Post Wyświetl pojedynczy post autor: pinys » 16 lis 2004, 19:28
pinys
Post Wyświetl pojedynczy post autor: romantyk » 16 lis 2004, 20:21
romantyk
Post Wyświetl pojedynczy post autor: deisler » 25 lis 2004, 22:29
deisler

Post Wyświetl pojedynczy post autor: LAZIO » 26 lis 2004, 13:03
LAZIO

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bobohawk » 26 lis 2004, 14:27
Czesto jestem na Allegro i widzialem tam sporo ciekawych pamiatek z Manchesterm United, takie jak poduszki, portfel, kubki itp Tez sa koszulki oryginalne.beckhs pisze:Ja poszukuję pamiątke związzanych z Czerwonymi Diabłami
Bobohawk
Post Wyświetl pojedynczy post autor: XBiT » 26 lis 2004, 14:47
XBiT

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Poko » 26 lis 2004, 15:01
Poko
Post Wyświetl pojedynczy post autor: XBiT » 26 lis 2004, 15:50
adres bedzie znany za kilka godzin,jak zostanie dopracowane, bedzie sie znajdowal tutaj, edytuje posta i bedzie, juz mnie denerwuje sposobtraktowania NAS przez modowPoko pisze:To podaj w jakiś sposób adres.......
XBiT
Post Wyświetl pojedynczy post autor: romantyk » 26 lis 2004, 19:12
romantyk
Post Wyświetl pojedynczy post autor: XBiT » 26 lis 2004, 19:15
jaki BUNTbeckhs pisze:Bunt XBIT ?? ok, masz prawo do zakładnia forum, lecz wiedz ze dostaniesz WP za spamowanie i reklamowanie swojego forum ktore ma podobna tematyke do naszego.
XBiT
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tomusmc » 26 lis 2004, 19:18
Stary ja Cie nie kumam. W kazdym poscie masz pretensje do modów skoro sam zle robisz. Wiesz co to jest spamowanie? to jest miedzy innymi polecanie innych stron z forum. Wiec teraz wiesz za co dostałes WP?XBiT pisze:jaki BUNTbeckhs pisze:Bunt XBIT ?? ok, masz prawo do zakładnia forum, lecz wiedz ze dostaniesz WP za spamowanie i reklamowanie swojego forum ktore ma podobna tematyke do naszego.nie ma zadnego buntu. ale ja nie Spamuje.
Tomusmc
Post Wyświetl pojedynczy post autor: romantyk » 26 lis 2004, 19:30
romantyk
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Pawel » 26 lis 2004, 19:38
chciałbym ci przypomnieć, że napisałes dziś już 29 postowXBiT pisze:jaki BUNTbeckhs pisze:Bunt XBIT ?? ok, masz prawo do zakładnia forum, lecz wiedz ze dostaniesz WP za spamowanie i reklamowanie swojego forum ktore ma podobna tematyke do naszego.nie ma zadnego buntu. ale ja nie Spamuje.
Pawel
Post Wyświetl pojedynczy post autor: XBiT » 26 lis 2004, 20:23
skoro dzisiaj mam duzo czasu to nie moge pisac tylu postowPawel pisze:chciałbym ci przypomnieć, że napisałes dziś już 29 postowXBiT pisze:jaki BUNTbeckhs pisze:Bunt XBIT ?? ok, masz prawo do zakładnia forum, lecz wiedz ze dostaniesz WP za spamowanie i reklamowanie swojego forum ktore ma podobna tematyke do naszego.nie ma zadnego buntu. ale ja nie Spamuje.
nie zadużo jak na jeden dzień?
XBiT
Post Wyświetl pojedynczy post autor: baryla_pce » 26 lis 2004, 22:31
baryla_pce
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio