Mercato Nerrazzurich!

Awatar użytkownika
Zaza
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 1

Post autor: Zaza » 16 sie 2006, 14:52

Babel pisze:Ja najchetniej widział bym w Interze Issaksona. Niby zmienił klub, ale raczej nie bedzie go trudno wydostać z Manchesteru City. Zawodnik bardzo przypominający Petra Cecha

8) Babel ale nie kierujesz się tym że Cech na podbój Premiership też ruszył z Rennes ? Bo calkowiecie się zgadzam z Tobą ! Andreas Isaksson - Szwed naprawde ma talent a jak na bramka jest młody - 24 / 25 lat - nie wiem czy wiesz ale on zaliczył mały nie udany epizot w serie A ... w Juventusie :roll:

Babel pisze:Buffon chyba jednak wybierze Milan. Zresztą sam podkreśli to w wywiadzie.

No tak :roll: Tylko warunke pozostanie Juve w serie A - a narazie na nadziejach Deschampsa się kończy - zreszta współczuje mu bo ile on juz miał nadzieji że Canna pozostanie - Zambrotta - ze bez debetu w serie B - że Ibra podpisze - potem Serie A -

Ta wypowiedzią Gianluigi Buffon "zrobił" już plotke na przyszłe mercato :roll: Za rok wróca do Serie A - a tym samym pokazał że w serie B korona mu z głowy nie spadnie a tym samym spłaci dług i bedzie mógł odejść ...

"Nie mogę dać tylu pieniędzy za zawodnika, który jest pięć czy sześć lat starszy niż podaje. Jeśli rzeczywiście jest różnica w jego wieku to cena za niego powinna być mniejsza." - powiedział Roeder.

A wiecie ze to nie do końca sie jeszzce wyjaśnione :> ? wiek Martinsa ....

Wróć do „Wracając Do Meritum”