Post Wyświetl pojedynczy post autor: M@tinho » 11 sie 2006, 11:24
M@tinho

Post Wyświetl pojedynczy post autor: (L)egionista » 11 sie 2006, 11:24
Więc moim zdaniem trzeba go wypożyczyć niech się nie marnuje.To jest przysłościowy zawodnik i musi nabrać doświadczenia żeby był kompletnym graczem.vakabayashi pisze:Niestety Brazylijczyk ma jeszcze bardzo duzo pracy przed sobą zeby stać sie piłkarzem kompletnym, duzo go jest wszedzie na boisku, jest ruchliwy drybluje stara sie ciągnąc grę ale notuje tyle strat ile celnych zagrań, jest efektowny a brakuje efektywności no i musi budować mięsnie. Mozliwe ze za rok-dwa bedzie decydował o obliczu Realu
No ja też się boje i mnie nie przekonuje jego forma na środku obrony.Nadal mam przed oczami mecz z Arsenalemvakabayashi pisze:Ramos nie przekonuje Capello grając na srodku, w czym włoch ma moze i racje nie najlepsze warunki fizyczne, fakt ze nie jest to jego nominalna pozycja wplywaja na pewno na jakość obrony Realu. A warto pamietać ze jesli sie chce grać z Barcelona Chelsea i wygrywać to nie mozna mieć "średnich" obronców.
Nie sprzedali nam Kaki więcvakabayashi pisze:A włoska prasa spekuluje ze Ronaldo to cel transferowy numer 1 AC Milan i Real gotowy go sprzedać za 15mln euro good idea
(L)egionista
Post Wyświetl pojedynczy post autor: M@tinho » 11 sie 2006, 11:27
M@tinho

Post Wyświetl pojedynczy post autor: RóżA » 11 sie 2006, 11:28
vakabayashi pisze:Zagra bo odejdzie pewnie Baptista który i tak nie ma co liczyć na miejsce w składzie wezmie pewnie udział w wymianie za Reyesa.
RóżA

Post Wyświetl pojedynczy post autor: (L)egionista » 11 sie 2006, 11:30
(L)egionista
Post Wyświetl pojedynczy post autor: M@tinho » 11 sie 2006, 11:31
Znaxczy nie znaczy, ale jeśli się zgodzi na taką wymianę, to czy chcesz czy nie i tak będziecie mieli Baptistę w teamie. Ale masz rację, co jak co, to Bestia jest średnim piłkarzem, a wy macie klasowych pomocników w pierwszym składzie.To, że Wenger interesował się nim rok temu nie znaczy, że nadal się nim interesuje.
M@tinho

Post Wyświetl pojedynczy post autor: vakabayashi » 11 sie 2006, 11:33
No dobrze nie to nieRóżA pisze:vakabayashi pisze:Zagra bo odejdzie pewnie Baptista który i tak nie ma co liczyć na miejsce w składzie wezmie pewnie udział w wymianie za Reyesa.
Tyle razy już to mówiłem i powtórzę jeszcze raz- Baptista nie jest nam potrzebnyTo, że Wenger interesował się nim rok temu nie znaczy, że nadal się nim interesuje. W tym roku mamy już wystarczającą ilość środkowych pomocników grających na najwyższym poziomie.
vakabayashi

Post Wyświetl pojedynczy post autor: RóżA » 11 sie 2006, 11:36
M@tinho pisze:Znaxczy nie znaczy, ale jeśli się zgodzi na taką wymianę, to czy chcesz czy nie i tak będziecie mieli Baptistę w teamie. Ale masz rację, co jak co, to Bestia jest średnim piłkarzem, a wy macie klasowych pomocników w pierwszym składzie
RóżA
Post Wyświetl pojedynczy post autor: M@tinho » 11 sie 2006, 11:40
M@tinho
Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 11 sie 2006, 11:43
przestań juz pieprzyc te głupoty - Bestia mógł grać z titim, przed rokiem, powiedział otwarice, ze wybiera Real, to niech tam teraz siedzi - my mmy dosyć piłkarzy ofensywnych, którzy mogą grać tuż za Henrym:M@tinho pisze:A Baptista może grać też na napadzie np. tuż za Henrykiem.
fieldy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: RóżA » 11 sie 2006, 11:44
M@tinho pisze:RóżA Reyes mógł coś takiego powiedzieć, tylko po to żeby hiszpańskie media się od niego odwaliły.
M@tinho pisze:A Baptista może grać też na napadzie np. tuż za Henrykiem.
RóżA
Post Wyświetl pojedynczy post autor: M@tinho » 11 sie 2006, 11:48
M@tinho

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tobik33 » 11 sie 2006, 11:54
Tobik33
Post Wyświetl pojedynczy post autor: dawdi17 » 11 sie 2006, 12:07
Nudzą mnie już te wypowiedzi. Zaczynacie się powtarzać. Czy wy uwarzacie, że Real to frajer? Raz już poprawiłem średnię wieku, która mu ktoś zarzucał. Teraz zaczyna się, że Real kupuje niepotrzebnych i wypalonych piłkarzy... Który jest wypalony? Który jest nieprzydatny? Zanim coś napiszecie to się zastanówcie. Reyes będzie w Realu i tu nie mam wątpliwości. Podobnie Diarra.ale i tak sądze że kupią 30 latka który juz najlepsze lata ma za sobą
dawdi17

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tobik33 » 11 sie 2006, 12:13
Tak uważamy że Real to frajerdawdi17 pisze:Czy wy uwarzacie, że Real to frajer?
Czy ja powiedziałem że kupuje niepotrzebnych i wypalonych piłkarzy ? Powiedzialem tylko że kupuje piłkarzy 30 letnich. Ok dobre wzmocnienia szczególnie Cannavaro. Ale na dłuzszą mete jest to znikomedawdi17 pisze:Teraz zaczyna się, że Real kupuje niepotrzebnych i wypalonych piłkarzy...
Pisząc takie teksty to ty jesteś wypalony. Sam sobie wmawiasz że są wypaleni i nie przydatnidawdi17 pisze:Który jest wypalony? Który jest nieprzydatny?
Zobaczymy ale widać mamy jasnowidzadawdi17 pisze:Reyes będzie w Realu i tu nie mam wątpliwości. Podobnie Diarra.
Tobik33
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio