Mercato Rossonerich - Strona 127

Miejsce spoczynku zamkniętych tematów.

Kto uzupełni atak Rossonerich?

Mirko Vucinić
7
9%
Carlos Tevez
14
18%
Fernando Torres
10
13%
Ronaldinho
3
4%
Ronaldo
9
11%
Rafaell Sobis
5
6%
Maris Verpakovskis
8
10%
Niespodzinka !
3
4%
Nikt z tej listy ...
8
10%
Nikt, bo zmieni się system gry na jednego napastnika ...
12
15%
Awatar użytkownika
Chlopaczek
Ten obcy
Reputacja: 3308

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Chlopaczek » 10 sie 2006, 13:25

Wyobraz sobie nagi biust taki jaki bys chcial widziec u dziewczyny a potem ze kladziesz na nim pierwszy raz w zyciu rece i zaczynasz go masowac.
Potem podnies to uczucie o jeden poziom wyzej i moze choc troche zrozumiesz jaki stan blogosci oglarnal mnie dzisiaj (niczego nie umniejszajac kobiecym piersia bo sa zaprawde cudowne) :]

Awatar użytkownika
Zaza
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 1

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zaza » 10 sie 2006, 13:50

Chlopaczek czyli jeden news i byłeś w niebowzięty :P Jak Ty porównujesz mercato i nagie piersi kobiety - ba swój pierwszy raz :P To ładnie - czyli jak by teraz Torres zasilił Milan otworzył być tu pamiętnik :P Pierwsze razy :wink: Sex na okrągło jak ploty :lol:

Lepiej przecieś rozmowe w inny temat :P - mój pierwszy raz :lol:

giancardi
Trampkarz
Trampkarz
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: giancardi » 10 sie 2006, 14:09

Przecież on nie pisze o pierwszym razie. Tzn o pierwszym dotykaniu piersi kobiecych.:D Przyjdzie jakas kobieta i nas ochrzani.:D

Zmienić temat na "Mercato Rossonerich + twój pierwszy raz"? :roll: Jak nie to dajcie sobie spokój, wystarczy nam 8 luźnych tematów na forum. Dzieki. // K.J.

Awatar użytkownika
Ewa_
popopopopopopooo \o/

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Ewa_ » 10 sie 2006, 14:23

Tak czytam te Wasze posty i oczom nie wierzę....dziwne skojarzenia :lol: chociaż moje są w tym samym kierunku podczas oglądania Milanu w TV ( bądź na żywo ;) ) 8)
Zdecydowanie potrzebujemy klasowego napastnika. Niestety na rynku pozostało mało takowych graczy, po odejściu do Interu Zlatana z ciekawszych graczy zostają... Torres, może ewentualnie Adriano.
Ciekawa jestem co w takiej sytuacji wymyśli zarząd. Chociaż jestem bardzo spokojna i tylko czekam. Czuję że to był zamierzony manewr z naszej strony....oj już nie mogę się doczekać tej niespodzianki :D
Priorytetem wydaje się byc także obrońca. Zadowolił mnie transfer Bonery jednak mam jeszcze cichą nadzieje na transfer Gallasa lub Oddo.
I wreszcie bramka, jeśli będzie możliwośc i uda się sprowadzić Buffona, będę wniebowzięta :) ( i nie będę tego porównywać do pierwszego dotknięcia piersi :P ). Jak dla mnie najlepszy obecnie bramkarz świata, a do tego w wieku 28 lat stanowiłby doskonałe zabezpieczenia bramki na ładnych kilka lat... No ale transfer Gigiego raczej pozostanie w sferze marzeń :-)

FORZA MILAN!!!!

giancardi
Trampkarz
Trampkarz

Post Wyświetl pojedynczy post autor: giancardi » 10 sie 2006, 14:34

Ja sądze, że transfer Buffona jest dosyć możliwy. Gallasa bym nie chciał. Oddo tak.:]

Awatar użytkownika
Zaza
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zaza » 10 sie 2006, 14:41

Ewo a kogo teraz nazywamy klasowy napastnik ? Bo np. Ronaldo się do nich zalicza - z pewnoscią a np. nowy nabytek Sevilli Javier Ernesto Chevanton - a np. Forlan czy nawet Kezman ? Bo wiesz klasowego napastnik idzie znaleść łatwo ale z nazwy ... - moze powiedziec że teraz rynek nakazuje nam obrać dwa cele z czego jeden ma wiecej szans.

Co do skojarzeń to sama widzisz jak jest :P Sam Chłopaczek ma takie skojarzenie że hoh :) Dobrze że o innych rzeczach nie pisze :P Raz mercato - raz cycuszki :P 8)

K u b a
Skład C
Skład C

Post Wyświetl pojedynczy post autor: K u b a » 10 sie 2006, 14:43

Jak mozna się było spodziewać - teraz krążą plotki o zainteresowaniu się Milanu Drogbą i Trezeguetem. Nie chcę ani jednego, ani drugiego. Mam nadzieję, że napad uzupełni teraz ktoś z 3: Torres, Tevez, ew. Adriano. Poza tym ktoś na ławę powinien przyjść, bo Amoroso się nie nadaje...

Co do obrony: chciałbym Alvesa i Barzagliego, ale realnie patrząc mamy szanse 'jedynie' na Oddo i Gallasa.

Boję się, że Inter sprzeda za wielką kasę Adriano do np. Man Utd i sprzątnie Nam z przed nosa Buffona. :?

EDIT: Torres jest podobno bliski przedłużenia umowy z Atletico... :(
Ostatnio zmieniony 10 sie 2006, 15:10 przez K u b a, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
Ewa_
popopopopopopooo \o/

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Ewa_ » 10 sie 2006, 15:05

Zaza pisze:Ewo a kogo teraz nazywamy klasowy napastnik?
Każdy na pewno inaczej rozumie określenie klasowy napastnik. Dla jednych to Torres, Ronaldo lub Tevez posiadają cechy takowego napastnika, a dla innych Toni. Moglibyśmy prowadzić te polemikę bardzo długo. Ty miałbyś swoje argumenty, a ja swoje. Wcale nie oznaczałoby to iż musielibysmy sie ze sobą zgodzić. Nasze zdanie w tej chwili jest niestety nieważne. O ruchach transferowych decyduje Zarzad. Chociaż wczorajszy pomysł pewnej osoby coraz bardziej mi się podoba i może jednak zadzwonię do Łysego w tej sprawie....nie ma to jak kobiecy urok :P
Co do skojarzeń to sama widzisz jak jest :P Sam Chłopaczek ma takie skojarzenie że hoh :) Dobrze że o innych rzeczach nie pisze :P Raz mercato - raz cycuszki :P 8)
Komu nie pisze to nie pisze :P a skojarzeń to ja tez mam wiele ;)

FORZA MILAN!!!

Awatar użytkownika
Zaza
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zaza » 10 sie 2006, 15:31

K u b a pisze:Torres jest podobno bliski przedłużenia umowy z Atletico...

To miał by być zabieg powodujący że sume odstepnego wzrośnie bo obecnie z każdym sezonem maleje :roll: Tak jest podpisana umowe - Teraz nie wyniosi już 90 milionów. A sume 40 milionów :] Obecna umowe jest do 2009 roku. A nową podpisuje jak Zlatan z Juve od roku ... :roll:[ jeszcze Luciano M. zaczą negocjacje ]

Misiaczku ale przyznasz mi racje że pojecie "klasowy napastnik" teraz jest już za bardzo oklepane ? Bo albo w tej chwilie jest masse takich napastników ale max trzech :roll: Zależy jak na po patrzeć :wink:

K u b a
Skład C
Skład C

Post Wyświetl pojedynczy post autor: K u b a » 10 sie 2006, 15:34

Zaza pisze:
K u b a pisze:Torres jest podobno bliski przedłużenia umowy z Atletico...

To miał by być zabieg powodujący że sume odstepnego wzrośnie bo obecnie z każdym sezonem maleje :roll: Tak jest podpisana umowe - Teraz nie wyniosi już 90 milionów. A sume 40 milionów :] Obecna umowe jest do 2009 roku. A nową podpisuje jak Zlatan z Juve od roku ... :roll:[ jeszcze Luciano M. zaczą negocjacje ]
Wiem doskonale o co im chodzi - ale te wszystkie sumy to w funtach... :roll: Czyli obecnie suma odstępnego wynosi 60 mln euro... :?

Awatar użytkownika
Zaza
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zaza » 10 sie 2006, 15:40

K u b a może spekulować ale czy jest sens ? Jak bardzo Ci zależy by znaleśc furtke to od 60 milionów odejmij długo wobec Milanu i wychodzi przeszło 40 euro nie funtów :wink: Już to kiedyś chyba Tuttosport wyliczył. Trzeba zapłacić 60 milionów euro zapisane w umowie jako odstepnego i zażądać spłaty długu natychmiast albo brać Maxiego w ramach rozlicznie :] [bo to był ten czas gdy on był łączony z Milanem] Jak nie to Włoska mafia wpada [Rodzina Soprano :P] i po zawodach :P Jest kilka opcji ale trafić za nimi to hoho :wink:

Awatar użytkownika
AgaM
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: AgaM » 10 sie 2006, 16:41

Widzę że niektórzy cieszą się z transferu Zlatana. Byłby to powód do radości, gdyby był w miarę realny transfer jeśli nie kogoś lepszego, to przynajmniej równego mu.
Torres- nie wierzę że ten transfer jest możliwy
Drogda- czołg z bardzo średnimi umiejętnościami, tranfer również mało prawdopodobny
Iaquinta- a po cholerę potrzebny nam kolejny napastnk wykańczający akcje :roll:
Tevez- na razie jeszcze młodzieniaszek piłkarski, któremu brak obycia co było widać na mundialu, o Eurpoejskie piłce pojęcie żadne, perspektywiczny, ale potrzebny okres aklimatyzacji, jak na mój gust- Długi Okres :?
Crespo- sprzedany
Adriano- brak kreatywności, szanse na transfer zerowe
Eto- :lol: dobry dowcip
Toni- Viola go nie odda, po resztą jak wyżej
Cassano- pominąwszy wszystkie za i przeciw Real go w życiu nie odda
Vucinic- może 2% szans jest
(nam :wink: )
jeśli kogoś pominęłam to niech któryś Milanista uzupełni

Zaza piszesz że jeszcze jest 20 dni mercato, jak dla mnie TYLKO 20 :? , oby się nie okazało że tą "niespodzianką" będzie brak tranferu klasowego napastnika. Popełnienie tych samych błędów jak rok temu. :roll: :x tylko jak dla mnie teraz z o wiele gorszymi skutkami.

K u b a
Skład C
Skład C

Post Wyświetl pojedynczy post autor: K u b a » 10 sie 2006, 17:40

A może by tak ściągnąć Huntelaara z Ajaxu? ;-) Trzeba było się nim zainteresować, kiedy oddawaliśmy im Stama... :roll:
Ostatnio zmieniony 10 sie 2006, 17:56 przez K u b a, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
Ewa_
popopopopopopooo \o/

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Ewa_ » 10 sie 2006, 17:46

http://www.tgcom.mediaset.it/sport/arti ... 2708.shtml
Okazuje się iż Inter chce sprzedać Adriano...tylko troche mnie jego cena przeraża. 45 mln euro to jak dla mnie za duża cena, ale kto wie?!

Awatar użytkownika
AgaM
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: AgaM » 10 sie 2006, 17:57

Adriano byłby takim samym niewypałem jak Rivaldo, najlepsze ma już za sobą, chodź teoretycznie jego kariera jeszcze potrwać :? ja wiem że nie jeden piłkarz odzyskiwał formę po przybyciu do nas ale raczej nie wierzę by w tym groie Adriano był. i jeszcze ta cena :shock: :lol:
Powoli mam coraz gorszy humor, bo naprawdę dobrych, kreatywnych napastnikow na rynku już praktycznie nie ma :angry: .
Chyba że mecz z Atletico będzie bardziej owocny... :pray: :pray: :pray:

Zablokowany

Wróć do „Wracając Do Meritum”