Post Wyświetl pojedynczy post autor: Ebi » 09 sie 2006, 21:41
Ebi
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Wahini » 10 sie 2006, 11:39
Wahini
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Jarzinho » 10 sie 2006, 19:40
Jesli chodzi o ta druga ekipe to wczoraj troche dała popisu swoich umiejetnościBardzo jestem ciekaw formy Interu i Valenci.
Jarzinho
Post Wyświetl pojedynczy post autor: PiDi » 10 sie 2006, 20:13
Ty widział smoka? Wczoraj Liverpool grał całkiem dobrze, to nie był ten sam Liverpool co pogrywał w sparingach. Mogło być spokojnie 5:1. Niektóre akcje były doskonałe tylko zawsze problem tkwił w wykończeniu. Nie zawsze popisywała się tylko obrona, bo nie jeden raz byli mijani przez chociażby Colauttiego. Dobrze grał Bellamy, zasłużył sobie na bramkę. Pomoc nie była jakaś nadzwyczajnie "superekstra" ale zawsze to nie popełniała tylu błedów, co obrona w meczu chociażby z FCK czy Mainz. Myślę, że wszystko wyjaśniłem, może trochę broniąc Liverpool, ale trudno... jak to mówią "let bajgonz baj bajgonz"Napewno słabo wygladała ekipa Beniteza
PiDi
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Ixca » 11 sie 2006, 19:36
Ixca

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Łukasz_ » 11 sie 2006, 22:29
Łukasz_
Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 21 sie 2006, 19:16
fieldy
Post Wyświetl pojedynczy post autor: brym » 22 sie 2006, 21:06
brym
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Honchar » 23 sie 2006, 8:52
Osasuna nie mogła być w lepszej sytuacji skoro nie strzeliła bramki na wyjeździe. U siebie zremisowała 1-1 i pożegnała się z LM. Milan dopełnił formalności i wygrał w Belgradzie 1-2, Liverpool w Kijowie zremisował 1-1 prawdopodobnie nie przemęczając się. Benfica pokazała na własnym terenie siłę Wiedeńczykom i wygrała z nimi 3-0 po remisie w pierwszym meczu. Podobnie Valencia wygrała 3-0 zmywając w ten sposób plamę z Salzburga, gdzie wcześniej przegrali 2-0. Tak więc znowu nie będzie zespołu z Austrii w LM.teraz to Osasuna będzie w lepszej sytuacji
Honchar
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Luber0 » 23 sie 2006, 8:55
Luber0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: czeher » 23 sie 2006, 9:06
jutro o 16:00 w MonacoLuber0 pisze:Kiedy jest losowanie ?
czeher
Post Wyświetl pojedynczy post autor: lenhaart » 24 sie 2006, 8:53
lenhaart

Post Wyświetl pojedynczy post autor: kabanos6 » 24 sie 2006, 9:30
O 18:00 tylko nie wiem kto będzie transmitował.czeher pisze:jutro o 16:00 w MonacoLuber0 pisze:Kiedy jest losowanie ?
kabanos6

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zaza » 24 sie 2006, 9:51
acmilan.pl pisze:Jutro o godzinie 18 w Monte Carlo odbędzie się losowanie fazy grupowej Ligi Mistrzów. Milan, mimo, iż do tych elitarnych rozgrywek musiał przebijać się poprzez eliminacje, spośród wszystkich uczestników fazy grupowej będzie miał najwyższy współczynnik UEFA – 129,020 pkt. Dzięki temu znajdzie się w pierwszym koszyku pośród innych rozstawionych zespołów: obrońcy trofeum Barcelony, a także Realu Madryt, Interu, Liverpoolu, Arsenalu, Manchesteru United oraz Valencii.
Zaza

Post Wyświetl pojedynczy post autor: czeher » 24 sie 2006, 10:02
no faktycznie maly blad sie wkradlkabanos6 pisze:O 18:00 tylko nie wiem kto będzie transmitował.
SpartakZaza pisze:ewentualnie Slovan
czeher
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio