Mercato Rossonerich - Strona 129

Miejsce spoczynku zamkniętych tematów.

Kto uzupełni atak Rossonerich?

Mirko Vucinić
7
9%
Carlos Tevez
14
18%
Fernando Torres
10
13%
Ronaldinho
3
4%
Ronaldo
9
11%
Rafaell Sobis
5
6%
Maris Verpakovskis
8
10%
Niespodzinka !
3
4%
Nikt z tej listy ...
8
10%
Nikt, bo zmieni się system gry na jednego napastnika ...
12
15%
gadom
Skład C
Skład C
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: gadom » 11 sie 2006, 10:43

K u b a pisze:Bo Łysy kiedyś na konferencji powiedział, że nie kupimy nikogo z Realu M.
dobra, dobra.takie gadanie a podejrzewam ze gdyby na liscie transferowj sie znalazl cicinho czy casillas to szybko by w mediolanie zapomniano o niecheci do madryckich SĘPÓW :)

Awatar użytkownika
Zaza
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 1

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zaza » 11 sie 2006, 10:57

Buffon w Interze ? Jak by Milan kupił Chivu i De Rossiego - Totti też by przeszedł :wink: Rozumiesz co mam na myśli ? siłą rozpędu...

Ronaldo ? Mam ogromną nadzieje że teraz Calderon odegra sie za transfer Kaki ! [o tak zrób to panie prezydencie :!: pokąze ile mozesz :!: ] Mówie "NIE" napastnika typu Trezeguet - Ronaldo - Drogba - bo nie takiego potrzebujemy ... La Gazzetta pisze że Tevez jest teraz "prześwietlany" i teraz inne cel. Ciekawe czy chce naprawde grac juz teraz w europie ? Corriere nadal spekuluje na temat Torresa i Ronaldinho :roll: - El Nino jest tak daleko jak blisko :roll: Ale umowy nie podpisał jeszcze hehe :P

gadom pisze:po wczorajszym finale copa libertadores moze powroci do sprawa transferu do miolanu rafaela sobisa.

Sprawa jest statystycznie 4 razy na miesiąc :roll: Milan starał się o Freda ale Aulas mu zagwarantował gre - mimo mniejszych pieniędzy - teraz z Sobisem kto wie jak "zagrają" - Leonardo może to polecać Rossonerichm. A z tego co wiem to nie napastnik a'la dostaw noge.

gadom
Skład C
Skład C

Post Wyświetl pojedynczy post autor: gadom » 11 sie 2006, 11:02

no jest to zdecydowanie zawodnik bardziej kreatywny niz pozostali napastnicy z obecnej kadry milanu.mysle ze bylby on w stanie zastapic sheve,tylko obawiam sie ze troche czasu potrzebowalby na wkomponowanie sie w zespol,bo jednak gra w europie jest nieco inna niz w ameryce pld.
po cichu ciagle licze ze torres do nas zawita ostatniego dnia mercato.

Awatar użytkownika
Zaza
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zaza » 11 sie 2006, 11:16

Gadom ale podobne ryzyko jest odnoście każdego gracza z poza serie A - od Tevezów nawet po Torresów wiec wiesz - kto nie ryzykuje to nie wygrywa :P Ja kiedyś czytałem że Sobis blisko Ligue 1 :roll: ale za mało dawali.

Awatar użytkownika
peyter
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: peyter » 11 sie 2006, 11:52

Ja tam jestem na tak dla Sobisa , co za nim głownie przemawia w mniemaniu gallianich to cena ...

Awatar użytkownika
Chlopaczek
Ten obcy
Reputacja: 3308

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Chlopaczek » 11 sie 2006, 16:02

Miejsce akcji: redakcja La Gazzetta dello Sport
Osoby biorace udzial: dwoch redaktorow tegoz dziennika
Czas akcji: wczoraj

- Glupi Inter
- Fakt
- Po co oni kupowali tego Ibrahimovica na 3 tygodnie przed koncem mercato?Chca nam prace zabrac powiedz mi Gianluca?Chca?!
- (przygnebiony) Nie wiem Paolo naprawde nie wiem.
- Tak ladnie przez miesiac sie spekulowalo.Moglismy sobie napisac jednego dnia ze bedzie w Interze drugiego dnia ze w Milanie a nastepnego ze zostanie w Turynie.Przeciez placa nam od ilosci zapelnionych kolumn!
- Placa placa.
- Jesli czegos szybko nie wymyslimy to przestana placic.Dobrze ze zdegradowali Stara Dame o nich zawsze mozna cos popisac.Gdyby nie to to nie wiem jakbym zwiazal koniec z koncem.Tylko ze teraz Inter zabral nam glowny temat.Zakontraktowali Zlatana i nie bedzie o czym pisac za bardzo.Debile.
- Debilem.Ale sprytnie rozdmuchalismy ta afere co nie?W zasadzie dalismy im scudetto a oni tak sie nam odwdzieczaja.Prodi dobrze to wymy...
- Cicho! Mielismy o tym nie mowic.Sciany moga miec uszy.
- Wybacz zapomnialem sie.To moze cos wymyslimy?Moze Drogba?
- Przestan Gianluca o tym pisalo Corriere ostatnio nie mozemy tak zwalac.
- To moze cos mocniejszego?Moze wrocimy do sprawy Eto'o?Albo Huntelaara?
- Nie nie KJH zagral w srode w LM wiec jest spalony.Taka plotka nie przejdzie.A moze tak na Wschod?Slyszales o takim napastniku jak Kryszalowicz?Gra w Wisle?
- Nie nie slyszalem niestety.
- To odpada.Jak ty nie slyszales to Wlosi tez tego nie lykna.
- A Ronaldo?
- (mysli) A wiesz ze to nie jest taki zly pomysl?Idealny temat na 3-4 kolumny.Nie wiadomo co wlodarze Milanu wymysla to dlaczego nie maja wymyslec Ronaldo?Na razie my go wymyslimy a raczej odkurzymy i kasa bedzie.
- (podniecony) To moze od razu zmyslimy jakas wypowiedz Ronaldo?Cos w stylu "Jestem zachwycony ze Milan sie mna interesuje.To wielki klub marzylem o grze w czerwono-czarnych barwach od dziecka".A dla uwiarygodnienia ze to on powiedzial damy cos takiego: "Dementuje zlosliwe plotko mowiace ze jestem gruby".Dobre nie?
- Dobre ale co my jakas Marca jestesmy?Mamy pewna renome.Mozemy zmyslac ze jakis klub sie kims interesuje ale nie znizamy sie do wymyslania wypowiedzi zawodnikow.
- Masz racje przepraszam.Glupio mi.
- Dobra Gianluca wracamy do gry. "Milan zainteresowany Ronaldo"
- Ihaaaaaaa.
- (kreci glowa) Co za dzieciak.

I tak to sie kreci :roll:

Awatar użytkownika
Zaza
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zaza » 11 sie 2006, 16:14

W tym momencie wchodzi o redakcji kierwonik działu mercato Giancarlo i mówi: co to ma być tylko bez zdjęc nie mamy papieru A - 14.

Po chwili Giancula - spokojnie szefie nie trzeba go pokazywać :P - i tak poszła w świat kolejna sensacja

Obrazek

Słowa dotrzymali - nie pokazali -

Dzis o 14;00 Gianluca dzwoni do Gallianiego i mówi - widział pan bylismy szybci niz Wy - a co łysy - "my jestesmy za szybcy za wscieli"
Gianluca: "moge to opublikować ?"
Galliani: "Uh Uh Uh" :P

I jutro nowy temat - fani psioczą - jest krytyka a od miesiąca temat znika - :] "za szybcy się wściekli ":twisted:

A teraz perełki 8) Kuba wylicznie brakuje tylko :P - Temat El Nino

Obrazek

I na deser :]
Obrazek

Real chce oddać Lyonowi Robinho - a Kanoniera Bestie :P ciekawe ile prasa czasu potrzebuje ...

Awatar użytkownika
AgaM
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: AgaM » 11 sie 2006, 16:23

Niezle Chłopaczek :lol:
a w ramach kręcenia się tytuł ze sports.it:

Kod: Zaznacz cały

Inter-Milan, derby anche per Buffon
:lol:

autentycznie rozbrajają mnie. Co nie zmienia faktu, że mam nadzieję ze w ten derby wygramy :wink:
Odzywa się we mnie jeszcze jedna nadzieja jutro gramy z Atletico (tak a' propo wie ktoś gdzie go będzie można obejrzeć) a Atletico potrzebuje pieniędzy, bo się Gutim zainteresował :]
a więc... owocnego meczu :wink:

Awatar użytkownika
Chlopaczek
Ten obcy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Chlopaczek » 11 sie 2006, 16:29

Co do meczu z Atletico to Ewa napisala mi ze bedzie z godzinnym poslizgiem czyli chyba od 23 na kanale Italia 1 (czy jakos tak).

Jutro El Nino dogaduje sie w sprawie indywidualnego kontraktu z Milanem :P

Awatar użytkownika
Zaza
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zaza » 11 sie 2006, 16:33

Crespo ? Ibrahimović ? Inter ? Derby ? Galliani: "Jakie derby ! nas interesuje ktoś inny" :roll: :twisted:

Ciekawe co miał na myśli - że po zawodach i trzeba tak mówić ... czy że faktycznie nie było walki - patrząc na ofera za Crespo to koło nosa im latał transfer bo była śmiesznie niska - wiec na pewno nie żałują - Moratti też mówił nie zamiarze walczyć wiec kto wie - ale teraz nie ma co im ufać :P Bo za dużo ściemniają :P

AgaM pisze:Odzywa się we mnie jeszcze jedna nadzieja jutro gramy z Atletico

I ponoć ten mecz bedzie sie odbywał nie tylko na boisku :roll: Warunki umowy itd. 35 milionów ale wiadomo że Milan zamierzy wykorzystać dług klubu z Vincente Calderon [patrz news - link] - [nie wiadomo czy 35 to po bonusach ?] i fakt że Atletico daje Nino "tylko 3 miliony" w nowej umowie.

Mecz chyba na Italia 1 nie wiem dokładnie - Ewa wie :]

Awatar użytkownika
Łukasz_
Kapitan
Kapitan

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Łukasz_ » 11 sie 2006, 16:53

Nieodbry Inter, ludzie teraz na chleb nie będą mieli.

Ibra w Interze i wychodzą nowe plotki na wierzch. To mnie cieszy, prasa pisze o Torresie i Ronaldo. Obu piłkarzy lubie ale mimo wszystko wolałbym aby nasz trykot założył Torres. Jest młodszy i można wiązać z nim większą przyszłość ale w umowie musi mieć mały haczyk, nie może brać slubu :P Cena jaką chce Atletico nie jest zła bo 35mln jesteśmy w stanie zapłacić a trzeba pamiętać że oni są nam coś winni ;)

Awatar użytkownika
Ewa_
popopopopopopooo \o/

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Ewa_ » 11 sie 2006, 17:18

Chlopaczek pisze:Co do meczu z Atletico to Ewa napisala mi ze bedzie z godzinnym poslizgiem czyli chyba od 23 na kanale Italia 1 (czy jakos tak).
Zaza pisze:Mecz chyba na Italia 1 nie wiem dokładnie - Ewa wie...
Tak jest....mecz będzie transmitował kanał Italia 1 z godzinnym poslizgiem czyli o 23.
Łukasz_ pisze:o mnie cieszy, prasa pisze o Torresie i Ronaldo. Obu piłkarzy lubie ale mimo wszystko wolałbym aby nasz trykot założył Torres. Jest młodszy i można wiązać z nim większą przyszłość ale w umowie musi mieć mały haczyk, nie może brać slubu...
No chyba, że trafi na jakąś Milanistkę :P

Awatar użytkownika
myhalek_acm
Kapitan
Kapitan
Reputacja: 102

Post Wyświetl pojedynczy post autor: myhalek_acm » 11 sie 2006, 18:06

Zaza Skąd ty wytrzasnąłes to ze Galliani powiedzial

"Nas interesuje ktos inny"
:roll:

Awatar użytkownika
Chlopaczek
Ten obcy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Chlopaczek » 11 sie 2006, 18:18

Z tego linka co podal Zaza wyzej.
Zapytany o Crespo i Ibre mial podobno odpowiedziec:
"I nostri obiettivi sono sempre stati altri"

giancardi
Trampkarz
Trampkarz

Post Wyświetl pojedynczy post autor: giancardi » 11 sie 2006, 19:34

Co za burdel. Coraz śmieszniej w mediach. I potem podchodzi do mnie kolega i mówi: A wiesz, ze do twego Milanu ma przyjsc Ronaldinho?!
:/
Jak widze ta plakietke na strojach Interu to mi sie tak smiac chce.EL O EL. :D
Niesamowicie dowcipnie wygląda.

Torresa brać i tyle. Ile może grać w przeciętnym Athletico?

Tylko nie tego Ronaldo. Tylko nie to. Będzie Kace zasłaniał bramkę i biedny Isacsson nic nie strzeli.:D

Zablokowany

Wróć do „Wracając Do Meritum”