Arsenal FC (zbiorczy) - Strona 167

Piłka nożna w Anglii | Premier League, Championship i FA Cup (Puchar Anglii) | Kluby (Manchester United, Liverpool, Manchester City, Arsenal, Leeds) | Reprezentacja Anglii | Transfery | Mecze, wyniki i inne wydarzenia związane z angielską piłką nożną
ODPOWIEDZODP

Nowym trenerem Arsenalu po Emerym powinien zostać...

Ljunberg
2
8%
Vieira
1
4%
Pochettino
2
8%
Allegri
4
17%
Marcelino
2
8%
Nuno Espírito Santo
0
Brak głosów
Ancelotti
0
Brak głosów
Arteta
10
42%
Benitez
3
13%
ktoś inny
0
Brak głosów
Awatar użytkownika
guru
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 335

Post Wyświetl pojedynczy post autor: guru » 14 sie 2006, 12:23

Nowa oferta od CFC to 23 mln. funtow!! Wenger chce go pogonic za minimum 25, ja na jego miejscu zgodzil bym sie na ta oferte, 2 mln. w ta czy w ta :roll:

Awatar użytkownika
RóżA
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 7

Post Wyświetl pojedynczy post autor: RóżA » 14 sie 2006, 15:25

guru pisze:2 mln. w ta czy w ta

Skoro dwa miliony Ci nie robi różnicy, to podam Ci numer mojego konta, przelejesz?

Dzisiaj jednak powróciła sprawa Reyesa, ale tylko na łamach Marci. Co prawda już dawno przestały mnie irytować te beznadziejne plotki, ale tym razem przegięli pisząc, że to jest niby 'oficjalny komunikat Jose' :? Pytanie- skoro taki oficjalny to dlaczego nie ukazał się na OFICJALNEJ stronie Arsenalu :roll: Ciekawe jak ta cała sprawa się zakończy, bo już sam się w tym wszystkim pogubiłem :?
guru pisze:Nowa oferta od CFC to 23 mln. funtow
Nowa oferta? A ja znalazłem właśnie wypowiedź Mourinho na temat Ashleya:
"Our offer is an excellent offer for an excellent player. It's in their hands. They say no and no is no," said Blues boss Jose Mourinho.

The offer went to the limit. The club does not move one single pound more and I completely agree with that."

i wynika z tego, że już da sobie spokój :? Lub po prostu stara się wyczekać zarząd Kanonierów- przecież doskonale wie, że Cole tak czy siak nie ma zamiaru grać już dla nas :?

Awatar użytkownika
fieldy
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 2090

Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 14 sie 2006, 15:32

rzeczywiscie pogubić się można,
wypowiedź Jose, którą przytoczyłeś nie jest nowa - mówił te słowa po tym, jak Wenger odrzucił kwotę 18 mln. To o tej mówił, że jest taka znakomita.
później powiedizął, że jak nie to nie :P i teraz dają "podobno" 23 mln funtów.
Ja bym brał te 23 mln, no ale jak Wenger chce go zatrzymac - to nawet 25 go nie przekona.

Awatar użytkownika
RóżA
Gwiazda
Gwiazda

Post Wyświetl pojedynczy post autor: RóżA » 14 sie 2006, 15:39

Pytanie tylko czy Wenger chce go zatrzymać :roll: Jak już mówiłem, Cole sam mówił że nie ma zamiaru już grać w barwach Arsenalu o czym zapewne wszyscy w klubie z Arsenem na czele doskonale wiedzą. Nie wiem czy takie trzymanie go na siłę przyniesie nam jakikolwiek profit. Przecież jeżeli nawet już go zatrzyma, a on nie będzie grał (albo będzie grał w rezerwach) to Jego cena spadnie i to drastycznie :?

Awatar użytkownika
AgaM
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: AgaM » 14 sie 2006, 16:30

Czyli Ashley Cole jest jedną nogą na wylocie nawet jeśli nie oficjalnie :?: Wtrącam tu swoje trzy grosze, ponieważ jeśli sprawa ma się tak jak Róża opisuje, to chyba Ashley zasili The Blues, a wtedy to samo z Gallasem zrobi Mourinho co wy z Colem.
Nie jest mi bardzo przykro z tego powodu, bo Milanowi przydałby się dobry obrońca, co z resztą było widać we wczorajszym meczu. Wiem też że Gallas nie będzie wolny, jak Chelsea nie znajdzie następcy.
A skoro są szanse na przyjęcie ofert 23 mln...

Awatar użytkownika
Zaza
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 1

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zaza » 14 sie 2006, 16:53

AgaM pisze:Wiem też że Gallas nie będzie wolny, jak Chelsea nie znajdzie następcy.

Po wczorajszym meczu Chelsea [1:2] Liverpool już dziś widziałem plotki - Jose - Chelsea :arrow: John Arne Riise :wink: Czyli ostro szukają :P

Przepraszam ze tak poza konkursem ale choć musiałem :P

RóżA już Ty się nie bój ! Wenger wie co ma do niego piłkarz - i jakie jest tego stanowisko - wie jednak jak bardzo zależy na nim Mourinho wiec teraz to taktyka. Na przetrzymanie - Jesli "klamka zapadła" to cene też bedzie odpowiednia i o rezerwach nie będzie mowy.

Awatar użytkownika
Tobik33
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tobik33 » 14 sie 2006, 18:07

Szkoda Cole pamiętam jak wchodził do Drużyny w tym czasie co Andy Cole grał bardzo dobrze w Manchesterze. Patrze w TV na telegazete i Cole strzela 3 bramki już myślałem że to Andy Cole jednak to był Ashley Cole. Jego kariera jest znakomita jest jednym z najlepszych lewych świata :)

Jak go Mourinho ściagnie to tylko przez kasę i nic więcej szkoda mi go bo go lubiłem a widać pieniądze są najważniejsze.
Gallas prędzej czy później odejdzie jak nie w tym roku to w następnym więc się o to nie bójcie :) on już ile razy miał przedłużać kontrakt ? :D

Awatar użytkownika
RóżA
Gwiazda
Gwiazda

Post Wyświetl pojedynczy post autor: RóżA » 14 sie 2006, 19:31

Zaza pisze:RóżA już Ty się nie bój ! Wenger wie co ma do niego piłkarz - i jakie jest tego stanowisko - wie jednak jak bardzo zależy na nim Mourinho wiec teraz to taktyka. Na przetrzymanie - Jesli "klamka zapadła" to cene też bedzie odpowiednia i o rezerwach nie będzie mowy.

Ale właśnie w tym tki problem, że i Mourinho wie swoje. Włodarze Chelsea również doskonale znają stanowisko Ashleya wobec Arsenalu i z całą pewnością nie będą podbijali ceny w nieskończoność. Idąc dalej tym tropem i śledząć wypowiedzi Jose nie wydaje mi się, aby The Blues dali za Cole'a nawet te 25 baniek :!: Na złość Kanonierom. Po prostu nie pozwolą, aby Wenger postawił na swoim :?

Awatar użytkownika
fieldy
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 2090

Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 14 sie 2006, 22:04

Podobno lauren bardzo szybko zdrowieje, ma być gotowy do gry już we wrześniu, ciekaw jestem, czy Wenger posadzi Eboue na ławce, gdyby to ode mnie zależało :P to Eboue mógłby spać spokojnie.

3 naszych piłkarzy została nominowana do nagrody najlepszego gracza [na swojej pozycji] minionej edycji LM.
Na pozycji bramkarza - Lehmann, obrońcy - Eboue, a napastnika - Titi.
Czyżby gra naszych pomocników im się nie podobała :think:

w meczu z Polską, ma szansę zagrać 18 letni Niklas Bendtner, który trochę niespodziewanie został powołany na ten mecz. Jesli zagra - można w ciemo stawić na duńczyków :D

Awatar użytkownika
RóżA
Gwiazda
Gwiazda

Post Wyświetl pojedynczy post autor: RóżA » 14 sie 2006, 22:21

fieldy pisze:3 naszych piłkarzy została nominowana do nagrody najlepszego gracza [na swojej pozycji] minionej edycji LM.

fieldy, teraz zauważyłem że coś jest nie tak. Czy aby to są nominacje na najlepszego gracza minionej edycji Champions League czy też na najlepszego gracza poprzedniego sezonu :> Bo jeśli tak, realną szansę ma tylko Titi. Lehmann zostaje mimo wszystko trochę w tyle, chociaż ten wyczyn z Ligi Mistrzów :roll: Kto wie. Obrońcą raczej na 100% zostanie Canna, więc Emmanuelowi można pogratulować 'jedynie' nominacji :wink:

Awatar użytkownika
Tobik33
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tobik33 » 14 sie 2006, 22:36

RóżA to są nominacje minionej edycji Champions League :)
tak więc Lehmann IMHO ma zapewnioną wygraną :)

Eboue zasłużył bardziej na odkrycie sezonu :) bo był chyba najlepszym prawym obrońcą w całej edycji CL :) macie z czego się cieszyć :)

Henry'emu będzie zdecydowanie trudniej wygrać bo jak wiadomo jakich ma przeciwników :D

Awatar użytkownika
RóżA
Gwiazda
Gwiazda

Post Wyświetl pojedynczy post autor: RóżA » 14 sie 2006, 22:44

Tobik33 pisze:RóżA to są nominacje minionej edycji Champions League

Chyba że tak :P

W takim razie sądzę, że przynajmniej dwie nagrody powinny trafić do piłkarzy Arsenalu. Lehmann tę statuetkę ma zapewnioną z góry, pytanie tylko kto zdobędzie drugą :roll: Eboue ma tylko jednego godnego sobie rywala (Puyol) bo Canna zaprezentował się średnio w Champions League. Natomiast Thierry'emu zagrozić może Ronaldinho, ponieważ IMO Eto'o jednak nie zagrał aż tak dobrych zawodów :wink:

Awatar użytkownika
Tobik33
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tobik33 » 14 sie 2006, 22:49

RóżA pisze:Eboue ma tylko jednego godnego sobie rywala (Puyol) bo Canna zaprezentował się średnio w Champions League.
nie ździwie się jak tu wygra Cannavaro :) w końcu pokazał zajefajną grę na MŚ :) ale to przecież CL :P za nazwisko też się nagrody dostaje :D
RóżA pisze:Natomiast Thierry'emu zagrozić może Ronaldinho, ponieważ IMO Eto'o zaprezentował się od tej dwójki nieco gorzej :wink:
Też tak uważam aczkolwiek chyba minimalnie lepszy był Henry, niech wam będzie.

Bramkarz: Lehmann
Obrońca: Cannavaro
Pomocnik: Riquelme
Napastnik: Henry

według mnie tak będzie aczkolwiek ja już swoje typy podałem wcześniej w temacie Barcy :)

Awatar użytkownika
Mentor
Zajebiaszczo
Reputacja: 18

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 15 sie 2006, 11:42

Śmieszne te nominacje. Podobnie jak wszelkie rankingi, których wyniki wywołują tylko salwy śmiechu. Jeżeli to mają być nominacje za grę w Lidze Mistrzów to dlaczego znajduje się tam Buffon a nie ma Valdesa? Victor nie puścił żadnego gola z akcji. Dwa gole puścił po karnych z dupy, jeden po niesłusznym wolnym z Arsenalem, jeden samobój Motty i jeden po rzucie rożnym z Udinese. W kilku spotkaniach ratował na dupę. Dlaczego jest Cannavaro a nie ma Marqueza, który na dobrą sprawę grał nawet lepiej od ... Puyola. Juventus ogólnie prezentował się słabo w LM.

Chyba nikt nie ma wątpliwości co do tego, że zawodnicy nie byli nominowani tylko ze względu na grę w Lidze Mistrzów. Decydujące znaczenie ma niestety Mundial.

Awatar użytkownika
kolan07
Podawacz Piłek
Podawacz Piłek

Post Wyświetl pojedynczy post autor: kolan07 » 17 sie 2006, 9:50

Jezeli decydujace znaczenie ma mundial to czemu nie ma Zidana ?? :lol: :lol: :lol:

ODPOWIEDZ

Wróć do „Anglia”