzi ale nie potwierdził że zostaje. Trzeba czekać.

Awatar użytkownika
Chlopaczek
Ten obcy
Reputacja: 3308

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Chlopaczek » 08 sie 2006, 12:50

Ha ha kto nazywa Ibrahimovica nowym Van Bastenem? :lol: :zgon:

Szykuje sie kolejny dramat tym razem za 28 milionow euro.Czyzby Silvio zrobil sobie z geby cholewe?Podobno 25 milionow to maks mial byc (ja bym za niego nie dal 2.5 chyba ze wiedzialbym ze sprzedam go potem drozej).

Ech.Naprawde lepiej powalczyc o Teveza.Ciagle wierze ze Ibra przejdzie gdzies indziej.Moze Chelsea wkroczy w ostatniej chwili? :pray:

Chociaz jak teraz czytam ze Stara Dama interesuje sie Iaquinta to dochodze do wniosku ze nie mamy tak najgorzej :lol:

ZabiliMiKrowe
Trampkarz
Trampkarz

Post Wyświetl pojedynczy post autor: ZabiliMiKrowe » 08 sie 2006, 12:58

Smiech przez łzy Chlopaczku :P? Wierzysz...w to akurat ja nie uwierze :D...a wracajac do tematu jeszcze bedziesz zadowolony z Bośniako-Szweda, porownania do Marco sa przesadzone fakt,ale Zlatko juz nie raz pokazal ze jest bardzo dobrym zawodnikiem, Milan bedzie mial z niego pozytek :)

Awatar użytkownika
gilardino11
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 1294

Post Wyświetl pojedynczy post autor: gilardino11 » 08 sie 2006, 13:12

No zobaczymy co z tym Zlatanem będzie ja mam nadzieje że jednak kogoś innego kupimy.A te niby 28 milionów Euro co żądają władze Juve można wydać na innych bardziej wartościowych zawodników.A z tego co wiem to Zlatan ma ostatni rok kontraktu i znając go jak teraz nie odejdzie to zrobi to za rok za Free.A Milan podobno znowu zaczął zabiegać O Gallasa po tym jak William powiedział znowu że chce odejść i nie pasuje do Chelsea.Oby to była prawda bo takiego zawodnika trudno znaleźć na rynku transferowym i jeszcze tak taniego..

Awatar użytkownika
ZatykaczACM
Junior
Junior

Post Wyświetl pojedynczy post autor: ZatykaczACM » 08 sie 2006, 13:45

Tylko nie Zlatan! Za 28 mln można spokojnie kupiś Teveza, który jest o niebo lepszy od Ibrahimovica.

Awatar użytkownika
Łukasz_
Kapitan
Kapitan

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Łukasz_ » 08 sie 2006, 13:58

Gallas to długo historia. Piłkarz bardzo dobry, wszechstronny w obronie i jest do brania za małe pieniądze. Można powiedzieć że jest idealnym kandydatem do zasilenia naszej lini obronnej. My się nim interesujemy a on sam chce grać u nas i to jest bardzo ważne bo nie tylko Milan chce go wiedzieć w swoich szeregach. Jest tylko jeden problem - Chelsea. Oni go puścić nie chcą i jak narazie nic nie mówi aby Jose dał mu wolną ręke nawet pomimo tego że Milan wkońcu sprzedał Szewe :roll: Trzeba czekać.

Ibrahimović niech sobie zostanie w Turynie i będzie najlepiej.

Awatar użytkownika
Zaza
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 1

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zaza » 09 sie 2006, 12:28

ZatykaczACM pisze:Tylko nie Zlatan! Za 28 mln można spokojnie kupiś Teveza, który jest o niebo lepszy od Ibrahimovica.

Pisze petycje do łysego odnoście dalszej cześci mercato w naszym wykonaniu - popierasz ? dane na prv :P :wink:

Łukasz z Gallasaem długo historia ale nie wiem czy pamiętasz kiedyś głównym powodem odrzucanie nowego kontraktu była złość że pełni w zespole role "zapchaj dziury" - nie wiem czy wiesz ale na poczatku popszedniego sezonu Chelsea w meczach ligowych przez 5 kolejek grała duetem Terry Gallas na środku i nie straciła bramki :!: Wiec Gallas wymagał by Jose mu zaufał a nie zmieniał coś jak wrócim Carvalho - jednak zmienił co nie to tym bardzie ze Del Honro miał uraz i Gallas do końca sezonu latał lewa flanka prawa flanka i środek. To pokazuje jak dobrym jest zawodnikiem ale też mu się to nie podoba. Kiedyś czytałem wywiad w którym mówił William Gallas stoper :P a gre na boku defensywy wymusiłu u niego decyzje trenera i problemy kolegów. Ja nie pamięta bo to juz troche czasu ale ciekawe czy graja na Stade Velodrome w Marsyli też grał na boku [?] Ciekawe jak to się zakończy - teraz by sie przydał przed meczem z Crveną [po 5 treningach] jak nic :P

Awatar użytkownika
ZatykaczACM
Junior
Junior

Post Wyświetl pojedynczy post autor: ZatykaczACM » 09 sie 2006, 14:20

Szkoda żę Juventus odrzrzucił ofertę Interu dotyczącą Ibrahimovica. Teraz Milan ma większe szanse na sprowadzenie tego pajaca:(

Zlatan do Interu!!

Kogo?

Awatar użytkownika
Łukasz_
Kapitan
Kapitan

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Łukasz_ » 09 sie 2006, 14:38

Zaza pierwsze mi pokaż tą petycje bo Ty też masz czasami szalone pomysły :lol:

Inter dostał kosza od Juve... już pewnie są załamani i do starszej laski nie wystartują ale niech jeszcze walczą może się uda. Mam nadzieje że my też zostaniemy spławieni bo 30mln to jak dla mnie żart :lol:

Awatar użytkownika
Zaza
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zaza » 09 sie 2006, 14:43

Moderator pisze:Kogo?

Co Kogo ? kogo to obchodzi ? :lol:

Zatykacz wczoraj news a la Inter bliżej - dziś Milan bardzo blisko czyli tak jak w sobote i czwartek bo w piątek był Inter bliżej :P

Oferta Milanu [prasowa] za Szweda to 28 milionów - Inter ponoć wczoraj dawał 22 [a nie 24 jak sądziłem] i została z marszu odrzucona. Teraz Juve wystawi Ibre na allegro :P To czy Inter przebije oferte Milanu czy to że Milan już nie złoży inej oferty bo się ogadali jest czescią serialu :wink: Jeszcze z 12 razy sie spotkają działacze - a jak do czasu reważnu z Crveną Inter nic nie zdziała to znak że już teraz jest po zawodach :roll:

Teraz koło nosa mi lata Zlatan dzisiejszy mecz ważniejszy. Przeciesz juz miała być oficjalne iformacje odnoście Szweda i nadal jest serial wiec liczy się tylko mecz z Crveną :P

Awatar użytkownika
Zaza
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zaza » 10 sie 2006, 9:38

Chlopaczek ponowie z calciomercato są z Tobą :wink: Zlatan nieoficjalnie w Interze :twisted: Dziś czwartek także dziś w Interze :P bedzie zarabiał 4,5 miliona euro a zapłaca za niego 25 milionów. Może dzisiaj prezentacja :P

Ja wiem ze to dziwnie wygląda że Milan daje 28 a Inter 25 i sie w nocy dogadali, że prezentacje lada dziś jak ta z Milanello kilka dni temu [ale wtedy był ponidziałem :P ] ale widac nawet działącze dbają o Twoje samopuczucie :P

Teraz szukaj nowych wypowiedz agenta Carlitosa :wink: Dida zagrał wczoraj ale Corinthians nie gra w LM :]

Awatar użytkownika
Zaza
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zaza » 10 sie 2006, 10:07

UFFICIALE: Ibrahimovic è dell'Inter

Chlopaczek i teraz już nie ma pytań - mam nadzieje ze rozegrasz to jak trzeba bo jak narazie marzenie Twoje sie spełniają :P Jak byś Ty tym kierował, chyba dziś pijesz na trzech :wink:

Az się boje teraz spekulować :roll: Bo wiecie co to może oznaczać :] Ale cisza prasowa :P

Gratuluje Interowi transferu :!:

P.S. Przepraszam ze post pod postem ale gdy dałem zmień wygasała strona może ktoś to zmienić ?

Panowie a odejście Buffona jest prawie tak pewne [ :wink: ] jak to że Ruben Olivera jest dumny że bedzie grał w Juve nawet w serie B :!: Bo Juve to Juve .... i wybrał Sampdorie ... :twisted:

K u b a
Skład C
Skład C

Post Wyświetl pojedynczy post autor: K u b a » 10 sie 2006, 11:01

A to kłamczuch z tego Morattiego. :? Wczoraj mówił, że to już koniec transferów Interu... A teraz podobno jeszcze Buffon na 75% zawita do nich..! Czyli jednak jest do wyrwania... Jeśli jeszcze jego nasi dzialacze odpuszczą, to naprawdę można już spisać ten sezon na straty... [*]

Zablokowany

Wróć do „Wracając Do Meritum”