FMy - Strona 348

Chwila oddechu dla stałych bywalców i świeżych owieczek. Trunki oraz coś na ząb w gronie znajomych, jak i dla tych którzy chcą podumać bądź przygadać sobie ramię w ramię z barmanem.
gianbuffon
Skład B
Skład B
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: gianbuffon » 21 sie 2006, 15:45

ja bym Ci polecil z bramkarzy:
ochoa - kazdy sadzi, ze najlepszy w grze, ale u mnie na poczatku nie mial zbyt ciekawych statystyk, dopiero po 3, 4 latach jest bardzo dobry. kupuj jak najszybciej, bo cena rosnie

fernando henrique - moj ulubiony bramkarz, mam go u siebie w wolves. jest mlody i ma super atrybuty, broni jak profesor :)

igor akinfeev - jeden z najlepszych bramkarzy w grze, bardzo mlody, chyba 19 lat i juz jest super, w dodatku ma duzy potencjal, za 4 lata bedzie wymiatal :wink: ale moze byc drogi...

rowen fernandez - mialem go u siebie w wisle, bronil doskonale, ale nie wiem jak by bronil w lyonie. w kazdym razie jesli pozostali Ci nie spasuja lub beda za drodzy to bez wahania go kupuj(jest bardzo tani). zaimponowaly mi jego statystyki(chyba piec 20 w atrybutach bramkarskich: refleks, chwytanie, 1-1,...)

arenas - tak jak ochoa. tez go wszyscy wychwalaja, ale na poczatku jego satsy nie powalaja. moim zdaniem moze byc za slaby na lyon, ale byc moze u Ciebie bedzie lepszy niz u mnie (mozesz miec inny patch). i jest tani

sebastian frey - 25 lat, ale spokojnie moze grac na najwyzszym poziomie przez 7 lat, a do tylu to chba nie dojdziesz :wink:

oprocz bramkarzy polecilbym Ci jeszcze:
lorik cana, vucinic, gasbarroni( free), srna, lequi, zigic

THEMANIEK
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Reputacja: 41

Post Wyświetl pojedynczy post autor: THEMANIEK » 21 sie 2006, 18:49

Pozwólcie ze sie pochawle swoim składem :) Gram Milanem mam rok 2013 ^^

=======Rooney========Bojinov========

=============Adu=================

====Sahin====Buckman===Fabregas======

==Lahm===Felipe===Vanden Borre==Oja====

=============Laurenti==============

ławeczka: Kameni,Rafael,Schweinsteiger,Gilardino,Donati,Pazzini,Mikel Obi

prosze o komentarzyk i pytania :] wygrałem wszystko co sie dało i wygrywałem przeważnie zawsze chyba jeden tytuł mistrzowski mi uciekł i kilka razy puchar i superpuchar,LM wygrywałem jakimś fartem zawsze :D

pozdrawiam :)

Awatar użytkownika
Michał-92
Trampkarz
Trampkarz

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Michał-92 » 22 sie 2006, 8:58

Skład jest bardzo ciekawy ale są tu tylko same znane nazwiska :D

THEMANIEK
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: THEMANIEK » 22 sie 2006, 9:30

Tylko ? dlaczego tylko ? :D to źle jak kupiłem sobie gwiazdy o których sie marzy od początku gry :P ? Laurenti najdroższy bramkarz u mnie w grze :D pewnie w niewielu grach u was objawiał swój talent :P Buckman to chyba najlepszy pomocnik w tej gierce tak samo jak i Oja na obronie prawej i do tego można ich zgarnąć za friko z Harchesteru ^^

Awatar użytkownika
Goguś
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Goguś » 22 sie 2006, 9:31

Ja zaczynałem gręw FM'a 2005 Wisłą Kraków z której postanowiłem zrobić potęge, mmoim największym sukcesem był ćwierćfinał Uefa, ale przejdźmy do transferów

Kupiłem Artuta Boruca, na rezerwę Pawełka - Boruc w FM charakteryzuje się tym, że jeśli ma zły dzień, to na następny mecz warto postawić na bramkę rezerwowego. Obecnie sprzedałem Pawełka a za rezerwwego służy mi Piotrek Zając z Zagłębia - to jest junior dlatego nie wiem czy w Waszym przypadku pojawi się w grze. W każdym razie upomina się o niego Liverpool.

W obronie na środku grał , Roman Hubink zawodnik czeskiej Sigmy - dobry i tani, warto go kupić. Jedyną wadą są problemy z aklimatyzacją, wtedy trzeba zgodzić się na wystawienie go na sprzedaż na własne życzenie, po pół roku do roku, poprosi Was o zdjęcie go z listy transferowej,
Głowacki zapragnął odejść więc sprowadziłęm Ivice Kriżanaca - dobry zakup, ale zawodnik będzie chciał się rozwijać. Zamiast Stolarczyka, z którym nie przedłużałek kontraktu sprawadziłem najpierw Sebastiana Milę (w FM może grać na lewej obronie) a potem Darka Dudkę - na ławkę Wojciecha Marcinkiewicza, poniewaz moze grać z każdej strony linii defensywy.

Pomoc - Kaźmierczak, madej, Szałachowski, Gołoś, Iwański i Garguła - to zawodnicy warci polecenia. Absolutnie nie Burkhardt - mam już go w drugim klubie a gra jak patałach, byjamnjmniej do 442 się nie nadaje. Obecnie w QPR gram 5-3-1-1 i jest to dobra taktyka dla ligowych słabeuszy.

Atak - Grzegorzewski, Jeleń (był ze mną w Wiśle i sprowadziłem go do Anglii - w połowie sezonu lider klasyfikacji strzelców)

Jeżeli prowadzicie reprezentację Polski - zaklepcie sobie Benjamina Imeha, Ivice Kriżanaca, Ivan Udarevica i Mauro Cantoro. Jeżeli w polskim klubie pojawi sie obcokrajowiec, sprawdźcie czy ma obywatelstwo Polskie jako drugą narodowość.

Powodzenia.

Awatar użytkownika
Fubu
Skład B
Skład B

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Fubu » 22 sie 2006, 9:45

THEMANIEK - mogłbyś pokazać screena z umiejętnościami piłkarzy:
:arrow: Oja
:arrow: Buckman
:arrow: Laurenti

THEMANIEK
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: THEMANIEK » 22 sie 2006, 15:44

Kurde ceny wszystkich moichz awodników poszły drastycznie w dół :/Laurenti był wyceniany na 28 mln euro :) a Buckman na 37 :) a teraz tak jak widzicie :/

http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/3d5 ... cad6e.html sory nie miałem gdzie wrzucić fotki i tylko taki server znalazłem :)

Awatar użytkownika
M@rkus
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: M@rkus » 22 sie 2006, 20:47

wie ktos moze co mam zrobic jesli po zainstalowaniu Fifa Managerka 06 po wyborze klubu i kliknieciu CONTINUE to wychodzi mi do windowsa ;/
patche dwa mam zainstalowane, prosze o pomoc ;/

Awatar użytkownika
RóżA
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 7

Post Wyświetl pojedynczy post autor: RóżA » 23 sie 2006, 21:34

A jaki masz system operacyjny? Jeżeli Windowsa XP to postaraj się we właściwościach skrótu gry ustawić zgodność z Windows NT 4.0 (Service Pack 5). Wtedy powinno być wszystko OK :wink:

dioxid
Podawacz Piłek
Podawacz Piłek

Post Wyświetl pojedynczy post autor: dioxid » 23 sie 2006, 21:44

Panowie mam taki glupi problem i nie wiem,czy dotyczy on wszystkich graczy fm'a.Otoz chce sprzedac zawodnika,kluby sie po niego zglaszaja a po jakims czasie okazuje sie,ze sam zawodnik odrzuca ich oferte.I tak jest praktycznie zawszekiedy chce kogos sprzedac.Prosze o odpowiedz

dioxid
Podawacz Piłek
Podawacz Piłek

Post Wyświetl pojedynczy post autor: dioxid » 23 sie 2006, 21:44

Panowie mam taki glupi problem i nie wiem,czy dotyczy on wszystkich graczy fm'a.Otoz chce sprzedac zawodnika,kluby sie po niego zglaszaja a po jakims czasie okazuje sie,ze sam zawodnik odrzuca ich oferte.I tak jest praktycznie zawszekiedy chce kogos sprzedac.Prosze o odpowiedz

Awatar użytkownika
Fubu
Skład B
Skład B

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Fubu » 23 sie 2006, 21:57

Obecnie gram Chelsea, szukam jakiegoś bardzo bramkostrzelnego napastnika, który będzie godnym następcą Shevchenki. Cena nie gra roli. Kogo mam kupić ??

Awatar użytkownika
Michał-92
Trampkarz
Trampkarz

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Michał-92 » 24 sie 2006, 9:06

Np. Fred z Lyonu, Youla (Senegalczyk) z jakiegoś Tuteckiego klubu chyba Gbirgil. Rafael Sobis, Renan, Robinho, wszyscy strzelają bardzo dużo bramek.

Awatar użytkownika
M@rkus
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: M@rkus » 24 sie 2006, 16:01

RóżA pisze:A jaki masz system operacyjny? Jeżeli Windowsa XP to postaraj się we właściwościach skrótu gry ustawić zgodność z Windows NT 4.0 (Service Pack 5). Wtedy powinno być wszystko OK :wink:
jednak tez nie heh :) sciagnalem nowy plik exe i dll i chula ;)

THEMANIEK
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: THEMANIEK » 24 sie 2006, 21:58

Fubu pisze:Obecnie gram Chelsea, szukam jakiegoś bardzo bramkostrzelnego napastnika, który będzie godnym następcą Shevchenki. Cena nie gra roli. Kogo mam kupić ??

kup Bojinova, a jak grasz w Anglii to za darmo możesz mieć CASPERA ROSE z Harchesteru. Wogule wykup im cały skład prawie :D niepożałujesz ^^ . Dafoe też dobry :) staraj sie kupować anglików a nie włochów czy hiszpanów :P bo tamci neizbyt sie sprawdzają :) choć mozesz eskperymentować :)

ODPOWIEDZ

Wróć do „Hyde Park”