Post Wyświetl pojedynczy post autor: Lisek » 12 sie 2006, 10:23
Lisek
Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 12 sie 2006, 10:26
tylko, czy na pewno to aż taki pewniak ??lisek_chz pisze:Polska - USA 1
fieldy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: RóżA » 12 sie 2006, 11:11
RóżA
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Martinho » 12 sie 2006, 11:19
Podobno Zagumny ma na pewno nie zagrac, bedzie gral Zygadlo. Ale nie zmienia to faktu ze jest to pewniak dnia, na ktorego stawiam cala kase z BAH .fieldy pisze:łyszłąem, ze Kdziewicz, Murek i Zagumny
Eintracht to nie jest jakis slabeusz i Schalke latwo nie bedzie mialo... Zreszta same pewniaki nie beda ciagle wchodzic w jednej kolejce... Ja bym uwazal na ten mecz. Co do Hamburga, to moga byc podmeczeni meczem z Osasuna... Ja niemieckiej nie gram na ta kolejke (wczoraj tylko Bayern zagralem za wszystko ze starbetRóżA pisze:Schalke 04-Eintracht Frankfurt
Martinho

Post Wyświetl pojedynczy post autor: RóżA » 12 sie 2006, 11:26
Martinho pisze:Eintracht to nie jest jakis slabeusz i Schalke latwo nie bedzie mialo... Zreszta same pewniaki nie beda ciagle wchodzic w jednej kolejce... Ja bym uwazal na ten mecz. Co do Hamburga, to moga byc podmeczeni meczem z Osasuna... Ja niemieckiej nie gram na ta kolejke (wczoraj tylko Bayern zagralem za wszystko ze starbet )
RóżA
Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 12 sie 2006, 11:27
nie mów tak - oni mają mi przynieść moja 12 euroMartinho pisze:Eintracht to nie jest jakis slabeusz i Schalke latwo nie bedzie mialo... Zreszta same pewniaki nie beda ciagle wchodzic w jednej kolejce... Ja bym uwazal na ten mecz.
fieldy
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Martinho » 12 sie 2006, 11:44
Wcale tak zle to nie wyglada, ale Liverpool to chyba po pijaku postawilesfieldy pisze:Hannover - Werder X 3,15
Chelsea - Liverpool X 3,00
Scheffield - Liverpool X 3,40
Martinho
Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 12 sie 2006, 11:50
póki co to się zastanawiam - jeszcze nie zagrałemMartinho pisze:Nie przesadzam, ale czy Sheffield jest w stanie zremisowac z Liverpoolem ktory mierzy w mistrza Anglii?
fieldy
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Lisek » 12 sie 2006, 12:28
Na swoim kuponie też obstawiłem na Bordeaux, a jak przegrają to będzie dla mnie kompletna katastrowa. Będzie to znak, że dawno nic nie wygrałem ;DMartinho pisze: Moj pewniak na dzis to: Lorient - Bordeaux 2
1 kolejka wyczerpala limit niespodzianek w lidze francuskiej. Jak goscie tu nie wygraja to nie typuje wiecej Ligue 1
Lisek
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Martinho » 12 sie 2006, 21:09
Martinho pisze:Lorient - Bordeaux 2![]()
Martinho

Post Wyświetl pojedynczy post autor: RóżA » 12 sie 2006, 21:14
RóżA
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Martinho » 12 sie 2006, 21:18
No i Schalke remis, fieldy i Roza wspolczuje...Martinho pisze:Eintracht to nie jest jakis slabeusz i Schalke latwo nie bedzie mialo... Zreszta same pewniaki nie beda ciagle wchodzic w jednej kolejce
Martinho
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Akarin » 12 sie 2006, 21:59
ta i to z niczego, Lincoln karnego nie strzelił, gra Schalke mogła się podobać, sytuacje mieli ale coż z tego skoro trafili tylko jednąMartinho pisze:No i Schalke remis, fieldy i Roza wspolczuje...
a jedank moimo 0:2 w plecy zdołaliśmy wygraćfieldy pisze:tylko, czy na pewno to aż taki pewniak ??
Akarin

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Darkman1948 » 12 sie 2006, 23:00
Ja bym to odradzal. Na Wisle K. jest wysoki kurs (w bet-at-home 1,5) a zawsze jak faworyt ma wysoki kurs to zawodzi. Tak samo bylo dzis z Legia ktora miala cos kolo 1,4 a przegrala. Ja postawilem na X2 za 2,67 i weszlofieldy pisze: zastanawiam sie jeszcze nad
Wisła K. - Wisła P. 1
Darkman1948
Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 13 sie 2006, 9:04
teraz to i tak już "po ptokach"Darkman1948 pisze:Ja bym to odradzal
no i po co było krakaćMartinho pisze:No i Schalke remis, fieldy i Roza wspolczuje...
fieldy
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio