Wasze prywatne typy - Strona 212

Sprawy związane z bukmacherką, typowaniem wyników oraz stawkami.

Ile standardowo zdarzeń grasz na jednym kuponie?

Tylko single
36
9%
Dwa do czterech zdarzeń
170
42%
Pięć do ośmiu
153
38%
Puszczam wyłącznie pociągi
21
5%
Brzydzę się bukmacherką
21
5%
Awatar użytkownika
Yukasz
Basket fan hooligan
Reputacja: 0
Lokalizacja: Muzeum Ziemi Podlaskiej, ul. Alternatywy 4, Wiórkowo

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Yukasz » 09 sie 2006, 14:24

fieldy pisze:Arsenal was chyba nie zawiódł
:spoko: Choć niewiele brakowało :?
Cris7 pisze:Też nie byłem taki pewny Lewskiego i mimo, że staewka była ładna to czeherowi nie zuafałem
Ja trochę mu uległem :oops:

Mój kupon:

Dynamo Zagrzeb - Arsenal FC (1X2) Arsenal Arsenal :D
Red Bull Salzburg - Valencia CF (Podwójna szansa) X lub Valencia -
Szachtar Donieck - Legia Warszawa (1X2) Szachtar -
Galatasaray - FK Mlada Boleslav (1X2) Galatas. -
Lewski Sofia - Chievo Verona (Podwójna szansa) L. Sofia lub X -

Awatar użytkownika
fieldy
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 2089

Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 09 sie 2006, 14:46

czeher pisze:DLa mnie najpewniejszy mecz Exclamation jestem tego tak pewnien, ze moglbym postawic caly dobytek Laughing jezeli to nie wejdzie juz sie tutaj nie pojawie
ile juz było taki śmiałków co rzucali takie teskty :lol: zawsze wracają
czeher pisze:Kogos przekonalem Question Fieldy
ty grałes wczoraj Arsenal - ja gram dziś Lewski - Chievo 1 8) Arsenal wygrał ? Umowa ? aleee !
Lukaz pisze:Choć niewiele brakowało :?
no, mieli tylko 100 sytuacji i stzrelili zaledwie 3 gole :P

Awatar użytkownika
Yukasz
Basket fan hooligan
Lokalizacja: Muzeum Ziemi Podlaskiej, ul. Alternatywy 4, Wiórkowo

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Yukasz » 09 sie 2006, 14:56

fieldy pisze:no, mieli tylko 100 sytuacji i stzrelili zaledwie 3 gole
Tylko że zaczęli strzelać dopiero w 63 min, jakby nie strzelili pierwszej bramki to mogło by być ciężko bo wcześniej jednak im się nie udawało :wink:

Awatar użytkownika
krako
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: krako » 09 sie 2006, 15:05

czeher pisze:Kogos przekonalem Question Fieldy Question
Tak postawilęm 20 zł na te 2 mecze co ty i licze na twoją intuicje : )

Awatar użytkownika
Dżokere
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Dżokere » 09 sie 2006, 16:05

Moja dzisiejsza analiza

Standard Liege - Steatua - 2 (Sam dałem 150 zł na ten mecz)
Moim jest to jedyny oprócz Lewskiego mecz nadający się do grania po przyzwoitym kursie. Steatua jest niezwykle zdeterminowana aby dostać się do rozgrywek grupowych Champions League. Rywale rumunów wcale nie zachwycają o czym świadczy porażka ze słabym Charleroi 1-2 u siebie. A najlepsi zawodnicy to emerci tak jak Deflandre, Rapaic czy Sa Pinto. Jedynym groźnym zawodnikiem oprócz nich jest Karel Geraerts.
Naprawdę wątpię aby piłkrze z Belgii którzy zdobyli w tym sezonie zero punktów poważnie zagrozili Bukaresztańczykom którzy grają w praktycznie niezmienionym składzie. Poza tym mają za sobą udany dwumecz z mistrzem Słowenii NK Goricą. A trzeba też pamiętać, że w zeszłym sezonie Steatua doszła aż do półfinału Pucharu UEFA i tylko sekundy dzieliły ją od wejsćia do finału. Steatua zagra dziś w najsilniejszym składzie podczas gdy w Liege zabraknie dwóch podstawowych zawodników. Ja z przyjemnością zachęcam na granie tego typu po kursie ok. 2,70

FC Kopenhaga- Ajax Amsterdam - 1x
Wczoraj zagrałem na Ajax, ale dziś się skapnąłem, że przecież klubem z Kopenhagi zarządza milioner, który przeznaczył na letnie transfery ok. 10 mln dolarów. W dwumeczu faworytem jest drużyna holenderska, ale w pierwszym meczy skłaniał bym się grać na gospodarzy z podpórką.
Skład FC Kopenhagi przedstawia sie następująco:
J.Christiansen - A. Bergdolmo, L.Jacobsen, M. Silberbrauer,B. Hangeland- J. Gronkjaer, T. Linderoth, R. Pimpong, M. Graavgard - M. Allbaeck, F. Berglund. Szczególnie prawa strona robi wrażenie. .Duńczycy są silni fizycznie i na pewno nie dadzą im pograć technicznego i kombinacyjnego futbolu. Poza tym zawsze grając w eliminacjach Ajaxowi było ciężko. Z GAK Graz była nawet dogrywka. A na dodatek FC Kopenhaga bardzo ładnie gra i wygrywa mecz w duńskiej lidze. A to co robi Gronkjaer to stadiony świata. Typ 1x - po kursie 1,45.. Zdecydowanie polecam.

Dinamo Kijów - Fenerache -- x
Myślę że ani jedna ani druga drużyna nie pokażą w tym meczu nic ciekawego i obie będą się bardziej nie stracić bramki, niż ją strzelić.
Fenerbache bardzo zależy na awansie, gdyż w ubiegłym miesiącu poczynili bardzo wysokie transfery i muszą awansować, żeby te pieniądze im się zwróciły. Ale Dinamo znane jest z tego, że tanio skóry nie sprzedaje. Tak będzie też tym razem a jako, że nie widzę faworyta w pierwszym meczu - typuje remis. Typ --- x po kursie 3,50

Slovan Liberec- Spartak Moskwa -- x
Tu też brak zdecydowanego faworyta. Wszak Spartak nie pokazał nic ciekawego w 2 rundzie z Sheriffem, nieznaczy to jednak, że ten zespół nie ma dużego potencjału.Ot, zdarzyły mu się 2 słabe mecze, z których jednak wyszedł zwycięsko. Skład Spartaka jest z pewnością lepszy niż Slovana, z którego przed sezonem odeszło paru zawodników do ligi rosyjskiej. Jedynym zdrowym napastnikiem w Slovanie jest Winston Parks który jednak dawną formę ma za sobą o czym świadczy brak meczy w tym roku w dawnym klubie Lokomotivie Moskwa. Myślę, że zmotywowani Czesi mogą zagrać zaledwie jednym napastnikiem i liczyć na błędy Spartaka. Spartak natomiast postara się zagrać kontratakiem i skrzydłami gdzie ostatnio błyszczą Aleiniczew i Kaliniczenko. Typ -- x po kursie 3,15

Szachtar Donieck - Legia Warszawa --1--
Myślę, że 1-0 to najmniejszy wymiar kary jaki może być dla Legionistów.
Oczywiście jako Polak będę kibicował Legii ale jakoś nie wierzę w sukces klubu 11 razy biedniejszego niż Szachtar. Poza tym Szachtar ma na tyle dobrych zawodników, że nie wypada im źle zagrać. O tym meczu nie będę więcej pisał, gdyż każdy wie jaki skład ma Legia a jaki Szachtar.
Typ 1 po kursie 1,50

CSKA Moskwa - Rużomeberok --1--
Tu myślę że CSKA pokaże swoją klasę i po raz pierwszy od 2 lat zagra w LM. Nie może być inaczej skoro ich trzon tworzą piłkarze tego typu jak Vagner Love, Daniel Carvalho, Dudu ,Gusev, Olic, Aldonin i Akinfeejev.
W składzie Rużomeberoku próżno szukać znanych nazwisk nawet fanom słowackiego futbolu. MCK także źle rozpoczęli sezon i nie zanosi się na to by mogli awansować do LM a ich wygrana nad Djurgardes to naprawdę niespodzianka i szczęście, gdyż decydującego gola zdobyli w 89 minucie.
Typ 1 -- po kursie 1,40

SV Salzburg - Valencia -- x2 --
Myślę, że Valencia nie ma słabych punktów w pierwszej 11. Poza tym szczęście uśmiechnęło się do nich już w losowaniu, gdyż SV nie jest za dobrą drużyną. Prawda jest taka, że ten zespół (ponoć bogatszy od Austrii Wiedeń), jest składem emerytów takich jak St. Liege Tacy gracze jak Zickler, Lokvenc, Linke czy N. Kovac formę mają już dawno za sobą. A jedynymi dobrymi zawodnikami są Ivanschitz i Vonlahten. Ale oni sami nic nie zrobią bez dobrej obrony. A obrona w wykonaniu SV jest tragiczna. Vargas popełnia dziecinne błędy, wtóruje mu w tym Knavs. Myślę, że pieniądze Red Bulla nie wiele zdziałają w meczu z Valencią, która moze jest na razie jest bez ważnych meczy, ale na pewno nie bez formy.
Mój typ --x2 - po kursie 1,40

Hearts- AEK Ateny --x2 -
Wszyscy wymieniają Hearts jako faworyta. Ja się z tym nie zgodzę. Po pierwsze nie poczyniono żadnych znaczących wzmocnień w przerwie letniej, po drugie wygrana nad Celticem po olbrzymich błędach, jescze jaskółki nie czyni. I po trzecie AEK bardziej chce awansować do LM. Grają tam tacy piłkarze jak Liberopoulos, Lakis czy Ivic, którzy będą chcieli się przypomnieć zagranicznym kibicom. A po czwarte liczę na jakąś niespodziankę dziś. I tą niespodzianką ma być AEK.
Mój typ x2 -- po kursie 1,75

Lewski - Chievo --1--
Tu nawet nie będę tego opisywał. Powiem tak - grajcie ten mecz i Steatuę.

HSV - Osasuna -- x2 --
Nie będę pisał czemu tak a nie inaczej , po prostu mam taki kaprys
A co do Galatasaray, Liverpooli i Milanu. To na 100% powinny wygrać

Mój kupon
AC Milan - Crvena---1
Lewski - Chiewo --1x--
CSKA - MCK --1--
Shaktar - Legia --1--
ZA 100zł + singiel na Steatuę.

Awatar użytkownika
Martinho
Internetowy napinacz
Kibicuję: cloner

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Martinho » 09 sie 2006, 17:01

Dżokere pisze:Steatua
Dżokere pisze:grajcie ten mecz i Steatuę.
Dżokere pisze:Steatuę.
Steaua Bukareszt

Ja dalem kuponik dzisiaj:
Japonia - Trinidad 1 :D
Salzburg - Valencia X2
Dynamo - Fenerbahce X2
Ferrero - Gonzalez 2

Awatar użytkownika
Dżokere
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Dżokere » 09 sie 2006, 17:10

Staeua :D

A z pozostałych dzisiejszych meczy to grałbym tak:
Chesterfield- Carlisle -- 2x -- 1,50
Boston-Peterborough --1-- 2,40
Southampton-Coventry--1-- 1,90
Sundeland-Birmingham --x--3,10

Montrose-Peterhead--x2--1,25
Ayr United-Berwick --1-- 1,70
Arbroath-Elgin --x-- 3,50
Gais- Hacken --x--3,20
Jonkopings-Norkopinng --x2-- 1,35

Towarzyskie
Chelsea-Celtic --1-- 1,40
Olympiakos-Mallorca --1--1,70
Sevilla-Sporting L. --x2--1,40
Heracles-Zaragoza --2x--1,20

Myślę, że dziś da się troszkę zarobić. Sam liczę na ok. 300 zł zysku
W stsie zagrałem dziś za marne 20 zł. Ale już w expekcie za 250 i liczę na zysk.

gianbuffon
Skład B
Skład B

Post Wyświetl pojedynczy post autor: gianbuffon » 09 sie 2006, 17:28

dawno nic nie obstawialem(ostatni raz to 1 mecze fazy grupowej MŚ), dzisiaj mi sie troche nudzilo na necie i przypomnialem sobie o stronce sts :) jak zobaczylem te kursy na LM to od razu poleciialem puscic kuponik. napiszcie co o nim sadzicie...

cska moskwa- ruzomberok 1--1.35
galatasaray- mlada 1--1.45
milan- crvena zvezda 1--1.22
liverpool- maccabi 1--1.2
szachtar- legia 1x-- 1.1
fc kop.- ajax x2--1.38
salzburg- valencia 2--2.1

sharapova 1--1.05
davenport 1--1.2
s. williams 1--1.15

stawka: 10 zł
kurs ogolny: 13.24
zakladana wygrana: 119.20 zł

najbardziej sie boje o ajax... aha pol roku temu tez po malej przerwie puscilem sobie kuponik i wygralem 60 zl(stawka 2zl), wiec moze... :P

Awatar użytkownika
Ronaldinho_15
Trampkarz
Trampkarz

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Ronaldinho_15 » 09 sie 2006, 22:03

Witam po urlopie w słonecznej Barcelonie u brata w domu :D
Mój kupon:

Lille - Rabotnicki 1 3:0
CSKA Sofia - Hajduk Kula 1
Galatasaray - Mlada Boleslav 1 5:2
Schalke - Frankfurt 1

Postawiłem za 50 zł i mam do wygrania 183zł.
Pozdrawiam :)

Awatar użytkownika
No_Name
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: No_Name » 10 sie 2006, 9:54

Liverpool wczoraj mnie prawie zabił :D Jednak wygrali, pozostało 6 meczów i 230 zł do rączki :twisted:

gianbuffon
Skład B
Skład B

Post Wyświetl pojedynczy post autor: gianbuffon » 10 sie 2006, 10:34

mnie wczoraj zabila valencia :x kur.. mać!!!!!!! 120 zeta bym mial i pozniej bym sobie na spokojnie posylal kuponiki. ehh...

Awatar użytkownika
fieldy
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 2089

Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 10 sie 2006, 10:36

Schalke - Eintracht 1
Partizan - NK Maribor 1

oto moja 2 meczyki, które właśnie postawiłem.

Schalke - Eintracht 1 1,50

Schalke już od kilku sezonów zawsze jest stawiane w gronie drużyn, które będą próbowały zdetronizować Bayern. W tym sezonie dokonali dobrych wzmocnień - Altintop, czy Lovenkrands z Rangersow.
Eintrach co prawda też sprowadził dobrego gracza - Naohiro Takaharę z HSV, japończyk jest bardzo ambitnym graczem, ale czy to wystarczy, aby przeciwstawić się Schalke na ich stadionie ? Wątpię.
Jeśli dodac do tego sytuację obu klubów i ich cele na ten sezon - typ może być tylko jeden: Schalke, a za wygraną Schalke płaca 1,50 - czyli przyzwoicie.

Partizan - NK Maribor 1 1,40

Pierwszy mecz walki o puchar UEFA, uzasadneinie krótkie - Partizna jest faworytem dwumeczu, a już u siebie na gorącym terenie w Belgradzie - nie widze żadej innej możliwości niż wygrana Partizana.
Krzysztof Słupik będzie sedziował, wiec dodatkowy smaczek :lol:

Awatar użytkownika
Lisek
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 6

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Lisek » 10 sie 2006, 10:47

Mój kuponik:

D. Mińsk strzeli/nie strzeli 2
Ventspils strzeli/nie strzeli 2
Bnei Yehuda - Lok. Sofia 2
CSKA Sogia - Hajduk Kula 1
Kf Tirana- Kayserispor 2

Za 3 złote do wygrania mam 63,5 ostrożnie rozkręcam się narazie ;) Wygram to 60 to zagram 2x za 30 ;p

Awatar użytkownika
Wahini
Skład C
Skład C

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Wahini » 10 sie 2006, 11:29

Na dzis tylko dwie analizy cechujace sie hurraoptymizmem w stosunku do polskich druzyn :p

Obrazek Mattersburg vs Wisla KrakowObrazek

Zaczne od tego, ze Mattersburg to nie jest czolowa druzyna ligi. Klub ten w poprzednim sezonie bronil sie przed spadkiem, a do UEFA awansowal dzieki uczestnictwu w finale Pucharu Austrii (ktory defakto przegrali). W ich skladzie gra 33 letni Ratajczyk, ktory nie znalazlby miejsca w Wisle ani Legii.
Teraz wprawdzie wygrali trzy mecze, ale nie byli to jacys swietni rywale. ze Sturmem pokazal na co ich stac. Innymi slowy w miare uplywu sezonu zespol ten bedzie stopniowo spadal w tabeli - taki nasz GKS Belchatow :)

Fakt, ze sa faworytem upatruje tylko i wylacznie w pladze kontuzji w zespole wiceMistrza Polski. Jednak moim zdaniem Petrescu to naprawde swietny szkoleniowiec, ktory nie boi sie robic tego co chce i mysle, ze zdola przepchnac Wisle do nastepnej rundy. Typowanie tego spotkania jest ciezkie bowiem Austriacy moga wygrac 1:0 lub 2:1 by odpasc w dwumeczu. Polecam typowanie na awans Wisly. lub dla bardziej odwaznych X2 w dzisiejszym meczu.

Obrazek Czornomorec Odessa vs Wisla PlockObrazek

Powaznie zaczynam sie zastanawiac nad zagraniem x2, (lub samego X) w meczu Wisly Plock. Nigdy ich nie lubilem, ale maja naprawde slabego rywala chyba najslabszego na jakiego mogli trafic. Cos na swoim poziomie, zdecydowanie odstaje od dwoch najlepszych ukrainskich druzyn i poprostu walczy z innymi sredniakami o 3. miejsce. Rok temu sie udalo, ostatni sezon skonczyl na 3. miejscu, ale z 30 punktami straty do pierwszej dwojki.
Dwa poprzednie starty Wisly to pechowe przegrane roznica goli strzelonych na wyjezdzie... Teraz wszyscy mowia, ze do trzech razy sztuka.
Aktualnie uwazam, ze ten klub ma najwieksze szanse na awans z polskich druzyn.
Typuje X2 po bardzo wysokim, oplacalnym kursie przekraczajacym 2,00.

dodatkowo
- proponuje zagrac under w obu spotkaniach, nie powinno byc gradu bramek
- remis do przerwy w obu meczach takze jest bardzo prawdopodobny

Tak wiec Wisly do boju !!

Awatar użytkownika
czeher
Nałogowy hazardzista
Nałogowy hazardzista
Reputacja: 1

Post Wyświetl pojedynczy post autor: czeher » 10 sie 2006, 11:58

Suduva - Bruggia 2
Flora - Brondby 2
Dinamo - Beitar 1

CSKA - Kula 1
Twente - Tallin 1
Ventspils - Newcastle 2
Basel - Vaduz 1

Partizan - Maribor 1
Mattersburg - Wisla 1
Odessa - Plock 2x

Bnei - Lokomotiv 2
Randers - Kaunas x2
Suduva - Bruggia 2
Gretna - Derry 1
Mattersburg - Wisla 1
Flora - Brondby 2

za 174zl w sumie - zobaczymy co sie "urodzi" 8)

ODPOWIEDZ

Wróć do „Bukmacherka”