Inter mimo braku kilku zawodników powinien sobie poradzić z 2 ligowym klubem i dać przykład Starej Damie bo przecież oni będą teraz co tydzień rozgrywać takie mecze

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Łukasz_ » 12 sie 2006, 1:30
Łukasz_
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Chlopaczek » 12 sie 2006, 1:34
Tylko Dacourt?Ja tam chyba jeszcze widzialem MaiconaSero pisze:
Tylko Dacourt z letnich transferów wystąpił
Czekamy na pełną kadre![]()
FORZA INTER
Chlopaczek
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zico_FCI » 12 sie 2006, 9:54
Na razie to Inter (ci piłkarze którzy w wczoraj grali) ma słabe dni od początku przygotować, praktycznie żadnego dobrego meczu nie rozegrali. Nawet ten wygrany z Porto był beznadziejny w ich wykonaniuŁukasz_ pisze:Ale do sezonu jeszcze czas i myśle że Inter dziś miał tylko słabszy dzień.

Zico_FCI
Post Wyświetl pojedynczy post autor: BartekTS » 12 sie 2006, 10:18
BartekTS
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sero » 12 sie 2006, 11:07
BartekTS pisze:Tylko WIDZAILES Maicona bo zeby cos zagrał jakis rajdzik
Zico_FCI pisze:Dzisiaj 25 rocznica śmierci Angelo Morattiego – legendarnego prezydenta Interu – ojca Massimo Morattiego.
Sero
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zico_FCI » 12 sie 2006, 12:08
Zico_FCI

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Martin Pellegrino » 12 sie 2006, 20:09
Wcale nie tak dużo. Trochę się zmartwiłem, że nie wygraliśmy bądź co bądź z drugoligowcamiZico_FCI pisze:Chociaż do sezonu jeszcze sporo czasu
Martin Pellegrino

Post Wyświetl pojedynczy post autor: TS borys IFC » 15 sie 2006, 13:06
TS borys IFC
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sero » 15 sie 2006, 13:33
Sero
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Babel » 15 sie 2006, 13:38
Babel

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Martin Pellegrino » 15 sie 2006, 13:39
Właśnie o to chodzi, że ja już przestałem jakiś czas temu. Teraz mamy naprawdę mocny zespół i jeśli czegoś nie wygramy to może w przyszłym sezonie się lekko rozsypać. Jeśli tak się stanie to głównie będzie to wina Mancio. Wiem, że należy zaczekać, ale jeśli Crespo jest gwarantem strzelenia 20 goli w sezonie tak Mancio nie gwarantuje na dzień dzisiejszy nic. Dla mnie jest to jedyna wielka niewiadoma tego sezonu.Sero pisze:Wierze w Manciniego.
Martin Pellegrino
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sero » 15 sie 2006, 13:53
Sero
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zico_FCI » 15 sie 2006, 14:23
A co w tym dziwnego ? Mało razy na niego narzekaliśmy ? że się cofa w rozwoju, że nie strzela, że żaden z niego napastnik ? A teraz kiedy ma odejść to wszyscy zaczynają go kochać. Dla mnie lepiej, że on ma odejść niż na przykład Cruz, który nie narzekając, z ławki może lekko 10 bramek w sezonie strzelić, czyli więcej niż Oba – z założenia podstawowy napastnik w poprzednim sezonie. Crespo też raczej nie będzie płakał jak od czasu do czasu usiądzie na ławce a bramki umie strzelać jak mało kto i sądzie, że właśnie takiego Crespo zabrakło nam najbardziej w poprzednim sezonie. Inna historia to Zlatan, ż którego transferu nie jestem zachwycony. Nie obawiam się o jego formę sportową ale raczej o tą psychiczną. Boję się, że mogą się przez niego w drużynie zrodzić jakieś konflikty. Wydaje się że Szwed nie bierze w ogóle po uwagę czegoś takiego, że nie będzie nr. 1 w ataku. Wystarczy przeczytać z nim wywiad gdzie powiedział coś takiego: „ nie zastanawiałem się który napastnik Interu najlepiej pasował by do grania ze mną”. Jeśli chodzi o niego to możemy się naprawdę wszystkiego spodziewać. Ale jeżeli strzeli więcej goli niż w ostatnim sezonie Oba (13 we wszystkich rozgrywkach) i nie doprowadzi do żadnego konfliktu to będę zadowolony. Myślę, że najbliższe sparingi z Majorcą i Stopingiem w jakiś stopniu odpowiedzą nam na pytanie- jak zamierz Mancini ustawić zespól w najbliższym sezonie. (według mnie będzie to 4-3-3Babel pisze:Najblizej wylotu jest chyba Oba, co tez jest dziwne.
Zico_FCI
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Babel » 15 sie 2006, 15:18
Choćby dlatego, że drugiego tak szybkiego i silnego zawodnika może ze świeca szukac i nie znaleźć. Cofa się w rozwoju? Polemizowałbym. Brakowało mu skuteczności. Zgadzam się, ale w przypadku zawodnika który jeszcze jest młody, stwierdzenie że się cofa w rozwoju to chyba zbyt odważna teza. Na pewno ławka w tym sezonie nie ułatwi mu powrotu do formy. Wypożyczenie Martinsa do innej ligi to tez jest ciekawy pomysł na rozwiazanie tej sytuacji. Sytuacja Martinsa przypomina troche Frankowskiego. I skomentuje to podobnie jak Beenhakker nie wszystko dzieje się w nogach, ważna jest tez głowa. Ktoś musi odblokować Obe.Zico_FCI pisze:A co w tym dziwnego ?
Babel
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sero » 15 sie 2006, 17:01
Zico_FCI pisze:4-3-3
Sero
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio