Nareszcie klub z Mersey będzie miał porządny atak. Bellamy - Kuyt jakoś bardziej mnie przekonuje niż Morientes/Ciise - Crouch
Post Wyświetl pojedynczy post autor: kapi88 » 17 sie 2006, 12:11
kapi88
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Berik » 17 sie 2006, 13:13
Benitez raczej nie posadzi swojego pupilka Croucha na lawiekapi88 pisze:Bellamy - Kuyt
Jak zmieni taktyke to moze.Liverpool musi przestac grac na 1:0 bo w lidze to nie przejdzie o czym sie przekonali w ciagu ostatnich 2 lat.kapi88 pisze:słowa Beniteza, który po przyjściu na Anfield obiecał, że w 3 sezonie LFC zdobędzie tytuł się spełnią.
Berik
Post Wyświetl pojedynczy post autor: kapi88 » 17 sie 2006, 13:52
Wcale tak nie grali poza paroma wyjątkami w zeszłym sezonie. Po prostu nie byli w stanie strzelić więcej bramek, Morientes/Cisse - Crouch to był najgorszy atak wśród najlepszych klubów Premiership.Berik pisze:Liverpool musi przestac grac na 1:0
Jak na razie to prędzej Kuyt by siedział na ławie, jest krócej z drużyną, a Bellamy wprowadzi więcej szybkości do drużyny. Co do Croucha to Benitez wypowiadał się, że jeśli chce grać w pierwszym składzie to musi udowodnić swoją wartość i strzelać więcej bramek. Jeśli Kuyt dobrze sie będzie spisywał z Bellamy to myśle, że Crouch będzie wchodził z ławki, tak jak to było w meczu z Maccabi. Jego wejście zupełnie zmienia gre LFC, skrzydłowi nie wchodza w pole karne, a non stop wrzucają piłki w pole karne.Berik pisze:Benitez raczej nie posadzi swojego pupilka Croucha na lawie
kapi88
Post Wyświetl pojedynczy post autor: PiDi » 25 sie 2006, 15:50
PiDi
Post Wyświetl pojedynczy post autor: PiDi » 26 sie 2006, 13:47
PiDi
Post Wyświetl pojedynczy post autor: yossarian » 28 sie 2006, 17:19
yossarian
Post Wyświetl pojedynczy post autor: PiDi » 29 sie 2006, 7:32
PiDi

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Łysol » 29 sie 2006, 11:06
Łysol
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Jarzinho » 29 sie 2006, 11:26
Jesli kiedys byly jako takie szanse na transfer Dudka z Liverpoolu to teraz one wynosza 0. Skoro wczesniej Benitez go nie sprzedał majac w zapleczu Carsona i Kirklanda to teraz kiedy zadnego z nich nie ma go sprzeda. Rozwiązanie kontraktu przez Dudiego, nie z taka pazernością jaka posiada nasz reprezentant. Jesli by chciał to by odszedł tylko nikt mu takiej kasy nie chciał dac. Teraz niech sie skupi na reklamach bo o miejsce w kadrze nie musi sie martwić( Jan De Zeeuw)Mnie jednak dalej martwi stuacja Dudka
Jarzinho
Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 29 sie 2006, 11:29
Sprzedali Reyesa, Baptistę, Ramosa - i dają radę, myślę, ze jak Alves odejdzie to tez sobie poradzą. O Mistrzostwo raczej nie powalcza, ale o LM jak najbardziej.Łysol pisze:Sevilla nie powinna sprzedawać gdyż jest rewelacyjnym zawodnikiem a Sevilla zaczynastawać się potęgą
fieldy
Post Wyświetl pojedynczy post autor: PiDi » 09 wrz 2006, 13:22
PiDi
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Jarzinho » 09 wrz 2006, 15:51
Jarzinho

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zaza » 09 wrz 2006, 16:02
Zaza

Post Wyświetl pojedynczy post autor: metol » 09 wrz 2006, 21:45
Statystyki kłamią : Jak dla mnie to Everton zasłużenie wygrał 3-0. A mogło być nawet więcej jakby się uprzeć (okazje AJ, Naysmitha...) Ale tak z tym 'mogłoby' moża kombinować w obie strony więc to chyba nie ma większego sensu.Zaza pisze:Wynik kłamiebo z gry na 3:0 The Red's nie zasłużyli
The ToffeesZaza pisze:The Toffis
A ja jestem przekonany, że to Riise zostawił najwięcej zdrowiaZaza pisze:Everton zostawił wiecej zdrowia na boisku
metol
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mona_ » 09 wrz 2006, 22:34
Mona_
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio