FMy - Strona 347

Chwila oddechu dla stałych bywalców i świeżych owieczek. Trunki oraz coś na ząb w gronie znajomych, jak i dla tych którzy chcą podumać bądź przygadać sobie ramię w ramię z barmanem.
gianbuffon
Skład B
Skład B
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: gianbuffon » 02 sie 2006, 18:45

FUBU: kupuj tego vucinica!!!na pewno dostanie pozwolenie. ja tez gram wolves(4 sezon, zdobylem mistrzostwo, puchar angli,PUEFA i oczywiscie LM :!: ...w zasadzie to wszystko i zaczyna mi sie juz nudzic:p). zobacz sobie jaki ja mam sklad(kilka postow wczesniej), wszyscy u mnie wymiataja. dobrze gra u mnie aldo andres jara(ale u Ciebie moze byc slaby, wiec zobacz jakie ma statsy), polecam tez z mojego skladu: gasbarroni(free po 1 sezonie), srna, fernando henrique(super bramkarz), lukasiewicz, lequi, cristian alvarez, nengomashe, leandro gioda, marco ingrao. wszystkich tych zawodnikow powinienes spokojnie kupic za mniej niz 2 mln euro. powodzenia!

Awatar użytkownika
Fubu
Skład B
Skład B

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Fubu » 02 sie 2006, 19:01

Już go kupiłem, narazie jeden mecz jedna bramka. Tega Jara też mam statystyki ma wyrąbiste. Na bramce mam Koprivec'a - super jest. Kupiłem też Fabio Santos'a - chyba najlepszy lewy obrańca w tej grze.

Awatar użytkownika
gikerek
Ja tu tylko nabijam
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: gikerek » 03 sie 2006, 2:49

siemaka ja mam pytanie i prosbe czy moze mi ktos podzucic jakis dobry trening....gram nottham woods i mam problem bo wogole staty nie rosna zwodnikom....kupilem nawet niezlych trenerow zrobilem oddzielen treningi i caly czas to samo...

gadom
Skład C
Skład C

Post Wyświetl pojedynczy post autor: gadom » 03 sie 2006, 9:59

przede wszystkim zawonicy musza trenowac mocno,ale nie bardzo mocno jesli grasz systemem sroda-sobota bo wowczas bedziesz mial sporo kontuzji i gracze moga byc nie w pelni sil na kolejne spotkania.a co dokladnie maja trenowac to ci nie powiem,poniewaz grajac dopiero to stwierdzam.jesli widze ze brakuje skutecznosci to na 2,3 tygodnie daje strzaly + gra w ataku.jesli obrona sie "obcina" to oczywiscie gra w obronie,itd.i statystyki sie poprawiaja na przestrzeni 2,3 moze 4 miesiecy aczkolwiek kazdy zawodnik jest jakos ograniczony wiec nie bedzie sie poprawial w nieskonczonosc.zauwazylem tez ze dobrze na zawodnikow wplywaja transfery do coraz silniejszych klubow.na przyklad jest na bialorusi segiey kisliy.mozesz go kupic od razu do ,np. barcelony i wowczas sie niezle wytrenuje,ale najlepsze statystyki osiagnal on u mnie gdy stopniowo przechodzil do coraz lepszych klubow.z bialorusi trafil do jakiegos klubiku we francji,pozniej do lepszego we francji(chyba PSG),dalej bylo lazio az w koncu milan.i tam juz byl prawdziwym wymiataczem

Awatar użytkownika
Cris7
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 7

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Cris7 » 04 sie 2006, 11:39

Potrzebuję kilku ciekawych piłkarzy do średniego drugoligowca polskiego(Kujawiak Włocławek). Mogę zaoferować 2 tys wynagrodzenia.

Na razie moja kadra prezentuje się tak(początek drugiego sezonu) :

BR: Koprivec,Janukiewicz, Hoscilo
OP:Gaca,Filipe,Jakubowski
OŚ:Rambo,Hernacki,A.Escobar,J.Fojut
OL:P.Kaźmierczak, Telichowski, D.Dudka
PP:Melgar,Gudewicz,Małecki
PL:Rekish,Frankiewicz,
DPŚ: Moreno,P. Kaźmierczak, A.Miklosik
PŚ:Trałka,Bekas, Małecki
NŚ: Tyczkowski,Matusiak,Borissenko,Otocka,Bajer,Sacha,Cosme

Szczególnie polecam Tyczkowskiego(strzela po 30 bramek na sezon), Trałkę(kapitalny rozgrywający - drybling,kreatywnośc,technika,błyskotliwość - 20), Melgara(świetny skrzydłowy - dobry na obu flankach), obydwu bramkarzy.
Godni polecenia są właściwie prawie wszyscy:)

W pierwszym sezonie byłem typowany do spadku. Zająłe 3 miejsce i doszedłem do półfinału PP. Niestety w barażach o ekstraklase przegrałem z Odrą...a to tylko przez to, że ktoś wymyślił w tym terminie zgrupowanie reprezentacji U-21...(nie zagrał Gudewicz,Janukiewicz,Koprivec,Hernacki, Kaźmierczak,Rekish,Zjawiński)

cukierwks
Junior
Junior

Post Wyświetl pojedynczy post autor: cukierwks » 06 sie 2006, 9:56

weź sobie ściagnij młodziana Michała Janote z LEchia zielona góra bo 2-3 sezonach jak bedzie miał już 19-20 lat bedzie wymiatał i bedzie kosztował około 2 mln$

Awatar użytkownika
Loczek
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Reputacja: 2

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Loczek » 08 sie 2006, 14:46

Cukierwks, ja Ciebie serdecznie proszę. Weź zainwestuj sobie albo w pakiet Office i tam jest taki program Word poprawiający błędy, albo w jakiś dobry słownik języka polskiego, albo też masz inną alternatywę - korki z polaka, bo te błędy które popełniasz są poprostu tragiczne.

A tak na marginesie.
Gram Realem Sociedad. Ale budżet mam śmieszny - 1 mln euro. Kogo kupić mogę? Kupiłem już Enzo Scorze. Kislyi czy Drost? Macie jakieś propozycje?

Awatar użytkownika
Akarin
Bundesliga ToNi Liga
Reputacja: 45

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Akarin » 18 sie 2006, 16:54

Ma ktoś ochotę zagrac w FMa przez sieć?
liga obojętna, jesli ktos chce zagrać to zgłaszać się na PW

Awatar użytkownika
Michał-92
Trampkarz
Trampkarz

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Michał-92 » 18 sie 2006, 18:12

A ja właśnie zaczynam grać Manchesterem Utd. w FM. 2006. Kogo mi polecacie kupić żebym powalczył o mistrzostwo Anglii :?:

Awatar użytkownika
Tobik33
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tobik33 » 18 sie 2006, 18:41

Michał-92 nie musisz nikogo kupywać takim składem napewno powalczysz o mistrzostwo Anglii :P

Awatar użytkownika
Adi_LFC
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Adi_LFC » 19 sie 2006, 9:01

Tobik33 pisze:Michał-92 nie musisz nikogo kupywać takim składem napewno powalczysz o mistrzostwo Anglii :P
Tak...to racja...ale warto kupić młodzież na kolejne lata...robiłem tak w Liverpoolu... A co do obecnego składu to kup może Mascherano... ;D

Awatar użytkownika
Michał-92
Trampkarz
Trampkarz

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Michał-92 » 19 sie 2006, 11:17

Ja polecam młodego napastnika renana z Cruzeiro. Na początku gry ma 17 lat, ja go kupiłem do PSV jak miał 18 lat, na początku jego gry w moim zespole w 28 meczach strzelił 19 bramek :D . W wielu ligach jest jakis głupi przepis że nie można sprowadzać reprezentantów Brazyli do lat 18 więc trzeba z jego ściągnięciem poczekać rok :? . Ale naprawde warto, kosztuje w granicach 6-8 mln. euro. nie potrzebuje zbytniego ogrania, ja go wystawiłem w pierwszym jego meczu w nowym klubie i od razu strzelił 2 bramki :)

A jakiego polecacie mi napastnika do Lyonu w granicach 2 mln. euro :?:

Awatar użytkownika
Michał-92
Trampkarz
Trampkarz

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Michał-92 » 20 sie 2006, 12:28

Ja teraz grm Lyonem pierwszy sezon, jak na razie idzie mi całkiem niezle :D
Super grają dwaj napastnicy Fred i Niculea (czy jakoś tak) on jest Rumunem. W Lidze Mistrzów pokonałem Inter 2:1 :)

Awatar użytkownika
davciol
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: davciol » 21 sie 2006, 11:14

Michał-92 pisze:Ja teraz grm Lyonem pierwszy sezon, jak na razie idzie mi całkiem niezle
Super grają dwaj napastnicy Fred i Niculea (czy jakoś tak) on jest Rumunem. W Lidze Mistrzów pokonałem Inter 2:1
Może pochwalisz się składem? To może coś poradzę. Wiem, że na początku Lyonu wymaga lekkiego odbudowania. Życzę wielu sukcesów.

Awatar użytkownika
Michał-92
Trampkarz
Trampkarz

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Michał-92 » 21 sie 2006, 12:31

Na bramce stoi Coupet (chce kupić nowego bramkarza)
Obrona: Cacapa, Cris, Monserau, Abidal
Pomoc: Diarra, Juninho, Sydney, Wiltord
Napastnik: Fred, Niculae

Właśnie mam początek 2006 roku, do klubu ma przyjść jeszcze Mokoena, Atuba, Guarin. Najlepiej jak byś mi poradził jakiegoś dobrego młodego (22-24 lata) bramkarza. :wink:

ODPOWIEDZ

Wróć do „Hyde Park”