Real Madryt (zbiorczy) (cz.2) - Strona 230

Wszystko o piłce nożnej w Hiszpanii: La Liga (Primera Division), Zawodnicy, Kluby (FC Barcelona, Real Madryt, Atletico Madryt) | Reprezentacja Hiszpanii | Transfery, Wyniki, oraz inne wydarzenia związane z hiszpańską piłką.
ODPOWIEDZODP

Największy błąd Realu po 2000?

Zwolnienie Del Bosque
0
Brak głosów
Oddanie Robbena
5
33%
Oddanie Sneijdera
1
7%
Zatrudnienie Beniteza
1
7%
Zwolnienie Xabiego
6
40%
Zatrudnienie Mourinho
2
13%
Awatar użytkownika
M@tinho
Skład C
Skład C
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: M@tinho » 08 sie 2006, 23:28

Ja tam uważam, że Reyes jest lepszy od Riberiego, (chyba go z twarzy nie lubię :) ) a zresztą Reyes może grać na skrzydle w ataku i środku też coś próbował, bo w Arsenalu przez jakiś czas grał jako Second Striker czyli kolo grający za napastnikami

Awatar użytkownika
Tobik33
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tobik33 » 08 sie 2006, 23:34

Ribery w Francji już jest znany od kilku lat...
Gdyby grał w lepszym klubie niż ten z Marsylii wiesz mi dowiedział byś się o nim szybko :) Ja tam mu życzę aby przeszedł do Lyonu :) tam pasuje. A Reyes niech zostanie w Arsenalu choć przez wielu z was już jest kupiony...

Awatar użytkownika
Berik
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Berik » 08 sie 2006, 23:35

M@tinho pisze:(chyba go z twarzy nie lubię
:?
Reyes pasowalby do Madrytu. Hiszpan, gral w La Liga i wszechstronnosc.Jak ktos wczesniej wspomnial Ribery to bardziej skrzydlowy, choc pewnie ofensywnego srodkowego, tez by rade dal zagrac.Ale czy Real ma znowu kupowac i pozniej na sile gdzies wpychac?dla Riberego raczej miejsca nie ma. Beckham chyba nietykalny jest, Cicinho z powodzeniem moze grac na prawej flance. Dla Riberego nie ma miejsca.
Co do Reyesa to na pewno ten transfer bylby bardziej przemyslany.
Vianuch pisze:Reyes jest troche przereklamowany, a Ribery jest młodszy, lepszy, tańszy Smile
A po czym sadzisz, ze Reyes jest przereklamowany??I Ribery lepszy i tanszy??klocilbym sie.

Awatar użytkownika
vakabayashi
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: vakabayashi » 08 sie 2006, 23:37

makis pisze:IMO to, ze Hiszpan dzisiaj nie zagral, w cale nie musi oznaczac, ze odejdzie z Londynu. Arsene ma z czego wybierac i mogl miec inna koncepcje skladu na ten mecz
Makis - właśnie ze ma znaczenie to ze Reyes nie zagrał, gdyby naprawde Wenger chciał uciąć plotki wystawiłby go na końcowe 3 minuty czy 3 sekundy. Daleko jestem od stwierdzenia ze jest juz Reyes graczem Realu, ale gdyby nic nie było na rzeczy to spokojnie by wystawił dziś hiszpana zeby uciąć to wszystko. Tymbardziej ze Arsenal prowadził spokojnie 3:0 od 79min.

makis pisze:Oddala sie natomiast transfer Diarry. Lyon oglosil na swojej stronie internetowej, ze Malijczyk nie jest na sprzedaz. Ciekawe, czy to tylko podbijanie ceny, czy rzeczywiscie ten transfer jest nierealny.
Tu też nie jest nic przesądzone, Lyon sobie moze pisać na stronie internetowej co chce, i tak to nie zmienia faktu ze Diarra chce odejść to tylko zwykłe podbijanie ceny skonczy sie pewnie na ok. 27.5mln euro ale Momo powinien jednak do nas dołączyć Zresztą kluczowa jest sama chęć gry w barwach Realu malijczyka.

Vianuch pisze:Ja szczerze mówiąć wolałbym Riberiego w Realu
Trudna sprawa, obaj piłkarze o podobnym talencie z tym ze akurat Frank błysnął na mundialu a Reyes jakoś nie :wink: W kazdym badz razie Real to klub hiszpański i kolejny hiszpan w składzie to było by coś :lol:
Ribery skończy pewnie w Lyonie.

Tak jak mówiłem te 3 transfery sa ze sobą powiązane. Lyon Arsenal Real z tej trójki jakieś 2 kluby zyskają sportowo a jeden ekonomicznie.
Oczywiście gdy to całe gdybanie ma jakieś przełożenie na rzeczywistość

dawdi17
Skład B
Skład B

Post Wyświetl pojedynczy post autor: dawdi17 » 08 sie 2006, 23:50

Wie ktoś może o której godzinie Real gra z DC United? Proszę o szybkie info

Awatar użytkownika
Tobik33
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tobik33 » 09 sie 2006, 0:00

dawdi17 pisze:Wie ktoś może o której godzinie Real gra z DC United? Proszę o szybkie info
tak trudno wyszukać w google :/ dzieci neostrady :/

Comcast will be broadcasting the Real Madrid vs. DC United game next Wednesday. The game starts at 11:00 pm reszte zrób sobie sam :P

dawdi17
Skład B
Skład B

Post Wyświetl pojedynczy post autor: dawdi17 » 09 sie 2006, 0:17

http://www.ticketmaster.com/event/0F003 ... orcatid=11

sprawdź sobie sam cwaniaczku. I co? Każdy podaje inną godzinę, dlatego takie zamieszanie. I sorry, ale ja się spytałem a ty mi wyjeżdżasz "dziecko neostrady". Uważaj co mówisz ok?!

Awatar użytkownika
wianuch
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Reputacja: 38

Post Wyświetl pojedynczy post autor: wianuch » 09 sie 2006, 0:18

Berik pisze:A po czym sadzisz, ze Reyes jest przereklamowany??

W Arsenalu mało co pokazał, czasem nawet grzał ławę. Jedyny dobry jego sezon to był ten ostatni w Hiszpani.

vakabayashi pisze:kolejny hiszpan w składzie to było by coś

Może jednak warto postawić na jakość, a nie na pochodzenie....

Tobik33
Gościu ładnie sie pyta o której jest mecz a Ty go od dzieci neostrady wyzywasz :wink:

dawdi17
Sądze, że jedna godzina to czas hiszpański, druga polski, a 3 amerykański.

Awatar użytkownika
fieldy
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 2090

Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 09 sie 2006, 0:20

Vianuch pisze:a Ribery jednak umie sie zachować pod bramką
jedyne czego brakowało Ribery'emu podczas mundialu to ... zimnej krwi pod bramką rywali. Ile bramek w lide strzelił ?

Vianuch pisze:Ale Frank młodszy
chyba jednak Jose jest młodszy :!:
Tobik33 pisze:Reyes nie zagrał to oznacza że będzie grał w Realu ?? nie sądze Wenger nie jest taki głupi a poza tym Herny też nie zagrał to oznacza że będzie w Realu ?? Jeszcze jak jutro Kaka nie zagra to będzie istne szaleństwo na niebieskiej stronie...
miał grac przed meczem, Wenger mówił, ze go wystawi, nie wystawił - pewnie czeka na rozwój wydarzeń w prawie Ribery'ego, gdy kupi Francuza [a tą nację lubi sprowadzać ... Francuz :D] to bardzo możliwe że puści Reyesa d o Realu, dlatego póki co nie chciał mu zamykac drogi, gdybysmy nie kupili Ribery'ego - to zapewne Reyes zagra w rewanżu.
dawdi17 pisze:Ja wolę Reyesa. Po pierwsze jest to Hiszpan, a Madryt ich potrzebuje niestety importowanych Rolling Eyes . Po drugie Hiszpan może grać na lewym skrzydle, środku pomocy, ofensywnego pomocnika (mediapunto), cofniętego napastnika jak i klasyczną "9", a więc sporo.
jak Reyes da sobie radę na środku pomocy to stawiam wszytskim kolejke :D

Awatar użytkownika
Berik
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Berik » 09 sie 2006, 0:28

Vianuch pisze:W Arsenalu mało co pokazał, czasem nawet grzał ławę. Jedyny dobry jego sezon to był ten ostatni w Hiszpani.
To jest fakt, ze nie zaaklimatyzowal sie odpowiednio, ale czy to jest od razu powod, zeby go nazywac przereklamowanym??zauwaz, ze w meczach z Realem w LM blyszczal, (nawet wturlal sie na boisko :lol: ). Reyes ma przyszlosc ale wlasnie chyba nie w Anglii. Smiem stwierdzic, ze jesli Jose trafilby do MAdrytu to odbudowal by sie i pokazal niedowiarkom, ze grac umie. Sam czasem patrze z powatpiewaniem na to co robi, ale umiejetnosci drzemia w nim wielkie. Przereklamowany to on na pewno nie jest jesli ho porownujesz z Riberym. Przyznaj ile razy widziales Francuza w akcji?ja przyznam, ze niewiele i nie wiem do konca na co go stac.
Ostatnio zmieniony 09 sie 2006, 0:33 przez Berik, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
wianuch
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Reputacja: 38

Post Wyświetl pojedynczy post autor: wianuch » 09 sie 2006, 0:31

Berik pisze:Przyznaj ile razy widziales Francuza w akcji?

W sumie widziałem go tylko na MŚ, ale bardzo mi się podobał. A Reyesa widziałem w Arsenalu wielokrotnie i jego najlepszy mecz to był z Realem.

fieldy pisze:Vianuch napisał:
Ale Frank młodszy

chyba jednak Jose jest młodszy

Chyba jednak obaj mają po 23 lata, sorry za pomyłkę ;).

Awatar użytkownika
Makis
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Makis » 09 sie 2006, 0:33

fieldy pisze: miał grac przed meczem, Wenger mówił, ze go wystawi, nie wystawił - pewnie czeka na rozwój wydarzeń w prawie Ribery'ego, gdy kupi Francuza [a tą nację lubi sprowadzać ... Francuz :D] to bardzo możliwe że puści Reyesa d o Realu, dlatego póki co nie chciał mu zamykac drogi, gdybysmy nie kupili Ribery'ego - to zapewne Reyes zagra w rewanżu.
A Francuz nie dementowal czasem dzisiaj zainteresowania Ribery'm na oficjalnej stronie Kanonierow :?: Mowil, ze ma Reyesa, Rosickiego, Walcotta, Hleba i Ljungberga i ze pilkarz OM nie jest mu potrzebny. W sumie ma racje, druga linie macie bardzo silna. Sadzisz, ze to tylko taka gierka z jego strony :?: :)
vakabayashi nie podzielam niestety Twojego optymizmu. Zobacze to uwierze :D

Awatar użytkownika
Berik
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Berik » 09 sie 2006, 0:34

Vianuch pisze:W sumie widziałem go tylko na MŚ, ale bardzo mi się podobał
Wszystkim sie podobal. Ale oceniajac graczy tylko przez pryzmat MS, to by sie okazalo , ze 3/4 zawodnikow z najwiekszych klubow to przereklamowane leszcze.

Wracajac do Reyesa, to gdyby naprawde dawal ostro dupy, to Wenger juz by sie go dawno pozbyl.

Awatar użytkownika
fieldy
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 2090

Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 09 sie 2006, 0:38

makis pisze:A Francuz nie dementowal czasem dzisiaj zainteresowania Ribery'm na oficjalnej stronie Kanonierow Question Mowil, ze ma Reyesa, Rosickiego, Walcotta, Hleba i Ljungberga i ze pilkarz OM nie jest mu potrzebny. W sumie ma racje, druga linie macie bardzo silna. Sadzisz, ze to tylko taka gierka z jego strony Question
nie było mowy o tym, ze Ribery mu nie jest potrzebny, mówił tylko, że reyes zagra jeśli będzie taka potzreba, widać potrzeby nie było.
Mógł tylko nie mówić, ze Rosicky zacznie na ławce, skoro wiedział, ze tak nie będzie.
Ju pisałem o tym w temacie Arsenalu - w nowym sezonie na Emirates bedzie grał 1 z piłkarzy [Reyes, Ribery] obaj grac u nas nie będą - bo my nie Chelsea - nie sadzamy reprezentantów róznych krajów na trybunach.
Obojetnie który nie bedzie grał - ja będę zadowolony. Obaj mi pasują
Berik pisze:Wszystkim sie podobal. Ale oceniajac graczy tylko przez pryzmat MS
Przecież Ribery był wybrany chyba graczem sezonu we Francji, nie jest anonimowy, za darmo też nie grywał w 1 składzie Francuzów.
Berik pisze:Wracajac do Reyesa, to gdyby naprawde dawal ostro dupy, to Wenger juz by sie go dawno pozbyl.
Przecież Reyes to jeden z naszych najlepszych piłakrzy, zawsze bardzo ambitny, biega za 3, i dużo podaje, już pomijając wywalczane karne :D

makis pisze:<--- przeczytalem wiec pytam
cały Wenger - nie powiedział, że go nie chce - tylko zapytał gdzie go wciśnie :D odpowiedź jest prosta - na miejsce Reyesa :wink:
Ostatnio zmieniony 09 sie 2006, 0:49 przez fieldy, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
Makis
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Makis » 09 sie 2006, 0:46

http://www.arsenal.com/article.asp?this ... nck+Ribery? <--- przeczytalem wiec pytam :)
fieldy pisze:Ju pisałem o tym w temacie Arsenalu - w nowym sezonie na Emirates bedzie grał 1 z piłkarzy [Reyes, Ribery]
Tez chcialbym moc powiedziec, ze jeden z tych pilkarzy bedzie na pewno gral w nowym sezonie na Santiago Bernabeu :D
fieldy pisze: Obojetnie który nie bedzie grał - ja będę zadowolony.
No raczej, kto by nie byl :?: :D

ODPOWIEDZ

Wróć do „Hiszpania”