Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sawyer » 30 lip 2006, 18:04
Sawyer

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Gomez » 30 lip 2006, 21:14
Gomez
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Patol » 11 sie 2006, 11:46
Patol
Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 11 sie 2006, 11:49
a ja zawsze myślałem, że Ape [od Guano Apes] to małpa człekokształtnaPatol pisze:Dodam tylko ze Guano to gowno nietoperza
fieldy
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Dżokere » 11 sie 2006, 11:58
Dżokere
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Patol » 11 sie 2006, 12:21
Ape to jest mapla czlekoksztaltna a guano to jest gowno nietoperza. w8... zacytuje wikipedie:fieldy pisze:a ja zawsze myślałem, że Ape [od Guano Apes] to małpa człekokształtnaPatol pisze:Dodam tylko ze Guano to gowno nietoperza
Guano - odchody ptaków morskich (głównie: kormoranów, pelikanów i głuptaków) lub nietoperzy...
Patol
Post Wyświetl pojedynczy post autor: franz » 15 paź 2006, 21:01
franz

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Berele Lewartow » 16 paź 2006, 22:50
Mógłbyś rozwinąc ten wątek, bo ciekawy jestem.franz pisze:-punk tutaj bardzo wiele zespołów
Berele Lewartow
Post Wyświetl pojedynczy post autor: franz » 16 paź 2006, 23:30
franz

Post Wyświetl pojedynczy post autor: -VeB- » 16 paź 2006, 23:48
-VeB-
Post Wyświetl pojedynczy post autor: (L)oczkerson » 16 paź 2006, 23:53
(L)oczkerson

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Berele Lewartow » 17 paź 2006, 19:29
A to spoko. W sumie Sex Piostols to nie jest moja ulubiona kapela, bo z tych starszych to wole The Clash,Ramones,Buzzcocks czy Undertones, ale wiadomo, klaska to klasyka. Nie wiem czy słyszałeś The Briefs, współczesny zespół grający 77, jeden z lepszych jakie ostatnio słyszałem. Polskiego punka dawno nie słuchałem, ale jak coś to Bulbulatorsi dają rade.franz pisze:Jasne. Choć teraz juz tak nie punkuje jak sie widzi bande kinderpunków w za dużych glanach i z naszywkami na każdym centymetrze ubrania to wtedy jakoś dziwnie sie człowiek czuje
Jeśli chodzi o zespoły to lubie czasem wrocić do klasyki: The Sex Pistols, Bad Religion, The Clash no i fajnie jest czasem posłuchać czegoś w języku polskim np.:Deuter, Siekieram, Blade Loki naprawde jest tego dużo.....
Ostatnio słucham Analogs chociaż to już bardziej podchodzi pod street punk.
Berele Lewartow
Post Wyświetl pojedynczy post autor: franz » 17 paź 2006, 19:56
Ramones, Buzzcocks, Undertones- wymiataja znam lubie słucham'Piotrek' pisze: bo z tych starszych to wole The Clash,Ramones,Buzzcocks czy Undertones
nie, nie miałem okazji posłuchac ale skoro tak zachwalasz to sobie sciagne'Piotrek' pisze:Nie wiem czy słyszałeś The Briefs
franz

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Berele Lewartow » 17 paź 2006, 20:12
Trzymaj,to ich ostania płyta. Akurat koledze wrzucałem, to przy okazji moze być dla ciebie,franz pisze:nie, nie miałem okazji posłuchac ale skoro tak zachwalasz to sobie sciagne
Berele Lewartow
Post Wyświetl pojedynczy post autor: franz » 17 paź 2006, 21:08
Wielkie dzieki za linka, jednak sa jeszcze ludzie którzy znaja sie na muzyce. A jesli chodzi o zespol THE BRIEFS to faktycznie trzymaja poziom słucham ich płyty cały czas.'Piotrek' pisze:Trzymaj,to ich ostania płyta.
franz
Wróć do „Kultura, polityka, wydarzenia”
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio