Ronaldo, Shevchenko, Henry... który lepszy?

TS borys IFC
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Reputacja: 80

Post autor: TS borys IFC » 13 sie 2006, 22:48

oczywiscie ze ronaldo teraz gra bardziej na szpicy niz kiedys kiedy to przeprowadzal wiele rajdow i zdobywal po nich gole ale nadal to potrafi i mi o to tu chodzi a nie o to ze on to robi bardzo czesto bo wiem ze tak nie jest ale w zeszlym sezonie w meczu real-deportivo wygranym przez blancos 4;0 ronnie przeprowadzil wspaniala akcje minal 4 obroncow i molina wyluskal mu pilke spod nog ale to znaczy ze on to POTRAFI nie odmowisz ronniemu wspanialej techniki bo on ja ma we krwi tylko nie wiedziec czemu ostatnio tego nie pokazuje ale spojrzmy na weltmeisterschaft 2006 ronnie byl tam jedna z najjasniejszych postaci w slabo grajacej reprze brazylii moim zdaniem po ze roberto i didzie byl ich najlepszym zawodnikiem a akcja z juanem po ktorej zdobyl gola z japonia to byl majstersztyk albo jak minal bramkarza ghany w tym byl geniusz i tyle oczywiscie ronnie zagral na mistrzostwach ledwo tak sobie ale mial przeblyski wspanialosci agha no i nie wmowicie mi ze sheva przechodzil cale bosiko i zdobywal gole tak nie bylo no czesto strzelal zza pola karnego czesto minal 1 czy 2 obroncow ale nie przeprowadzal w swojej karierze spektakularnych rajdow przynajmniej ja tego nie pamietam obaj to wielce pilkarze ale maja rozne walory

Wróć do „Piłka nożna na świecie”