Ronaldo, Shevchenko, Henry... który lepszy?

Awatar użytkownika
RóżA
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 7

Post autor: RóżA » 15 sie 2006, 10:15

Riber pisze:Nie chce mi sie tu zbytnio pisac,bo jesli kontuzje uznaje sie za wpadke to o czym tu pisac?

A jak to nazwiesz? Warto zwrócić uwagę na to, jak prezentował się Ronaldo przed tę pamiętną kontuzją, a jak już po niej. Różnica jest i to bardzo duża. Ale jeżeli wolisz wpadką nazywać nieudane sezony, to śmiało można ostatni sezon w wykonaniu El Fenomeno nazwać wpadką :P
Riber pisze:Ronaldo w najlepszej formie zdobywal indywidualne trofea.A co wygral Henry.ROnaldo ma 5nagrod indywidualnych a ile Henry

Mam wymieniać? Proszę bardzo. Trofea Titiego: Mistrzostwo Świata, Mistrzostwo Europy, 3x Mistrzostwo Premiership, 2x Puchar Anglii, Community Shield, 4x Złoty But Premiership, 2x Złoty But Europy, Najlepszy piłkarz według UEFA (nie licząc już drugich miejsc). Wystarczy czy mam poszukać więcej? :roll:
Riber pisze:W finale tez mogl przewazyc szale,nie zrobil tego...
To samo można powiedzieć o Ronaldo- w ilu meczach mógł przeważyć szalę? Ale co- nie chciało mu się :roll:
Riber pisze:Spojrz sobie chlopcze zazo ile goli Ronaldo strzelal przez te lata,w kazdym ponad 20

Henry od pięciu lat strzela powyżej 25 goli TYLKO w Premiership, bo gdyby dodać do tego bramki z Champions League i wszystkich Pucharów to wyszłoby grubo powyżej 30 :wink:
Riber pisze:A dzieku komu inni strzelali,np.Adriano,albo Henry na WC

A ile asyst miał Thierry na MŚ a ile Ronaldo? No właśnie.
Riber pisze:Trezeguet mial wiecej bramek od Henrego przed WC,teraz moze Henry sie zrownal albo o 1 go przescignal

Henry już od ładnych dwóch lat ma więcej goli w reprezentacji niż Trezeguet. Na Mistrzostwach tylko powiększył tę przewagę.

Warto czasem sprawdzić o czym się pisze, bo w innym wypadku można wyjść na idiote :roll:

Wróć do „Piłka nożna na świecie”