Ronaldo, Shevchenko, Henry... który lepszy?

Awatar użytkownika
Zaza
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 1

Post autor: Zaza » 15 sie 2006, 0:45

Riber ale to Ty pierdzielisz ? wiesz jak wracamy do histori [Ronaldo w formie] to i Maradone trzeba porównać - chłopie Ronaldo to obecnie ....[']

On jest cieniem zawodnika z przed 5 lat - nie może podwazyć jego umiejętnosci czy snajperskiej sznuty ale to już było i nie wróci - kontuzje kontujze kontuzje - tak tak - tak zawód :!: albo sie do piłki nie nadaje albo mógł zastać kucharzem :P

Mówi się ze 29 rok życie to najlepszy okres dla piłkarza - w takim razie jaki to jest okres dla grubego, ospałego, czesto mało biegającego "snajpera" dziecko jego czas miną jak AWS :P Nie wiem trzeba by to rozpisac ale mało piłkarzy w tym wieku tak "kończy" za dużo kasy ? jedzenie ? alkoholu ? seksu ? życie na maxa ? ...

Nie wiem jak może próbować porównać piłkarze takiego ja obecnie on z Henry'm i Shevchenko :? to tylko pokazuje że masz naprawde mała wiedze i jednynm żródłem informacji jest strone Real i mundial co 4 lata :?[bo tak pijesz do mundialu]

żenada i tyle...

Aha jak tak podajesz mundial za przykłąd to porównaj jak te bramki Ronaldo wyglądały [dzieku komu jest strzelał ? ] i zacznij czytać od początku ten temat. Bo błądzisz dziecko - ja rozumiem młody wiek - brawo sport i mecz raz na miesiąc ale czas takich piłkarzy jak Ronaldo [w takiej formie jak od 2 lat i w takim stanie] miną jak ...

Pozdrawiam :P i w 100% popieram kolegów wyżej - Czytaj posty w temacie :!: zanim zacznie pisać :!: bo piszesz o histori w takim razie Fabien Barthez jest jednym z najlepszych bramkarz świata w tym momencie ...

Wróć do „Piłka nożna na świecie”