Mam nadzieje że Sylvio z Gallianim widzą co się dzieje i ruszą się wkońcu

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Łukasz_ » 10 sie 2006, 21:12
Łukasz_

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Martin Pellegrino » 10 sie 2006, 21:44
A znasz jakiegoś piłkarza Juventusu, który chwali Inter? Oni chyba mają w kontrakcie, że przynajmniej raz w sezonie muszą publicznie wyrazić swoją pogardę dla Morattiego i resztySero pisze:Faktycznie coś mówił (nawet w FMie i CMie jego ulubionym klubem był Inter Smile ), ale będąc w Juve troche jeździł po naszych władzach, więc można powiedzieć, że kibic z niego mierny
Coraz więcej plotek o ManU... niby 42mln funtów chcą dać... ja bym wolał rzeczywiście C. Ronaldo + kasa (10 mln może być za dużo, ale jakieś 5). Mamy w tym momencie 6 napastników + 2 z młodzieżówki, którzy powinni już grywać ogony. Moim zdaniem powinniśmy się pozbyć dwóch zawodników... Oba na wypożyczenie i Recoba... nieważne gdzie, oby nie w InterzeŁukasz_ pisze:Nie wiem co kombinują ale może mają w planach sprzedać Adriano bo stracili do niego cierpliwość a Brazylijczyk aktualnie jest jeszcze wart dużą kase. Nie sądze aby Real był nim zainteresowany, jeżeli nie oni to kto
Martin Pellegrino
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Rossi » 10 sie 2006, 23:14
Martin Pellegrino pisze:Coraz więcej plotek o ManU... niby 42mln funtów chcą dać... ja bym wolał rzeczywiście C. Ronaldo + kasa (10 mln może być za dużo, ale jakieś 5)
Rossi
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sero » 10 sie 2006, 23:47
Martin Pellegrino pisze: + 2 z młodzieżówki, którzy powinni już grywać ogony
Rossi pisze:Chyba nie wieżysz w te plotki
Nawet jeżli MU chce sprowadzić Adriano to napewno nie kosztem Ronaldo.
Rossi pisze: sam Portuglaczyk chyba nie jest na tyle głupi żeby odejsc do Calcio gdzie by sobie prawdopodobnie nie radził.
Sero
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Rossi » 11 sie 2006, 0:06
Ale w Calcio jest wolniejsze tempo i dla takiego zawodnika jak Ronaldo którego drybling skuteczny jest na szybkość ( choć on sam jeszcze tego nie zrozumiał ) może się okazać za wolne. Jego broń to kiwka na szybkość bo inaczej jak zacznie machać nogami w miejscu wiemy jak to się kończySero pisze:Czy ja wiem ? przecież to piłkarz techniczny, a Serie A jest bardziej techniczna niż Premiership. Więc chyba bardziej mógłby rozwinąć skrzydła w Italii.
Rossi
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sero » 11 sie 2006, 9:03
Rossi pisze:Ale w Calcio jest wolniejsze tempo i dla takiego zawodnika jak Ronaldo którego drybling skuteczny jest na szybkość ( choć on sam jeszcze tego nie zrozumiał ) może się okazać za wolne
Czyli to nie my staliśmy za wykupieniem go przez TernaneGwiazdor Ternany Luis Antonio Jimenez, od przyszłego sezonu najprawdopodobniej będzie grał w bawach Lazio.
Chilijski rozgrywający od dłuższego czasu łączony jest z kilkoma włoskimi jak i europejskimi klubami. Swojego czasu piłkarz miał przejść do zdegradownego do niższej ligi Juventusu, jednak jak sam przyznał, nie zamierza przejść do klubu z Serie B.
Sero
Pisakk
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sero » 11 sie 2006, 15:58
Sero
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zico_FCI » 12 sie 2006, 16:30

Zico_FCI
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sero » 13 sie 2006, 21:54
goal.com pisze:Po tym jak mediolański klub pozyskał na środek pola Vieirę oraz Dacourta, a dodatkowo na tych pozycjach mogą grać Cambiasso i Stankovic, Chilijczyk musi powoli myśleć nad swoją przyszłością. Rzymianie natomiast, są w trakcie negocjacji z francuskim Lens w sprawie pomocnika Alou Diarry.
Inter chce za swojego pomocnika 15mln euro, "Giallorossi" są w stanie wyłożyć o 5mln mniej. W grę wchodzi jeszcze wymiana na Amantino Manciniego.
Sero

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zaza » 14 sie 2006, 0:16

Zaza
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sero » 14 sie 2006, 10:49
Zaza pisze:okres ogórkowy - Adriano na wylocie
Sero

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zaza » 14 sie 2006, 10:59
Sero pisze:Zresztą jeśli odejdzie specjalnie się nie zmartwie bo w sparingach będąc przy piłce prezentuje taką samą formę jak w tamtym sezonie, a tak póki ktoś chce dać za niego jeszcze dobrą kasę to czemu nie ?
Zaza
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sero » 14 sie 2006, 11:11
Zaza pisze:Dzwina zmiana strategi zwłaszcza że Ibra i Crespo nie zagrali jeszcze meczu - ale zobaczymy - po tym wszystkim dziwna było by to decyzja - tylko ciekawi mnie czy Ty naprawe sądzisz ze MU da 45 milionów ? [jak Ibra za 40 ? ]
Sero

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zaza » 14 sie 2006, 11:25
Zaza
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio