Dudek - jak mozna do pilki lecacej przy lewym slupku wyciagac prawa reke
Zewlakow - w obronie calkiem niezle, ale kilka razy, i tak zostal wkrecony w ziemie, w ofensywie niewidoczny
Bak - gdyby nie jego strzal w 2.polowie to nie zauwazylbym, ze gral w tym meczu
Jop - chaotycznie za bardzo, pewny przy gornych pilkach, ale w zbyt malo zwrotny
Gancarczyk - cos czuje, ze to jego ostatni mecz w reprezentacji na najblizsze lata
Smolarek - biegal, walczyl, ale nawet nie zauwazylem choc jednego udanego dryblingu, slabiutko
Szymkowiak - mogl sie bardziej postarac, nigdy nie bylem jego zwolennikiem i chyba juz nie bede, dla mnie powinno sie go szybciej zmienic
Radomski - chyba jedyny pilkarz, ktory nie popelnil bledow i wg mnie zasluzyl na miano najlepszego gracza z naszej kadry
Krzynowek - calkiem niezle, kilka niezlych zwodow, ale troszke za malo, niecelny strzal zapisal mi sie w pamieci tylko
Zurawski - on w ogole gral w ataku ? czesciej go widzialem w pomocy, a nawet raz byl w obronie
Frankowski - dla mnie niewidoczny, no moze poza ta przewrotka 'a la' Mietowy
Golanski - niezle wejscie, pododa mi sie jego gra, powinien dostawac wiecej szans w przyszlosci
Jelen - niewidoczny, gral ok. 25minut i nic nie pokazal
Mila - gral tylko 15minut i walczyl na maxa, jesli bedzie gral w klubie, powinien byc rezerwowym w naszej kadrze
Beenhakker - poza nerwowymi reakcjami po kontrowersyjnych decyzjach sedziego, slabiutko, czemu tylko 3 zmiany
Oby 2 wrzesnia bylo duzo, duzo, duzo lepiej