Mam pytanie: z kim tam się Dolha 'pokłócił'?
Pytanie numer dwa: Czy przy drugiej bramce przypadkiem nie było spalonego?

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Cris7 » 10 sie 2006, 22:28
Cris7
Post Wyświetl pojedynczy post autor: deltinho » 10 sie 2006, 22:40
deltinho
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bienias » 10 sie 2006, 22:51
Bienias
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 10 sie 2006, 22:55
Ale po cóż skoro czerwo dla Ratajczyka nie było kontrowersyjne tylko oczywisteBienias pisze:Piwus mam nadzieje ze news bedzie mial wzmianke ze czerwo dla rataja bylo kontrowersyjne
Mentor
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bastian16 » 10 sie 2006, 22:58
Być może w piłkę nie trafił, ale w Cantoro także nie. Dla mnie ewidentnie faulu nie było, co najwyżej żółta kartka za rękę dla Ratajczyka.Ratajczyk w piłkę nie trafił. W Paulistę tak. Czerwo zasłużone.
Bastian16
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bienias » 10 sie 2006, 23:01
Wiem, ale jak wczoraj karnego nie bylo-tez oczywiste to napisal kontrowersyjnieNiggaz pisze:Ale po cóż skoro czerwo dla Ratajczyka nie było kontrowersyjne tylko oczywisteBienias pisze:Piwus mam nadzieje ze news bedzie mial wzmianke ze czerwo dla rataja bylo kontrowersyjne
Paulista mijał ostatniego rywala na drodze do bramki. Ratajczyk w piłkę nie trafił. W Paulistę tak. Czerwo zasłużone.
Bienias

Post Wyświetl pojedynczy post autor: petru » 10 sie 2006, 23:34
Widze, że już urosłem do roli pana Ryby w "Killerze". "co powie piwus..."Bienias pisze:Wiem, ale jak wczoraj karnego nie bylo-tez oczywiste to napisal kontrowersyjnie
petru

Post Wyświetl pojedynczy post autor: rebuzz » 10 sie 2006, 23:42
rebuzz
Post Wyświetl pojedynczy post autor: deltinho » 11 sie 2006, 0:11
Trudno się nie zgodzić. Szokujące, ale także śmieszne, a jak więcej się zastanowić to mocno zawstydzające. Trener żywcem wyrywający sobie włosy, potem konwulsyjnie rzucający się na ławkę i wylewający w akcie złości butelke napoju, trener bramkarz "uspakający" rezerwowego zawodnika jakby miał go za chwilę rozerwać, właczający się do wymiany uprzejmości asystent - kabaret gotowy i chętnie eksponowany przez realizatora transmisji.piwus pisze:To raczej wyglądało, jakby Stagnaciu (trener bramkarzy) uspokajał Dolhę. Ale szokujący obrazek.
deltinho

Post Wyświetl pojedynczy post autor: petru » 11 sie 2006, 0:59
petru
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Martinho » 11 sie 2006, 9:13
Martinho
Post Wyświetl pojedynczy post autor: gadom » 11 sie 2006, 10:16
gadom
Post Wyświetl pojedynczy post autor: kaczy » 11 sie 2006, 11:11
Bastian16 pisze:Być może w piłkę nie trafił, ale w Cantoro także nie. Dla mnie ewidentnie faulu nie było, co najwyżej żółta kartka za rękę dla Ratajczyka.
kaczy
Post Wyświetl pojedynczy post autor: kav » 19 sie 2006, 15:47
kav

Post Wyświetl pojedynczy post autor: petru » 19 sie 2006, 16:20
petru
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio