Mercato Rossonerich - Strona 132

Miejsce spoczynku zamkniętych tematów.

Kto uzupełni atak Rossonerich?

Mirko Vucinić
7
9%
Carlos Tevez
14
18%
Fernando Torres
10
13%
Ronaldinho
3
4%
Ronaldo
9
11%
Rafaell Sobis
5
6%
Maris Verpakovskis
8
10%
Niespodzinka !
3
4%
Nikt z tej listy ...
8
10%
Nikt, bo zmieni się system gry na jednego napastnika ...
12
15%
Awatar użytkownika
AgaM
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: AgaM » 13 sie 2006, 17:20

Możemy jednak wzmocnić naszą obronę :?: :think: portal sports.it podał informację, iż The Blues zasili Ashley Cole za 20 mln, i skoro Gallas tak bardzo chciał opuścić Chelsea, to ... niech idzie. Jego przyszłym pracodawcą ma być właśnie Milan:
Blues su Ashley Cole, Gallas in vendita?
Il Cheslea sta cercando di strappare all'Arsenal il terzino sinistro della Nazionale inglese Ashley Cole. In caso di successo nell'operazione, i Blues potebbero mettere in vendita William Gallas, da tempo nel mirino del Milan.

Awatar użytkownika
gilardino11
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 1317

Post Wyświetl pojedynczy post autor: gilardino11 » 13 sie 2006, 17:27

Możemy jednak wzmocnić naszą obronę Question Think portal sports.it podał informację, iż The Blues zasili Ashley Cole za 20 mln, i skoro Gallas tak bardzo chciał opuścić Chelsea, to ... niech idzie. Jego przyszłym pracodawcą ma być właśnie Milan:
To jest bardzo prawdopodobne podobno Arsenal już odpuścił Cole i przejdzie do Chelsea.Natomiast Gallas na 99% odejdzie a jeszcze na dodatek Galllasa niema dzisiaj w pierwszym składzie ba nawet na ławce rezerwowych w meczu pucharowym.

A widzieliście zachowanie Shevy po strzelonej bramce.Całuje herb Chelsea :shock:

Awatar użytkownika
Chlopaczek
Ten obcy
Reputacja: 3352

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Chlopaczek » 13 sie 2006, 17:41

Nie pocalowal herbu tylko dol koszulki wiec nie przesadzajmy.Ale tez mnie to zachowanie zdenerwowalo.Strzelil gola w debiucie i po prostu potem wylaczyl myslenie.Tak to sobie tlumacze :roll:

Awatar użytkownika
Zaza
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 1

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zaza » 13 sie 2006, 18:04

Gilardino czekaj strzeli kolejna bramke to ocenisz sytuacje [dzis już nie da rady] - może nos chciał wysmarkać :P Ja też na początku patrzyłem jak się zachowa. Jednak realcja Romka była znacznie bardzie szalona :P

Dzwinie to sie oglądało ale cóż zycie - jak komentator przypomniał statystyki Andriya w Milanie to mnie cierki przeszły :P hehe

Awatar użytkownika
Łukasz_
Kapitan
Kapitan

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Łukasz_ » 13 sie 2006, 18:47

Herbu napewno nie pocałował. Jednak widać że już pomału żyje tylko Chelsea i nie jest Rossonero. Szkoda. Bramka bardzo ładna, przyjęcie pierwsza klasa i pewne spokojne uderzenie w róg bramki :]

Awatar użytkownika
RóżA
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 7

Post Wyświetl pojedynczy post autor: RóżA » 13 sie 2006, 19:03

Jak już napisałem w temacie o Arsenalu- odejście Cole'a wcale nie jest jeszcze przesądzone :wink: Więc jeszcze nic nie jest przesądzone :wink:

Chelsea turn to Ł15M Liverpool fullback Riise :wink:

Awatar użytkownika
AgaM
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: AgaM » 13 sie 2006, 19:23

To nic Róża, Lazio miękne w sprawie Oddo :] a w obronie Milanu najlepiej jakby Włosi byli :wink: . Oddo + Bonera i tyły zabezpieczone. Oddo wyraźnie powiedział że chce grać w Milanie (kego cas zacznie wkrótce mijać, stąd desperacja) więc Lazio zaklepało sobię Mottę z Udinese, vice Oddo jak napisali. To chyba znaczy że Masimo ma wolną rękę? 8) :
L'arrivo di Motta in biancoceleste sarebbe una sorta di "polizza" in caso di partenza di Massimo Oddo, giocatore da tempo nel mirino del Milan.
Mogłoby się Atletico nauczyć ustępliwości od Lazio. :wink: :P

Awatar użytkownika
Zaza
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zaza » 13 sie 2006, 20:04

Claudio Lotito chce poprostu sie zabezpieczyć - i szuka następcy Oddo - wcale mu się nie dziwie teraz Marco Motta z Udine wcześniej Litwin z Bresci Stankevicius [?] [czy jakos tak] - normalne sprawa przeciesz jak straci Massimo to straci kapitana i jednego z najlepszych bocznych obrońców w lidze. Zaliczył sporo asyst a i bramek strzelił z 7 [?] :wink: z czego 5 to karne.

Wiec nic dziwnego że szuka alternatyw - nawet pojewiła sie opcja ze Milan odda Lazio jakiegoś piłkarza Simic Brocchi ? - wszystko chyba jest uzależnione go meczu rewanżowego z Crveną. I nie tylko sprawa Massimo Oddo ale i innych operacji.

Jak by na to nie patrzeć pozytywny wynik i awans do LM = spora kasa. Wiec muszą czekac - nie są pewni awansu - w sumie to i dobrze bo muszą w Belgradzie zagrać tam samo jak na Giuseppe Meazza i strzelić jak najwiecej. Narazie 1:0 do przerwy ale trzeba tylko zagrać skuteczniej w rewanżu.

Awatar użytkownika
peyter
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: peyter » 14 sie 2006, 11:49

Podobno Juve odrzucilo oferte Interu 20 mln + Amelia :O hmmm

za wiadomo kogo. Chwila ale to preciez jest oferta Milanu :D tylko, ze wieksza o kilka milionów jest ponoc oferta Milanu. Heh Inter widze ze nie umie nic samemu wymyslic tylko kopiuje pomysly innych :)

Awatar użytkownika
AgaM
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: AgaM » 14 sie 2006, 12:19

Clamoroso dal Barça: "Il Milan è su Ronaldinho"

BARCELLONA (Spagna) - Clamoroso dalla Spagna. La dirigenza blaugrana ammette le difficoltà per il rinnovo di Ronaldinho e rivela che sul giocatore si è gettato con estrema decisione il Milan: "Abbiamo problemi per il rinnovo del contratto. E' vero, su Ronaldinho c'è il Milan". Intanto Ancelotti promuove Torres e allontana Ronaldo: "Non ci interessa". :shock:
Wierzę że to są plotki, bo nie interesuje nas Torres, Carletto głupoty gada, a co do Ronaldinho kiepski żart, Barca za żadne skarby ne zgodzi się go sprzedać za 60 lmn :pray: więc lepiej żeby nas "interessa" Torres :?

Awatar użytkownika
Zaza
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zaza » 14 sie 2006, 12:23

AgaM ale jest plus w tym wszystkim :roll: Skreslił też Ronaldo :P Zaraz coś napisze powoli bo troche czasu mi to zajmie ...

Awatar użytkownika
gilardino11
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki

Post Wyświetl pojedynczy post autor: gilardino11 » 14 sie 2006, 12:45

Dokładnie zaza ważne że Carlo skreślił Ronaldo jak wszyscy tego chcieli.
Troche dziwne ale narazie cisza z plotkami na temat obrońców może poza Oddo.Ja nadal wieże w transfer Gallasa a wczoraj Jose nie wystawiając go dał mi jeszcze większe nadzieje.

Awatar użytkownika
Zaza
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zaza » 14 sie 2006, 12:49

Gilardino co dziennie Gallas jest przypisywany mi. Milanowi - plotki sa non stop ale z nich nic nie wynika - plotki typu każdy go chce - a nigdzie nie pójdzie :P Jose powiedział ze nie odda go za Cole :roll: i że ofert nie ma ...

Awatar użytkownika
gilardino11
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki

Post Wyświetl pojedynczy post autor: gilardino11 » 14 sie 2006, 12:53

Wierzysz w to że po takich wypowiedział gallasa nie było żadnych ofert :?: A może on poprostu wie że Wiliam odejdzie ale np.poprosił aby jeszcze został do transferu Cole aby Arsenal nie podniósł ceny...Wiadomo że teraz spekulujemy ale uważam że Milan na bank o niego się stara i William odejdzie..

Awatar użytkownika
AgaM
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: AgaM » 14 sie 2006, 12:55

O Ronaldo to nawet nie myślałam :wink: szczególnie po ostatniej ofercie Realu :P , więc skreślenie go dla mnie było oczywistością, od razu przeszłam do zdania o Torresie, mam nadzieję że to nie zła ściema, i w tym celu odświeżono plotę z Dinho.

Zablokowany

Wróć do „Wracając Do Meritum”