zmiana nicka - Strona 3

Miejsce spoczynku zamkniętych tematów.
Awatar użytkownika
Wtajemniczeni_wiedzą
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Wtajemniczeni_wiedzą » 25 lis 2004, 21:15

Pawel pisze:
XBiT pisze:
beckhs pisze:W najbliższym czasie zajmiemy się rozpatrzeniem Waszych próśb
rowniez nieomieszkam podziekowac z gory :D
a nie mogłeś zetydowac posta? a co do zmian nicków, dlaczego teraz masowo zmieniacie trzeba było myśleć jak sie rejestrowało... możecie tez sie od nowa zarejestrować... ale i tak nikt pewnie tego nie zrobi... po prostu powód jest jeden... szkoda bo wtedy licznik postow będzie 0 :D
Ja nie wiem co to za problem zmienić im nicki to chwila roboty i piszą dalej na nowych nickach 8) więc nie ma się co zastanawiać tylko zmiencie im 8)

XBiT
Skład B
Skład B

Post Wyświetl pojedynczy post autor: XBiT » 25 lis 2004, 22:08

ale po co mam sie rejestrowac od nowa skoro moge miec zmieniona nazwe? przeciez to nie jest duzo roboty, a po co bede sie od nowa rejestrowal i zasmiecal system nieaktywnymi uzytkownikami. Wiec prosze nalej o zmiane tego moejego nicku na Markus .

P.S. Posiadanie dwoch kont z jednego komputera i IP jest zabronione. (patrz regulamin)

Awatar użytkownika
Pawel
Moderator
Moderator

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Pawel » 26 lis 2004, 11:10

Xbit o ile dobrze pamiętam to już raz zmieniałeś nick nie za często to robisz? zreszta jak kazdy co chwile bedzie zmieniał nick to wreszcie nikt nie bedzie wiedzial kto jest kto.... :roll:

Awatar użytkownika
dzidzius
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: dzidzius » 26 lis 2004, 11:16

I z tego jakże prostego powodu oraz z faktu, ze w życiu trzeba ponosić konsekwencje swoich wyborów i czynów jestem rpzeciwnym wszelkim takim zawirowaniom.

Awatar użytkownika
Poko
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Poko » 26 lis 2004, 14:00

Powiedzcie wszystkim że kazdy jak ma ochote na zmiane nicka to niech to zrobi do końca tygodnia (tego) albo do końca tego miesiąca i może tylko raz to zrobić, a później jak ktoś się obudzi po czasie, że chce zmienić nick to trudno, miał czas..........................

Awatar użytkownika
dzidzius
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: dzidzius » 26 lis 2004, 14:10

A jak potraktować osobe, która zarejestruje się za miesiąc i będzie chciała zmienić nicka?

Awatar użytkownika
Pawel
Moderator
Moderator

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Pawel » 26 lis 2004, 14:11

Poko pisze:Powiedzcie wszystkim że kazdy jak ma ochote na zmiane nicka to niech to zrobi do końca tygodnia (tego) albo do końca tego miesiąca i może tylko raz to zrobić, a później jak ktoś się obudzi po czasie, że chce zmienić nick to trudno, miał czas..........................
czas na myślenie jest przy rejestracji :!: :roll:

Awatar użytkownika
Poko
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Poko » 26 lis 2004, 14:17

Ale ktoś może powiedzieć że skoro komuś zmieniliście to czemu mi nie chcecie.......('mi' nie jest w sensie że ja chce zmienić nick)

XBiT
Skład B
Skład B

Post Wyświetl pojedynczy post autor: XBiT » 26 lis 2004, 14:31

Pawel pisze:Xbit o ile dobrze pamiętam to już raz zmieniałeś nick nie za często to robisz? zreszta jak kazdy co chwile bedzie zmieniał nick to wreszcie nikt nie bedzie wiedzial kto jest kto.... :roll:
nie zmienialem nicka tylko moj pierwszy nick zostal zbanowany

Awatar użytkownika
Pawel
Moderator
Moderator

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Pawel » 26 lis 2004, 15:12

XBiT pisze:
Pawel pisze:Xbit o ile dobrze pamiętam to już raz zmieniałeś nick nie za często to robisz? zreszta jak kazdy co chwile bedzie zmieniał nick to wreszcie nikt nie bedzie wiedzial kto jest kto.... :roll:
nie zmienialem nicka tylko moj pierwszy nick zostal zbanowany
w regulaminie jest wzmianka o tym, że po otrzymaniu bana nie wolno zakładać nowego konta i z niego korzystać (omijając w ten sposób bana...) powinieneś otrzymac także bana na to konto :roll:

XBiT
Skład B
Skład B

Post Wyświetl pojedynczy post autor: XBiT » 26 lis 2004, 15:45

ale ja odczekalem az okres 21 dni sie skonczy i dopiero zalozylem nowe konto :!:

to jak z ta zmiana tego nick-a :?:

Awatar użytkownika
Mazurek
Moderator
Moderator
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mazurek » 26 lis 2004, 15:53

Chyba już dzidzius napisał wszystko...

XBiT
Skład B
Skład B

Post Wyświetl pojedynczy post autor: XBiT » 26 lis 2004, 15:57

Mazurek pisze:
Chyba już dzidzius napisał wszystko...
super :roll:

Awatar użytkownika
raf799
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: raf799 » 26 lis 2004, 17:15

jeju jak mówił wtajemniczeni wiedza co to za problem ja chcę normalnie zmienic nicka :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!:

XBiT
Skład B
Skład B

Post Wyświetl pojedynczy post autor: XBiT » 26 lis 2004, 18:24

raf799 pisze:jeju jak mówił wtajemniczeni wiedza co to za problem ja chcę normalnie zmienic nicka :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!:
to zrobcie cos takiego ze zmieniacie dwa nicki na tydzien, to nie jest tyle pracy przeciez :?

Zablokowany

Wróć do „Wracając Do Meritum”