Post Wyświetl pojedynczy post autor: xpakusx » 13 sie 2006, 11:29
xpakusx
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Janio » 13 sie 2006, 11:31
Janio
Post Wyświetl pojedynczy post autor: xpakusx » 13 sie 2006, 11:52
xpakusx

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kluchman » 13 sie 2006, 12:25
Kluchman
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Jarzinho » 13 sie 2006, 12:38
Diogo ma wloski jesli dobrze pamietam.Diogo nie jestem pewien ale on raczej nie ma
Jarzinho

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zaza » 13 sie 2006, 12:42
RealFan pisze:Ten pomysł to 30 mln + Ronaldo = Kaka. Mimo, że Brazylijczyk jest najbardziej bramkostrzelny w Realu na przestrzeni ostatnich lat to taka opcja by mnie satysfakcjonowała
RealFan pisze:Wiadomo, że Milan szuka napastnika[...]
RealFan pisze:Jak już nie raz można się było przekonać, pozyskanie Argentyńczyka z Corinthians nie jest rzeczą prostą.
RealFan pisze:Drugą opcją ma być Fernando Torres. Ooo...kto o Hiszpana nie zabiegał [...] Teraz próbuje Milan ...
RealFan pisze:Dla Calderona byłby to interes życia,
Zaza

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kluchman » 13 sie 2006, 14:34
No wiesz, akurat Ronaldo bramki spoza linii 16-stki umie strzelać. Spod jakiegoś dekla ten pomysł wyszedłZaza pisze:Ale nie takiego napastnika - takich strzelających w 5 metrów mamy
Wiem, że dług jest. Jaki niestety nieZaza pisze:stare ukłądy z Atletico i kasa [dług]
W pewnym sensie...ale klubów Premiership to nie dotyczy, a jednak nie dały radyZaza pisze:Ma jeszcze taką przewage ze kluby La Liga przegrywaja na starcie.
I właśnie tylko to mi się nie podoba w obecnym zarządzie. Robią sobiewrogówZaza pisze:Ale chyba jednak nie dla niego - może jak poda sie do dymisji i przyjdzie ktoś nowy niż Calderon i Peja Bo narazie Galliani mówi Calderon ? nie znam Kto to muzyk
Ze względu na Twą reputację i staż na tym forum jestem skłonny wybaczyćZaza pisze:Przepraszam że tak odpisałem Ci szczekając
W końcu w jakiś sposób siebie dotycząZaza pisze:ale poruszyłeś tyle spraw że wie
Kluchman

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zaza » 13 sie 2006, 14:54
RealFan pisze:No wiesz, akurat Ronaldo bramki spoza linii 16-stki umie strzelać. Spod jakiegoś dekla ten pomysł wyszedł
RealFan pisze:Wiem, że dług jest. Jaki niestety nie Rolling Eyes Jak byś mógł to mnie uświadom ile on wynosi i skąd się wziął
RealFan pisze:W pewnym sensie...ale klubów Premiership to nie dotyczy, a jednak nie dały rady Rolling Eyes
RealFan pisze:I właśnie tylko to mi się nie podoba w obecnym zarządzie. Robią sobiewrogów
RealFan pisze:Ze względu na Twą reputację i staż na tym forum jestem skłonny wybaczyć
Zaza

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kluchman » 13 sie 2006, 16:42
Teraz nie. Ale kiedy Chelsea zabiegała o Torresa? Shevy jeszcze wtedy nie mieli w składzie. Te ich oferty 45 mln euro...A Atletico? Mówiło grzecznie "WONTZaza pisze:Ale kogo masz na myśli Chelsea ? Chyba nie sądziłeś ze po kupnie Shevchenki Jose siągnie Torresa ?
To nie o to chodzi, by teraz porównywać Ronaldo do Henry'ego czy Shevy. Do tego drugiego niby można bo to jego następcą miałby być Brazylijczyk. To jest jednak inny styl gry. Całkiem inny. Ronaldo jak chce to potrafi i dryblować i strzelać z dystansu i nawet podawać...Tylko właśnie jak chceZaza pisze:Temat założony przez Martina w dziela "Piłka na świecie"pt: " Ronaldo Henry Shevhcenko... kto lepszy"
Kluchman

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zaza » 13 sie 2006, 18:49
Zaza

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kluchman » 13 sie 2006, 21:17
Interesy, interesy...Jakim interesem dla Atletico byłaby sprzedaż najcenniejszego obecnie zawodnika w drużynie? Bo wiesz dług to jedno, a chwila obecna to drugie. Jakby mieli kim zastąpić Torresa to możnaby inaczej rozmawiać, ale właśnie...średnio spisujący się w La Liga Kezman i obok tego wyborowego strzelca brak. Maxi Rodriguez jest w stanie strzelić ponad 10 bramek w sezonie, lecz napastnikiem raczej nie jest. Aguero to wielka niewiadoma więc...Zaza pisze:1 września będziemy madrzejsi w tym temacie - bo wiesz - "wont" to jedno ale interesy drugie
Kluchman

Post Wyświetl pojedynczy post autor: (L)egionista » 13 sie 2006, 21:39
(L)egionista

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tobik33 » 13 sie 2006, 21:42
Tobik33

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kluchman » 13 sie 2006, 21:54
Nooo...i zonkTobik33 pisze:Xabiego Prieto uważają za duży talent <lol> chyba tyko w Sociedad
Kluchman

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tobik33 » 13 sie 2006, 22:02
Chyba tylko z nazwiskaRealFan pisze:Nooo...i zonkZakłada się właśnie jego jako następcę Xabiego Alonso w Sociedad.
w kilku meczach poprzedniego sezonu tak i niczym nie zachwyciłRealFan pisze:Widziałeś jak on gra?
i to mówi kibic RealuRealFan pisze:Ale dla Ciebie, ktoś, kogo nie postrzegają w Barcelonie jest słaby...
przykro mi że tak cierpiszRealFan pisze:no cóż, czego to zaślepienie nie robi z człowiekiem
Tobik33
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio