Zaza pisze:Ale np. czytałem wypowiedzi Manciniego w których cukrował ze to jest to - że widać postęp - że takiego Adriano chce - czyli co Sero nie zgodzisz się z tym ? jest nadal cieniem siebie ?
? Mancini coś takiego powiedział ? jeśli faktycznie to mnie zaskoczył, bo Imperator nie gra wcale lepiej niż w tamtym sezonie. Masz jakiegoś linka do tych wypowiedzi ? dziwne
Może Glazer wyłoży worek z 45 mln na stół
Z tego co się orientuje, to mu się nie opłaca. Po prostu dziwak
Wykupił Carricka za astronomiczną jak dla siebie sume i możliwe, że to wogóle koniec wielkich wzmocnień Diabłów.
Jak podają raporty we Włoszech, Inter rozpoczął negoacjacje z Auxerre w sparwie obrońcy Younesa Kaboula.
Inter złożył już ofertę w postaci 1.4mln funtów dla francuskiego klubu, jednak istnieje opcja pozostawienia go w Auxerre bądź wypożyczenia do innego klubu, by nabrał doświadczenia. 20-letni stoper sam przyznał, że zainteresowanie ze strony mediolańskiego klubu i jest prawdziwe.
"Nie mam problemów z tym by tu pozostać, jednak myślę, że mój klub pozostanie w kontakcie z Interem, którego ofertę odrzucili i w przyszłości będę miał szansę grać w czarno-niebieskim trykocie." - powiedział Kaboul.
Młody piłkarz był kapitanem reprezentacji Francji do lat 19, która wygrała mistrzostwo Europy latem 2005 roku. Na dodatek zawodnik ma bardzo dobre warunki fizyczne jak na tę pozycję, 87kg przy 1.90m.